2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Helal olsun Sefika valla zor işler onlar. Ama ben doğru bulmuyorum biliyor musun? Yeni doğum yapmış kadının evine çocuk görmek için gelinmesini. Bana sınır ihlali gibi geliyor

Benimki de illa alalım deyip kendi istediklerini almıştı pentide çalışan kız siz de bakın dedi diye kozla kavga edecekti az kalsın .Ah bu kız neler çekti hahahahaha
Ay evet ya ,burda eş gerçekten çok önemli.tek dayanağımız o evde başbaşa kalınca.Eşime güveniyorum desteğini çekmez ama çekerse nanayyyy
Evet bende ten temasını çok önemli buluyorum.inşallah çok gelen giden olmaz da güzelce bi bağlanırız
Ya bende siyah lacivert almak istiyorum ama onunda şöyle bir dezavantajı bar toz toprak belli eder çok
Kız ne alıcaz biz o zaman çocuk kıyafetinden daha zor bunu bulmak
Kız ben 100 kiloyu vururum ,satenle etlerim sıkışır bana pamuklu bol esneyen bişeyler lazım
Eee biz hani ağustos analarıydık siz temmuza kaymışsınız C Cerito
Hahahaha evet ya ağustos diye başladık ama çocuklar aykırı çıktı
Sezeryani neden düşündün canım
Normal doğum korkum var biraz.Etrafımdaki herkes çok zor çok zor diyip duruyor.Bende hep Sezeryan taraftarı oldum bu yüzden.Ama nasip işte.belki normal gelmek ister benim bebiş

Ablamda korona zamanı doğum yaptı iki doğum izini ücretsiz izin derken bebegi hep kucagindaydi şimdi onu birdende işe başlayınca kac bakıcı degistirdit kaç kreşe verdi çocuk hep anne diye ağladı alışmış ablama evde kaldığı zamanda üstünden inmedi bırakırken hep zorlandı oda o yönde zorlandı oda tek baktığı için hep gün eşi baktıkça izinde buseferde babaya yaniklasti çocuklar tahmini e yaşına kadar anneci oluyorlar sütten bile erkenden bir yaşında ayırdı ablam işte Zor olucak diye erkenden iki yaş olmadane çiş alıştırdi iste çalışmanın bebeği ile etkisi o oldu ev hanımı olan annelere diyim ozaman çalışana gerçekten zor kisa süreli zamanda vakitgeciriyorsun ve en eğlenceli zamanlarında ise geri dönülüyor falan hayırlısı olsun canim kim bakicak sen ise başladığın zaman

Kocan desteği çekerse kendisine nanayy. Karısını 10 ay tanıyamaz sonra kendisi bilir

Gelen giden için şimdiden yol yapıcan son ana bırakırsan olmaz

Normale odakla canim kendini gerçekten evet Zor olmaya zor inan sezaryanda zor dur karnını kac katini kesip bebegi aliyorlar falan ben asıl ondan korkuyorum üç görümcem sezeryanla doğum yaptı üçündede hala etkisi var sezeryanin ben iki normal yaptım korkum olmasına rağmen ki halada korkuyorm ben catalda Zaptedemedim kendimi dusun canımda tatlı bağıra cigia doğurdum ebeler inşallah birdaha gebe kalmaz bile demiştir icinden yani ama o kadar rahat ve sonrası çok kolay kiii ilk bebeğimi doğduğu zaman saglik ocahina kontrole motorla gitmiştim dikişli halimle düşün

Helal olsun Sefika valla zor işler onlar. Ama ben doğru bulmuyorum biliyor musun? Yeni doğum yapmış kadının evine çocuk görmek için gelinmesini. Bana sınır ihlali gibi geliyor
Uyum sürecini baltalıyor bencede .Tabiki hadi yetiş çok ihtiyacım var denildiğinde gelebilecek biri olsa iyi olur ama zırt pırt kapı çalıp aaaaa bebek aaa lohusa aaa yeni baba modu beni de geriyor biraz

Çalışanda olsan çalışmayan da olsan valla analık zor ya. Güzel mucizevi müthiş ama zor. Bakalım bizim bebiş nasıl olcak. Ay hiç sorma Sefika. Daha belli değil. Bizim burda ailemizden kimse yok. Planlayacağız bakalım. Oralara gelemedik daha

Uyum sürecini baltalıyor bencede .Tabiki hadi yetiş çok ihtiyacım var denildiğinde gelebilecek biri olsa iyi olur ama zırt pırt kapı çalıp aaaaa bebek aaa lohusa aaa yeni baba modu beni de geriyor biraz
Bende öyle düşünüyorum. Bizim aileler şehir dışından gelecek. Gidin deme şansım yok. Ama hastanede bebeği görürler 1 saat otururlar sonra eve yollicam ilk 2 saatte tenle buluşması lazım evladımın. Riske atamam kusura bakmasın kimse

Ya gelende bizde hani kolu komşu yedi sülale değildi eşimin kardesi teyze dayi benim babam ve kardeşlerimdi sadece toplasan on parmağını geçmez ilk zamanalr gelen diger gelecek kişilerde zaten bir kac hf geçince geliyorlar sagolsunlar. Ben severim misafir yha sıkıntı duymam ben o konuda

Ne güzel ben misafir sevmediğim için muhtemelen ondan istemiyorum hizmetli misafir sevmem ama arkadaşlarım dostlarım ailemi severim. Ama eşimin teyzeleri gelsin istemem mesela dip köşe bucak elden geçirmek zorunsa kalıyorum yorgunluktan muhabbet edemiyorum sonra

Hayatım kayınvalidelere bunu yapmazsan sürekli ötüyorlar.En güzelini yapmışsın.bazen lafı söylemek gerekiyor .bende bazen söyleyip hemen ortamı terk ediyorum hahahah.
Yas tutmakla ne alaka,ki senin erkek cocuk olacak yakisir,lacivert,koyu mavi falan...benim kiz ben bile gri tonlara baktim,abstract desenlere...
Ay şunu bi anlatamadım insanlara işte ben.lacivert de bi renk yani .alıcam ya banane inatlarına lacivert alıcam ayol

Kocan desteği çekerse kendisine nanayy. Karısını 10 ay tanıyamaz sonra kendisi bilir

Gelen giden için şimdiden yol yapıcan son ana bırakırsan olmaz
Senin bu duruşun benim çok hoşuma gidiyor ha.özel ders alabiliyor muyuz
Hayırlısı olsun ya,bu korkuyla da ekstra kötü geçecek gibi geliyor benim için.Artık ben Mahir e bıraktım nasıl gelmek isterse boyun eğeceğim

Doğum konusu bende de soru işareti. Doğal istiyordum ama korkmaya başladım. Ya kötü giderse ya nefes alamazsa ya şu olur ya bu olursa diye. Acısını geçtim sezaryende sonrasan çekiyorsun acısını doğumda rahatsın, doğalda da o anda çekiyorsun ama sonrasında rahatsın. O acı elbet çekilcek ama bebek için hangisi daha iyiyse o olsun.

Vallaha doğum yapan kadından temizlik bekemesinler gelene yaptır yatıp uzanmak varken de ne temizliği gelende yatıya gelecek gibi gelmesin canim bebek görmek hayırlı olsun adı üstünde otur yarimsat bir saat sonra herkez yoluna burda emmek isteyen bebek olucak dip kose emzircek yermi ariycaz zaten

Jsjsjsj ben terkedemiyorum da avına kitlenen arizona kertenlesi gibi bekliyorum ki birşey söylesin karşımdaki ama yok genelde uzatmıyorlar o kadar sabretmişim başlamışken bitireyim istiyorum ama olmuyor

Ceri senin duruşunda fena değil senin derslik bişeyin yok kuşum

Mahir kuşunu sever teyzesi

Yha maşallah. Sağlıkla gelsin canim insalah az kaldı ha gayret

Hahahaha savaşsa son damlasına kadar diyorsun ha helal kız sana canım teşekkür ederiz mahir kuş da sizi seviyor bence buraya girince ben hemen bi hareket moduna bürünüyor
Yha maşallah. Sağlıkla gelsin canim insalah az kaldı ha gayret
İnşallah en hayırlısı olsun hakkımızda

Jsjsjsj ben normal zamanlardan bahsetmiştim doğum yapmış halimle beni kimse yerimden kaldıramaz zamk gibi yapışırım ne münasebet

Onuda hallettim ben yine birgün kayınvalidemle konuşurken eşimle en küçük kardeşi arasında 13 yaş var. Doğum yapmış sezaryen eve gelmiş. Kayınvalidem de çok beceriklidir hamarat misafir sever bayılır çaya geleceğim de 10 çeşit yapar koyar kenara öyle bir insan öyle kayınvalideye ben gibi gelin düştü işte, neyse tabi gelen giden bitmemiş o haliyle herkese hizmet, hürmet. Doğumdan önce buzluğu doldurmuş tabi annem. Ay dedim anne ben asla öyle şeyler istemem de yapamam da dedim. Ben kocam ben ve bebek tensel temas yaşıcam misafirle uğraşamam dedim olmaz öyle ayıp olur dedi yoo neden olsun ki dedim olmaz bebek görmeye gelen boş gönderilmez dedi. Bende zaten bende bebek görmeye neden geliniyor ki sizlerin dışında gerisini doğru bulmuyorum deyince tamam tamam ben ayarlarım sen yeterki gelene mani olma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…