2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, iki duyguyu da tadacaksın bir oğlun vardı sanırım
Evet canım. Dr a dedim 12 yaşında oglum var gözün aydın eve medeniyet gelecek dedi

Allah korusun ama erken doğum durumunda korumazmış o aşı o yüzden 22. Haftalarda önerdi benim hemşirem. Eczanede varmış sanırım geçende bir üye yazmıştı. Bence bekleme canım ulaşmaya çalış aşıya ve ol, olmaya karar verdiysen.

Koyu renk tam benlik

Ben bu isim gucune inaniyorumTam bu yüzden ben hic kimsenin isimini koymak istemiyorum,ayri olsun farkli olsun kimsenin kaderine benzemesin

Evet canım. Dr a dedim 12 yaşında oglum var gözün aydın eve medeniyet gelecek dedi
Maşallah Elizabeth, iyi cesaret valla oğlun ne diyor kardeşe. Benimde eşim ile en küçüğü arasında 13 yaş var. Eşim o kadar seviyor ki evladı gibi olmuş. Çok memnunlar küçüğün olmasına yaş farkına da tabi. Şimdi 19 yaşında en minikleri ama olsun

Bizimkiler mi abartıyor onlar mı çok salıyor ben anlayamadım çok farklı ya öncelikleri bile. Doğumu da türkiyede yap kız kikelom premsesler gibi olursun

Pazartesi kontrol randevum var canım doktoruma bir sorup durumu anlatayım ona göre kendim satın alıp yaptırırım olmazsa. Bebiş bugün tam 20 haftalık oldu ama birkaç gün önden gidiyor. 10 gün içinde olurum heralde. Peki eczanelerde ki fiyatı nedir aşının bilen var mı?

Sor canım hem için rahat eder doğrusunu yaptırırsın. Benimde hemşirem mesela 1 doz yapıcam deprem bölgesine gidiyor aşılar 2. Yi yapmıyorum dedi. 90 tl yazmıştı bir üye

Bunu söyleyenlerin yaş ortalaması kaç acaba
Biri 33 yaşında diğeri 38 canım yaşa da bakmıyor yani bu kafa yapısı çok farklı ahlakı hala kıyafette arıyorlar hamilelikte bana bir sakinlik durgunluk geldi yoksa sallandırırdım bi kaç kişiyi evde bulantım var diye babamın evine gittim üst kattaki gelin bütün mahalleyle dedikodumu yapmış yok kocasıyla ayrı yatıyor yok bilmem ne belkide içime ata ata şiştim

Bu nasil bir kafa yapısı,nasil bir zihniyet

Yaa ben de şarıl şarıl ağladım su an ah yeni dogan bebegin güzelliğiii nasil bir mucize
Vallahi ya allahım sağlıkla sıhhatle doğru zamanında bize de nasip etsin o günleri Şunu izledim pamuk gibi oldum yine. Ne derdim ne tasam kaldı. Amaan pijamaymış olmayıversin, misafirmişş üf gelen gelsin. Ay pamuk oldum ben.

Ağustos anaları grubunda olmak ayrıcalıktır

Şaka maka bir yana siz bebişlere erken kavuşacaksınız ohhh mis
Önden bilgi veriririz kızlar buralar delirmelik biraz daha içerde tutun diye
Jsjsjjs evet evet mayıs annelerinin 2 katı konuşma olmuş şimdiden grupta ki ne kaldı şurda doğumlarına
ay dün bazı gruplara baktım mayıs nisan olabilir alışverişe başlamayanlar varmış kendimden utandım daha 20 hafta olmadan eksiğim kaldı diye ağlarken
ilki benimde favımdaydı
Ne bu kayınvalidelerin bizden çektiği ya yazıktır ne vardı alaydınız 2 süslü terlik

(Erkek anası moduna 16. Haftadan itibaren giriş yaptı)
asla pes etmedi merak etme şimdi kızlara aldıkları kıyafetleri çeyiz gibi getircekmiş dedim pes ediyorum davul zurnayla getir
ay maşallah doktorunu sevmene de çok sevindimm kilo konusuna gelince bende aynıyım hayatımda ilk kez 70 kiloya çıktım. 50 üzerine çıkmazdım 54 kiloyla evlendim 1 yılda 65le hamile kaldım daha evlilikteki kilolarımı kabul edemiyodum ki şu an hiç edemiyorum... ama saklayınca değil aksine göbeğimi belli eden şeyler giyince kendimi daha rahat hissetmeye başladım çünkü onlar kilo değil bebiş bidaha ne zaman göbişimizi gere gere gezicez ki
kime neymiş edepten ya insanların şu saygısızlığı içimizde mucize gerçekleşiyor niye bunu gizlemek zorundaymışız ki kendilerini leylekler mi getirmiş

Bence onu sallandır Duck. Terbiyessiz insana prim verilmez derdi ona kaldı zaar. Yok dedim acaba yaşlı insanlar mı hani ama gayette gençlermiş. İnsanında vizyonsuzu hiç çekilmiyor bacım napıcan

Ben bekleyemem dream üzgünüm ağustos diye yollara izlere düştüm delirceğimi de bilsem istiyom artık sıkıldım

Jsjsjjs ya biz sabırsızız herhalde birazcık

Anlamadım hangi kızlara ne çeyizi

adres verir misin çok bilendim

Ben bekleyemem dream üzgünüm ağustos diye yollara izlere düştüm delirceğimi de bilsem istiyom artık sıkıldım

Jsjsjjs ya biz sabırsızız herhalde birazcık

Anlamadım hangi kızlara ne çeyizi
ikiz kızlarım olcak canım nasipse onlara tulum mulum ne aldıysa bohça gibi yapcakmış heves etmiş ne diyim

Yapacak birsey yok cnm bekleyeceksin burdada aynı sekilde aşı yok bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…