2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sezaryen sonrasını bende kestiremiyorum bir hırkada ben alam en iyisi
Sezeryan sonrası tek sen degil bebekte ilk zamanalr adapte olana kadar o bile hafif hava değişimden etkilene biler bebegede dikkat etmek lazim benim iki bebegimde kışın doğmuştu kasim ve ocak ilk bu yaza denk geliyor bende ondan korkuyorum acaba hasta edermiyim diye kış iyidi giydir giydirdigini de yazın

Yok yok neden edelim bence yaz daha iyi kış olsa üşüdü mü üşüyecek mi kendimi paralayabilirdim. Birde yenidoğanda kıyafetten ziyade ten daha iyi ısıtıyormuş. Alcan koynuna oh mis hani ağustos ya gelmedi bir türlü

Dediklerinin bir örneği bu sabah karşıma çıktı tosuncuğa maşallah 41 kere hastane çıkışı olmamış
Aynen işte yeni doğan şimdi bile erkenden almak yedi doğuma yaklaşılan zamanda aldan bile olur kilosunu ultrasondan takip edilecek zaten 6 7 aylık gebelikte hesaplayıp alırsın Canım sen tek yanında hastaneye giderken sadece yeni doğanla gitme yanına ayriyetten diğer yeni.dogandan.buyukk olan kıyafette koy dar olunca değiştirmen de zor olacak bebekte kasilcak icinde o anne için ne kadsr üzücü ne hevesle aldi mesela o takimi belki özel yapımdi yazık paralara iste

Tani tabii katılıyorum. Ben mesela şuan kıyafet harici %90ı aldım. Ama kıyafette beklicem son aylarda belli olur oğluşumun boyu kilosu ona göre yaparız birşeyler. Ama işte bekledikçe de içim yanıyor herşey zamlanıyor

Ohh mis sonrada bir sorma bir sorma kucak bağımlısı oluyorlar indirince kokunu alamayınca başlıyorlar ortalığı yıkmaya fazla kucağa alistirmayin derim örnek yaşadım gördüm zorluğu sahitte oldum gelmiyor yolu yariladik ama gerisi bir türlü gelmiyo baksana öyle böyle derken oruc geldi arkası bayram bir arkadi kurban sonrasi bizim bayram "Ağustos"

Annen veya yardımcı olacak biri yok muydu? Bırakıp uyuyabileceğin. Yoksa analık devreye giriyor asla bırakılmıyor mu? Aydınlatılmaya çok ihtiyacım var şuan
Valla analık evet devreye giriyor fakat iş anada bitmiyor ki be canım bebek ne istiyorsa ona göre gidişat oluyor. Yani benimkisi çok ağlayan durmayan bi bebekti, sadece bende mememde durup uyuyordu, yatakta maximum 40 dk falan yatıyordu o da ilk başlarda. Sonra hep kucağımdaydı, çok ağladığı için kıyamıyordum. Olan bana oldu tabi 2 sene uykuya hasrettim ben, şuan 4,5 yaşında hala daha kurulu saat gibi 7de ayakta uyku düşmanı

yaa yerim öyle düşmanı

Kızımda kaynanamin adını koydum üç kız görümcem var biri hariç onun hepsi erkek diger iki kizi kaynanamın adini koymamışlar kızlarına esimde tek erkek evlat biz koyduk tâbi yanina iki isimle ben kendi annemin kinide koymak isterdim ama isimleri uzun bunada drum kiz deyince annemin adini düşündüm ama yanına küçük isim arıyorum dünden beri uydurmadım yha kaynanam nefise ben aselde de ekledm kızıma nefise asel oldu. Annemin adı Gülizar di ("ikiside Rahmetli oldu kaynanami hic tanıma görme şansım olmadi esimde benim annemi aralarinda dört ay var ikiside kanseden öldü kaynaname göğüs annem akciğerden")

Sefika yaralı konuma bastın anlatcam şimdi dur. Minik bir kayınvalide vakası. Annemler geldi 2 ay oldu işte yeğeninin kızı var dur durak bilmiyor unu eve dökmeler, kıyafetleri saçmalar neler neler saymakla bitmez. Annemde dedi ki biz çok uyardık onu ama dinlemedi yeğenim şimdi ceremesini çekiyor sende kucak bebesi yapma. Bunu 2-3 kere söyledi farklı konularda ya sabır ya sabır çektim ben pek ilk anda kimsenin canına okumam ama okursam fena olur o yüzden sakinliğimi kolay bozmam. En son dayanamadım ya anne ben bu çocuğu maks 10 ay koynumda tutabilicem sonrası çalışıyorum zaten ayrıca bi yaştan sonra da o istemicek bu çocuk babasının ve benim koynumda büyücek ama herkesin değil sadece ikimizin dedim. Siz çok isterseniz uzaktan da sevebilirsiniz sıkıntı yok dedim. Oda alıştır ceremesini sen çekiceksin dedi. Ortam buz kesti ama kayınvalidem beni çok anladı ve bir daha asla onu yapma bunu yapma demedi ya anlıyorum zor tabi ne anneler var 2 dk yalnız kalamayan. Ama benimde hevesim var alışsın zaten mecburi ben işe dönünce ayrılcak evladım yazık bari kısıtlı süreyi dipdibe geçirelim istiyorum

Çok açıklayıcı olmuş ,çok teşekkür ederim.Bende lacivert almak istiyorum ama herkes yas mı tutuyoruz ne lacivertli diyo neyse ki bu mesajından sonra beyaz almayacağım kesinleşti
Yas tutmakla ne alaka,ki senin erkek cocuk olacak yakisir,lacivert,koyu mavi falan...benim kiz ben bile gri tonlara baktim,abstract desenlere...

Canım başın sağ olsun
Benim kızımın adı Ahu Hilal, kısa isim olarak Ahu belki hoşuna gider mi bilmem

Allah mekanlarını cennet eylesin gülizarın yanına yeni isimler yakışmaz bence, hoş ben normalde de eski isimleri severim gülizar elif geldi ilk aklıma, sonra gelirse yazarım yine

Annen veya yardımcı olacak biri yok muydu? Bırakıp uyuyabileceğin. Yoksa analık devreye giriyor asla bırakılmıyor mu? Aydınlatılmaya çok ihtiyacım var şuan
Yeri geliyor babaya bile emanet edemiyorsun ki zaten annelik ic güdüsü o uyudumu sende uyursun biraz ilk zamanlar günün çoğunluğu uyuyorlar zaten sonrada vücudun sen alışıyorsun herşeye tek başıma baktım hepsine kimsem yoktu yardi.edicek ilgilenecek hastenede dogum yapıp gelip evde yemek temizlik yapardim gelenede cay kahve ikramlık sunardim hiçte gucenmedim aksine çokta güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…