- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.595
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.481
Sefika sen tevrübeli bir anneye benziyorsun birkaç sorum olucak müsadenleKatılıyorum zayıf bile olsa çabuk kilo alıyorlar
ben lohusa gibi olmak istiyorum ama yaşlı görünmek istemiyorumLohusa gibi olmayacaktan kastım bunlar değildiişki giysem çocuk anası olduğuma da inanmayabilir
Jsjsjsj giy bacım ya yakışırben lohusa gibi olmak istiyorum ama yaşlı görünmek istemiyorumhastanede tamam da evde bunlardan istiyorum ben
Boşuna sitres yapıyorsunuz bebeği şuan da hastaneden cikartcaklik kadar sırtı bile olsa gerçekten yetiyor ki zaten doğunca dayanamayıp yine ne görürsek a bu güzel deyip almaya caliscaz ayakları patikli kendinden olan alt tan alin derim üstünede bir corap giydirdinmi surttundukce bebegin ayagindan çıkmaz üç aylığı idareledik bi kiyafet alın gerisini biraz büyük ay alin hani kışa denk gelcek kazağı iki kat sırtı zıbın bezi derken zaten dar olma imkanı olmayacak ilk aylar 0-3 se gerisinden birazda 3-6ay alin bazi üç altı lar Ufak bile oluyor yeni zamanda giydirdigin oluyor 9-12 de kilosuna gore nasil bezi kestirip hemen alamıyorsak kiyafettede o kadar acele etmeyin derim doldurmak icin her ayina denk gelceklik olsa yeter gerisini zaten her türlü doğunca alınıyor Gözün görse ii olur aldıklarını kendin secsen mesela 3 alikla 6 aylik arasındaki farka bakarsin gerisini diger aylarina gore büyükdukce alırsınSefika sen tevrübeli bir anneye benziyorsun birkaç sorum olucak müsadenleben şimdi 0-3 ay 9 tane kısa kollu zıbın, 10 tane 3-6 ay uzun kollu zıbın aldım. Çocuğun altı şuan cıbıldak bunlar çok ucuzdu bulmuşken yapıştırayım dedim. Malıda iyi çıktı memnunum. Kış için uzun kollu zıbın alayım evde rahat etsin evladım diyorum ama kaç ay kaç tane alsam bilemedim. Bir el atsana bana çok stresleniyorum
Sezeryani neden düşündün canımBende öyle başlayacağım koyu renk istiyorum malum kanama vs Rezil olmayalım.bugün izinliyim bi çıkıp iyice bakacağım.
Canım sormadım çünkü benim işim masa başı ve ben düzgün oturmayı bilmiyorum.muhtemelen tüm ağırlığım oraya biniyor ve bu ağrıtıyor.28inde gittiğimde soracağım sende sorup haber verirsen sevinirim
Ah be yengeç olsalar keşke ama zor
Bende Sezeryan düşünüyorum tabi sadece düşünüyorumo yüzden gecelik alayım dedim.ama yedek bi tane de alt üst Takım olsa fena olmaz.insan pijamanın başına lohusa yazınca çıkan fiyatlara da şok oluyor yani bi gelin pijaması bakarken şok olmuştum bu da 2.şokum
ben lohusa gibi olmak istiyorum ama yaşlı görünmek istemiyorumhastanede tamam da evde bunlardan istiyorum ben
Jsjsjsj giy bacım ya yakışırBen satene dokunamıyorum içim ürperiyor
kız temmuzun sonunda üşür müyüm ki? zaten 40 gün yataktan çıkmayı düşünmüyorum tipimi kaydırmayayım dedimGiymeyin kııızzzz sıcak tutun kendinizi, lohusa olacaksınız sizdikkat edeceksiniz kendinize Allah korusun.Ne size rahat hissettirecekse onu alın. Görüntüye takılmayın. 40 çıkınca ne isterseniz giyin
hamileliğimde 11. haftada karnım şiştiği için eşimin kıyafetlerine salça oldum
Bende en çok hamileliği öğrenmeden önce aldığım serumlara üzülüyorumhamileliğimde 11. haftada karnım şiştiği için eşimin kıyafetlerine salça oldumsaçımı boyatamıyorum, deri altına geçiyo diye makyaj yapmıyorum bari lohusayken az bakımlı hissedeyim dedim o da olmuyo
Bursa yazında ve sıcağında iççamaşırı giydiğime şükretsin lohusalık pozitif bence iççamaşırıyla bile dolaşsam oldukça dikkat etmiş olurumGiymeyin kııızzzz sıcak tutun kendinizi, lohusa olacaksınız sizdikkat edeceksiniz kendinize Allah korusun.Ne size rahat hissettirecekse onu alın. Görüntüye takılmayın. 40 çıkınca ne isterseniz giyin
izmir sıcağında üşürsem çok şaşırırım kendimeBursa yazında ve sıcağında iççamaşırı giydiğime şükretsin lohusalık pozitif bence iççamaşırıyla bile dolaşsam oldukça dikkat etmiş olurum
kız o bende de var içtiğim su hariç her şeyi araştırdım, ben de yeni aldığım misel suyla toniklerime yanıyorum bi de nemlendirici makyaj çıkarıcı krem almıştım hepsi banyoda bana bakıyoBende en çok hamileliği öğrenmeden önce aldığım serumlara üzülüyorumkullanamıyorum da birine versem üzülüyorum artık kocama dedim bari sen yapta boşa gitmesin diye. Niye böyle oldu ki anlamadım herşey yasak gibi hisssediyorum
Sezaryen sonrasını bende kestiremiyorum bir hırkada ben alam en iyisiizmir sıcağında üşürsem çok şaşırırım kendimeama belki sezaryen olursak ameliyst sonrası üşüme oluyomuş valla pozitif iyi bi fikir verdi bi tane de uzun kollu takım alayım
Şu 2.si olur da canım ilki biraz işlev dışı duruyorya ceritoÇeyize dair herşey Bordo 9 Parça Saten Sabahlıklı Pijama Takımı 6077 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bak bu takım aşırı güzel, her parçası var büyük alınca kullanılır ama yorumlarda kalitesiz demişler Miss Dünya Lissa Mavi Çizgi Desenli Saten Sabahlıklı Kısa Kol Lohusa Ve Hamile Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
• Bebeğinizin kıyafetlerini yaşa göre değil kilosuna göre almalısınız. Bebekler ilk birkaç ayda çok hızlı büyürler ve giysileri çabucak küçük gelmeye başlar. İlk 0–6 ay bedenler daha kullanışlı olur. Birsey daha var boyun kısımları fazla dar olmasin bebekten gecirken yada cikartirken bazen çok zorlayıcı oluyobebekler ozellikle 3 aya kadar cok hizli buyuyo 3 ayina gelmeden onlar bile olmiycak keske bu kadar almasaydim diyeceksiniz sıfır yazanlardan sadece dogdugu hafta giydirebilirsin ki o bile uymuyor öteki hafta yeni Doğanida fazla abartmamak.lazim. benim tavsiyem 0 3 aylik hatta ben biraz daha buyugunude aliyodum icinde rahat etsin diye en azindan 6 ayina kadarda giyiyolar. saglikla kucagimiza alalim insallah :) kışı da kışın düşünürüz ki gelen giden misafirlerde kıyafetle gelicek ki giyilmeyen kesinlikle kalıcak diyedebilirm bu konuda pozitibiride tecrübeli onunda üçüncü bebişi olucak Allah'ın izniyle birde ona danışın derim oda der buna benzer şeyleri
Dediklerinin bir örneği bu sabah karşıma çıktıbebekler ozellikle 3 aya kadar cok hizli buyuyo 3 ayina gelmeden onlar bile olmiycak keske bu kadar almasaydim diyeceksiniz sıfır yazanlardan sadece dogdugu hafta giydirebilirsin ki o bile uymuyor öteki hafta yeni Doğanida fazla abartmamak.lazim. benim tavsiyem 0 3 aylik hatta ben biraz daha buyugunude aliyodum icinde rahat etsin diye en azindan 6 ayina kadarda giyiyolar. saglikla kucagimiza alalim insallah :) kışı da kışın düşünürüz ki gelen giden misafirlerde kıyafetle gelicek ki giyilmeyen kesinlikle kalıcak diyedebilirm bu konuda pozitibiride tecrübeli onunda üçüncü bebişi olucak Allah'ın izniyle birde ona danışın derim oda der buna benzer şeyleri
ne bileyim erkek anası olucam mavi görünce dayanamadımŞu 2.si olur da canım ilki biraz işlev dışı duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?