- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.595
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.501
Belki amaç farklı ne bilcezŞu 2.si olur da canım ilki biraz işlev dışı duruyor
Sezeryan sonrası tek sen degil bebekte ilk zamanalr adapte olana kadar o bile hafif hava değişimden etkilene biler bebegede dikkat etmek lazim benim iki bebegimde kışın doğmuştu kasim ve ocak ilk bu yaza denk geliyor bende ondan korkuyorum acaba hasta edermiyim diye kış iyidi giydir giydirdigini de yazınSezaryen sonrasını bende kestiremiyorum bir hırkada ben alam en iyisi
kız lohusayken onu mu düşüncem puuuBelki amaç farklı ne bilcezistenilen işlevlere tam olarak o uygun belki
Yok yok neden edelim bence yaz daha iyi kış olsa üşüdü mü üşüyecek mi kendimi paralayabilirdim. Birde yenidoğanda kıyafetten ziyade ten daha iyi ısıtıyormuş. Alcan koynuna oh misSezeryan sonrası tek sen degil bebekte ilk zamanalr adapte olana kadar o bile hafif hava değişimden etkilene biler bebegede dikkat etmek lazim benim iki bebegimde kışın doğmuştu kasim ve ocak ilk bu yaza denk geliyor bende ondan korkuyorum acaba hasta edermiyim diye kış iyidi giydir giydirdigini de yazın
Ne bilem Dexter herşey mümkünkız lohusayken onu mu düşüncem puuu
Ayynen öyle canım ne giymişim ne giymemişim umrumda değildi tek bi derdim vardı bebek iyi olsun ben de azcık uyku uyuyayım
Aynen işte yeni doğan şimdi bile erkenden almak yedi doğuma yaklaşılan zamanda aldan bile olur kilosunu ultrasondan takip edilecek zaten 6 7 aylık gebelikte hesaplayıp alırsın Canım sen tek yanında hastaneye giderken sadece yeni doğanla gitme yanına ayriyetten diğer yeni.dogandan.buyukk olan kıyafette koy dar olunca değiştirmen de zor olacak bebekte kasilcak icinde o anne için ne kadsr üzücü ne hevesle aldi mesela o takimi belki özel yapımdi yazık paralara isteDediklerinin bir örneği bu sabah karşıma çıktıtosuncuğa maşallah 41 kere hastane çıkışı olmamış
Annen veya yardımcı olacak biri yok muydu? Bırakıp uyuyabileceğin. Yoksa analık devreye giriyor asla bırakılmıyor mu? Aydınlatılmaya çok ihtiyacım var şuanAyynen öyle canım ne giymişim ne giymemişim umrumda değildi tek bi derdim vardı bebek iyi olsun ben de azcık uyku uyuyayım
Yok mavisi tamam da o bordo lohusalıkla pek yakın değil daha çok başka amaçla kullanılabilirne bileyim erkek anası olucam mavi görünce dayanamadım
Tani tabii katılıyorum. Ben mesela şuan kıyafet harici %90ı aldım. Ama kıyafette beklicem son aylarda belli olur oğluşumun boyu kilosu ona göre yaparız birşeyler. Ama işte bekledikçe de içim yanıyor herşey zamlanıyorAynen işte yeni doğan şimdi bile erkenden almak yedi doğuma yaklaşılan zamanda aldan bile olur kilosunu ultrasondan takip edilecek zaten 6 7 aylık gebelikte hesaplayıp alırsın Canım sen tek yanında hastaneye giderken sadece yeni doğanla gitme yanına ayriyetten diğer yeni.dogandan.buyukk olan kıyafette koy dar olunca değiştirmen de zor olacak bebekte kasilcak icinde o anne için ne kadsr üzücü ne hevesle aldi mesela o takimi belki özel yapımdi yazık paralara iste
Ohh misYok yok neden edelim bence yaz daha iyi kış olsa üşüdü mü üşüyecek mi kendimi paralayabilirdim. Birde yenidoğanda kıyafetten ziyade ten daha iyi ısıtıyormuş. Alcan koynuna oh mishani ağustos ya gelmedi bir türlü
Valla analık evet devreye giriyor fakat iş anada bitmiyor ki be canımAnnen veya yardımcı olacak biri yok muydu? Bırakıp uyuyabileceğin. Yoksa analık devreye giriyor asla bırakılmıyor mu? Aydınlatılmaya çok ihtiyacım var şuan
Evet tabi olabilir hahahaBelki amaç farklı ne bilcezistenilen işlevlere tam olarak o uygun belki
yaa yerim öyle düşmanıValla analık evet devreye giriyor fakat iş anada bitmiyor ki be canımbebek ne istiyorsa ona göre gidişat oluyor. Yani benimkisi çok ağlayan durmayan bi bebekti, sadece bende mememde durup uyuyordu, yatakta maximum 40 dk falan yatıyordu o da ilk başlarda. Sonra hep kucağımdaydı, çok ağladığı için kıyamıyordum. Olan bana oldu tabi 2 sene uykuya hasrettim ben, şuan 4,5 yaşında hala daha kurulu saat gibi 7de ayakta uyku düşmanı
Sefika yaralı konuma bastınOhh missonrada bir sorma bir sorma kucak bağımlısı oluyorlar indirince kokunu alamayınca başlıyorlar ortalığı yıkmaya fazla kucağa alistirmayin derim örnek yaşadım gördüm zorluğu sahitte oldum gelmiyor yolu yariladik ama gerisi bir türlü gelmiyo baksana öyle böyle derken oruc geldi arkası bayram bir arkadi kurban sonrasi bizim bayram "Ağustos"
Yas tutmakla ne alaka,ki senin erkek cocuk olacak yakisir,lacivert,koyu mavi falan...benim kiz ben bile gri tonlara baktim,abstract desenlere...Çok açıklayıcı olmuş ,çok teşekkür ederim.Bende lacivert almak istiyorum ama herkes yas mı tutuyoruz ne lacivertli diyoneyse ki bu mesajından sonra beyaz almayacağım kesinleşti
Canım başın sağ olsunKızımda kaynanamin adını koydum üç kız görümcem var biri hariç onun hepsi erkek diger iki kizi kaynanamın adini koymamışlar kızlarına esimde tek erkek evlat biz koyduk tâbi yanina iki isimle ben kendi annemin kinide koymak isterdim ama isimleri uzun bunada drum kiz deyince annemin adini düşündüm ama yanına küçük isim arıyorum dünden beri uydurmadım yha kaynanam nefise ben aselde de ekledm kızıma nefise asel oldu. Annemin adı Gülizar di ("ikiside Rahmetli oldu kaynanami hic tanıma görme şansım olmadi esimde benim annemi aralarinda dört ay var ikiside kanseden öldü kaynaname göğüs annem akciğerden")
Allah mekanlarını cennet eylesinKızımda kaynanamin adını koydum üç kız görümcem var biri hariç onun hepsi erkek diger iki kizi kaynanamın adini koymamışlar kızlarına esimde tek erkek evlat biz koyduk tâbi yanina iki isimle ben kendi annemin kinide koymak isterdim ama isimleri uzun bunada drum kiz deyince annemin adini düşündüm ama yanına küçük isim arıyorum dünden beri uydurmadım yha kaynanam nefise ben aselde de ekledm kızıma nefise asel oldu. Annemin adı Gülizar di ("ikiside Rahmetli oldu kaynanami hic tanıma görme şansım olmadi esimde benim annemi aralarinda dört ay var ikiside kanseden öldü kaynaname göğüs annem akciğerden")
Yeri geliyor babaya bile emanet edemiyorsun ki zaten annelik ic güdüsü o uyudumu sende uyursun biraz ilk zamanlar günün çoğunluğu uyuyorlar zaten sonrada vücudun sen alışıyorsun herşeye tek başıma baktım hepsine kimsem yoktu yardi.edicek ilgilenecek hastenede dogum yapıp gelip evde yemek temizlik yapardim gelenede cay kahve ikramlık sunardim hiçte gucenmedim aksine çokta güzel olduAnnen veya yardımcı olacak biri yok muydu? Bırakıp uyuyabileceğin. Yoksa analık devreye giriyor asla bırakılmıyor mu? Aydınlatılmaya çok ihtiyacım var şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?