2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba kızlar

Yazdıklarınızı takip ediyorum katılamasam da, detaylılar başlamışşş biz de o günleri göreceğiz inşallah kaynana muhabettini de ben kaçırdım bu sefer

Bugün randevum vardı egepolde. O nasıl bir hastane ya 5 yıldızlı otel gibi, bayıldım. Bülent Turgut Ay’a muayene oldum, çok memnun kaldım. Enerjisi harikaydı. Çok kibar çok ilgiliydi. Her şeyi tek tek açıkladı bizimki yine açmış pipisini alın der gibi. 11. Haftadan beri gösteriyor utanmaz

16. Haftaya girdim dün itibariyle. Bu sabah göbeğim çok fırlamıştı dışarıya. Aç olmama rağmen. Sabah çok ağladım. Beden algım bozuldu, kilo aldığım için çok üzülüyorum. Sweatshirt tayt dışında bir şey giymiyorum, göbeğimi saklamak istiyorum, hiçbir şey güzel durmuyor… benim gibi hisseden var mı

Kikelom çok sevindim. Yurtdışında seni üzüyorlardı. İlgili bir doktora görünebildiğin için sevindim. Çok kuşum kaçırmadın istediğin an anlat birşey olmaz

Severler ya maşallah teyze balları hepsi büyüyor sağlıkla gelsinler

Ben zaten kiloluydum o yüzden pek dert etmedim ayrıca bir artış olmadı ama bende kıl tüy mevzularından dolayı kendimi kötü hissediyorum daha ağlamadım ama yakındır ağlarım. Aslında çok mucizevi ve geçecek bedenin bozulmuyor veya tamamen değişmiyor. Geçici süreçle değişiyor.

Kaç kilo oldun cnm göbeğinle barışmalısın güzel yavrun orada hiç uğraşma saklamak için üzme kendini yeni elbiseler almayı dene kendini daha iyi hissedersin

Hello kızlar analar canlar kuzularim. Çok ama çok mutluyum hayırlısıyla bi kızım olacak Allah'ın izniyle..o kadar sevincliyim ki içim içime asla sığmıyor ya ne güzel bir duyguymus... 15+2 de öğrendim ama.usg de 16+2 görünüyor. 3lu test verdim. Detaylı usg için yarın gidip randevu alacağım 1 ay sonrasına haneye bir kiz daha yazabiliriz yaniii pozitifbiri

Teşekkür ederim canım ben de çok mutlu oldum, 12 tane ultrason resmi basmış bana yaaaa, her pozisyonda bi fotosu var resmen. Annem babam eşim sülalecek girdik içeri, doktorumuz bir şey demedi hiç tiroid demir bakalım onlar önemli dedi. Düşün bana tiroid bile bakmamışlardı yurtdışında.

Ben zaten kiloma çok takıktım öncesinde de. Ama çok güzel besleniyordum o ara hem de koşu yapıyordum. Birdenbire bütün yeme düzenim değişip hareketsiz kalıp kilo alınca çok depresif bir moda girdim. Neredeyse her sabah ağlıyorum aynaya bakıp. Babam sen hamileliği kabullenmemişsin dedi ona da çok üzüldüm vücutta çok fazla değişiklik olunca kaldıramadık demek ki…

Kaç kilo oldun cnm göbeğinle barışmalısın güzel yavrun orada hiç uğraşma saklamak için üzme kendini yeni elbiseler almayı dene kendini daha iyi hissedersin
58le hamile kaldım 62.5 şu an canım. Göbeğim biraz daha büyüse barışabilirim sanırım, şimdi sanki şişman göbeği gibi anlaşılmıyor pek sert değil. Nereden alışveriş yapsam bilmiyorum

Yaa ben de kiloya taktım nedense kii zayif bir insanım, hayatimin bazi donemlerinde kilo almak icin cabalamisligim bile var. Ama su an surekli tartilip kilom artmis mi diye bakiyorum, geceye dogru yediklerimin etkisiyle daha agir cikinca üzülüyorum. Garip bi durumdayim 55 le hamile kaldım, bazen 56 bazen 57 kiloyum su an. Az bile almisim hatta. Neden böyle bir psikolojiye girdim, kendi içimde nasıl çözerim hic bilmiyorum ama durumumuz tamamen psikolojik. Aslında sen de cok almamissin, bilincli bir insansin, sonraki aylarda dengelersin cok bile alsan, ama iste kendimizi kafa olarak nasil degistiricez onu bilemedim asiri derecede anliyorum su an seni

Üzmemeye çalış kendini internetten yada avmlere bakabilirsin bende bu aralar lohusa takımlara bakıyorum ama iyi birsey bulamadım

Benimki 4 ay da 6 aylık görünüyor bir kilo aldım sadece ama durmadan şişiyor valla kendime bir iki hafta önce tayt falan aldım biraz büyük onlar bile dar gelmeye başladı sıkıyor beni.. göbek değil o bebek diye avutuyorum kendimi birde çevrem hep edepli giy belli olmasın karnın çocuğun ahlakı şöyle olur böyle olur diyor iyice geriliyorum

Eklentiler

• 20F32E77-40D5-40CE-B087-BFA94868CA57.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba canım, bazen ben de öyle hissediyorum, kilo fazla almadım ama tipim değişti, böyle hissedince çık dışarı bir güzel yürü hemen o ruh hali dağılıyor. Ben öyle yapıyorum

Hı hı edepte annesinin kıyafetine kalmıştı te allamm

Maşallah o kadar da değil ama normal görünüyor

Hayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, iki duyguyu da tadacaksın bir oğlun vardı sanırım

Senin kıyafetinle çocuğun ahlakını nasıl bağdaştırmışlar şaka gibi

Hı hı edepte annesinin kıyafetine kalmıştı te allamm

Maşallah o kadar da değil ama normal görünüyor
en iyisi insanlardan uzak hamilelik geçirmek sanırım hamilelik te ne kadar saçma yorum varsa duyuyoruz göbeğim bana çok görünüyor o zaman bilemedim canım

Yaa masallahh minikler büyüyor olacak tabi o kadar benim de hicbir pantolonum olmuyor artik, iki aydir düğme fermuar acik geziyordum, artik kar etmiyor edeple ne alakasi varmis acabaaa gercekten büyüklerimiz bi degisik. Annem de bana uzun giy demisti geçende, ben de dolabimde ne varsa onu giyicem dedim

en iyisi insanlardan uzak hamilelik geçirmek sanırım hamilelik te ne kadar saçma yorum varsa duyuyoruz göbeğim bana çok görünüyor o zaman bilemedim canım
Sen eski halinide bildiğin için öyle gelmesi normal ama bence tam ayına göre görünüyor

Bence de ya uzak geçiriceksin ya da bir iki kişiyi ibreti alem için sallandıracaksın cesaret edemicekler dan dun konuşmaya

Kizlar benim tetanoz aşısı olmam gerekiyor, doktorum sağlık ocağında yaptırırsın demişti ancak sağlık ocağında aşı yokmuş ne zaman gelir bilmiyorlarmis, hemşire hanım doğuma 2 hafta kalana kadar olabilirsin dedi ama bilmiyorum sizce ne yapmalıyım bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…