2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Diğer anne gruplarına bakıyorum da bizim grup maşallah hiç susmuyor takip edemiyorum gece girmesem sabah 4 sayfa konuşma oluyor Allah muhabbetinizi arttırsın ağustos annelerim
Jsjsjjs evet evet mayıs annelerinin 2 katı konuşma olmuş şimdiden grupta ki ne kaldı şurda doğumlarına

Çok açıklayıcı olmuş ,çok teşekkür ederim.Bende lacivert almak istiyorum ama herkes yas mı tutuyoruz ne lacivertli diyo neyse ki bu mesajından sonra beyaz almayacağım kesinleşti
Rica ederim ne demek. Özellikle erkek bebekse bence lacivert daha da uygun olur. Gerci ben renge pek takilan biri degilim. Suan kiz bebek ama bende nil yesili dusunuyorum. Hatta oglumdaki yatak susleri vs hepsi o nil yesiliydi gene kullanicam onlari. Mavi olcak pembe olcak bana cok sacma geliyor. Insan ne rengini seviyosa onla olur. Suan almayi dusundugumu ekliyorum asagiya. 2 ust kremim var onlarla bunun altini falan giycem yani ihtiyac olursa. Tabi ustune suslu sabahligimi giyerim iste huy ya kim nasil rahat ve iyi hissederse aslinda.Guzel gunlerde gelsinler insallah

Eklentiler

• Screenshot_20230315-120646_Trendyol.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 85
Jsjsjjs evet evet mayıs annelerinin 2 katı konuşma olmuş şimdiden grupta ki ne kaldı şurda doğumlarına
Bence bizim bu grup biraz dirdir. Ama ben cok seviyorum. Yarim saatte bi gelip bakiyorum kim ne yazmis

Kızlar merhaba,
Normalde eczaneden aldığım demir ilacım vardı. İsmi ferramat. O ciddi manada hazımsızlık yapıyormuş. Şimdi evde başkanbir demir ilacı buldum. Onu kullanmak istiyorum. Piyasadaki en iyi demir ilacıymış, hazımsızlık da yapmıyormuş. İsmi gentle iron( solgar marka) Kullanan var mıdır? Hamilelikte sakıncalı olabilir mi?

Eklentiler

• A2B4FAC0-BB20-40F0-B253-557DC38FA7EB.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar bende fotodakileti beğenmiştim henüz almadım ne kadar kilo alırım bilmiyorum o yüzden biraz daha sonlara bırakmayı düşünüyorum gecelik için herkes rahat diyor ama beyaz olan modelin He gecelik hem pijama olarak iki seçeceği var fistolu kumaş bence Ağustos ayı İçin ideal olur diye düşündüm. Ama sizin gibi kanama riskine karşı ben bir koyu bir açık renk almayı düşünüyorum. Muhtemelen birini gecelik birini pijama şeklinde alırım.

Eklentiler

• 6E01EB68-E16F-4CA4-B3F1-3EAB8C95C4B3.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 66
  • D0AF8D8C-F27A-42F8-822E-CF3579D29BB6.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 74
  • E387EB87-4571-4113-BDEC-354FE08B5AB1.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 85
Ay güzel modellermiş. Şu lacivertin linkini alabilir miyim

Prospektüste ne yazıyor? Birde bence doktoruna sormadan kullanma. Mutlaka fikrini al biz ne dersek diyelim.

Hahaha aynı ben benim ki en son sıkıldı avm de bi yerde oturdu siz yapın alışverşi dedi yok ayna seti yok terlik yok süslü seccadeler gösterdiği hiçbirsey benlik değildi bende twigy den panduf almıştım bide öyle beyaz bir pijama Takımı almıştım tam lohusalıkta gider aslında

Allah rahmet eylesin canım rabbim peygamber efendimize komşu etsin benim annemde kolon kanserinden vefat etti benimde şimdi kızım olcak bende istiyorum annemin ismi olsun diye ama benim annem,babamdan kaynanadan hastalıktan o kadar çok çekti ki kaderi benzer mi diye çok korkuyorum

Vermekte vermemekte bir tercih adlarıyla yaşasın evlatlarımız. Beni de bu hep tedirgin etmiştir. Çeker mi hayatına o negatiflikleri, kaderi benzer mi diye. O yüzden eminde olamayacağım için koymamayı tercih eden taraftayım.

Allah yattıkları yerde incitmesin, huzurla uyusunlar.

Ben de bebekken ölen abimin adini koymak istemistim. Murat. Ama koyma kaderi benzer dediler. Batıl bir inançtır ama cesaretim yok simdi koymak icin baska bir isim koyucam

Bilinçaltı şifa çalışmalarında genellikle büyüklerinin ismini taşıyan çocuklarda bağ kesme gibi çalışmalar yaparlar ki çekmesin, o aile büyüğüne rezone olmasın diye. Herkes adıyla yaşasın inşallah. Zaten bebişler kendi ismini kendi seçiyor bence içine doğuyor birden sonra biz kendimiz seçtik sanıyorum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…