- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.581
Evet canım. Dr a dedim 12 yaşında oglum var gözün aydın eve medeniyet gelecek dediHayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, iki duyguyu da tadacaksınbir oğlun vardı sanırım
Allah korusun ama erken doğum durumunda korumazmış o aşı o yüzden 22. Haftalarda önerdi benim hemşirem. Eczanede varmış sanırım geçende bir üye yazmıştı. Bence bekleme canım ulaşmaya çalış aşıya ve ol, olmaya karar verdiysen.Kizlar benim tetanoz aşısı olmam gerekiyor, doktorum sağlık ocağında yaptırırsın demişti ancak sağlık ocağında aşı yokmuş ne zaman gelir bilmiyorlarmis, hemşire hanım doğuma 2 hafta kalana kadar olabilirsin dedi ama bilmiyorum sizce ne yapmalıyım bu durumda?
Koyu renk tam benlikKızlar bende fotodakileti beğenmiştim henüz almadım ne kadar kilo alırım bilmiyorum o yüzden biraz daha sonlara bırakmayı düşünüyorum gecelik için herkes rahat diyor ama beyaz olan modelin He gecelik hem pijama olarak iki seçeceği var fistolu kumaş bence Ağustos ayı İçin ideal olur diye düşündüm. Ama sizin gibi kanama riskine karşı ben bir koyu bir açık renk almayı düşünüyorum. Muhtemelen birini gecelik birini pijama şeklinde alırım.
Ben bu isim gucune inaniyorumAllah rahmet eylesin canım rabbim peygamber efendimize komşu etsin benim annemde kolon kanserinden vefat etti benimde şimdi kızım olcak bende istiyorum annemin ismi olsun diye ama benim annem,babamdan kaynanadan hastalıktan o kadar çok çekti ki kaderi benzer mi diye çok korkuyorum
Maşallah Elizabeth, iyi cesaret vallaEvet canım. Dr a dedim 12 yaşında oglum var gözün aydın eve medeniyet gelecek dedi
Bizimkiler mi abartıyor onlar mı çok salıyor ben anlayamadımTeşekkür ederim canımben de çok mutlu oldum, 12 tane ultrason resmi basmış bana yaaaa, her pozisyonda bi fotosu var resmen. Annem babam eşim sülalecek girdik içeri, doktorumuz bir şey demedi hiç tiroid demir bakalım onlar önemli dedi. Düşün bana tiroid bile bakmamışlardı yurtdışında.
Ben zaten kiloma çok takıktım öncesinde de. Ama çok güzel besleniyordum o ara hem de koşu yapıyordum. Birdenbire bütün yeme düzenim değişip hareketsiz kalıp kilo alınca çok depresif bir moda girdim. Neredeyse her sabah ağlıyorum aynaya bakıp. Babam sen hamileliği kabullenmemişsin dedi ona da çok üzüldümvücutta çok fazla değişiklik olunca kaldıramadık demek ki…
Pazartesi kontrol randevum var canım doktoruma bir sorup durumu anlatayım ona göre kendim satın alıp yaptırırım olmazsa. Bebiş bugün tam 20 haftalık oldu ama birkaç gün önden gidiyor. 10 gün içinde olurum heralde. Peki eczanelerde ki fiyatı nedir aşının bilen var mı?Allah korusun ama erken doğum durumunda korumazmış o aşı o yüzden 22. Haftalarda önerdi benim hemşirem. Eczanede varmış sanırım geçende bir üye yazmıştı. Bence bekleme canım ulaşmaya çalış aşıya ve ol, olmaya karar verdiysen.
Sor canım hem için rahat eder doğrusunu yaptırırsın. Benimde hemşirem mesela 1 doz yapıcam deprem bölgesine gidiyor aşılar 2. Yi yapmıyorum dedi. 90 tl yazmıştı bir üyePazartesi kontrol randevum var canım doktoruma bir sorup durumu anlatayım ona göre kendim satın alıp yaptırırım olmazsa. Bebiş bugün tam 20 haftalık oldu ama birkaç gün önden gidiyor. 10 gün içinde olurum heralde. Peki eczanelerde ki fiyatı nedir aşının bilen var mı?
Biri 33 yaşındaBunu söyleyenlerin yaş ortalaması kaç acaba
Bu nasil bir kafa yapısı,nasil bir zihniyetBiri 33 yaşındadiğeri 38 canım yaşa da bakmıyor yani bu kafa yapısı çok farklı ahlakı hala kıyafette arıyorlar hamilelikte bana bir sakinlik durgunluk geldi yoksa sallandırırdım bi kaç kişiyi evde bulantım var diye babamın evine gittim üst kattaki gelin bütün mahalleyle dedikodumu yapmış yok kocasıyla ayrı yatıyor yok bilmem ne belkide içime ata ata şiştim
Yaa ben de
Ya şöyle şeyleri izleyince çok duygulanıyorum. Sonra ağustos diye yola ize düşüyorum işte üf
Vallahi ya allahım sağlıkla sıhhatle doğru zamanında bize de nasip etsin o günleriYaa ben deşarıl şarıl ağladım su an ah yeni dogan bebegin güzelliğiii nasil bir mucize
Önden bilgi veriririz kızlar buralar delirmelik biraz daha içerde tutun diyeAğustos anaları grubunda olmak ayrıcalıktır
Şaka maka bir yana siz bebişlere erken kavuşacaksınız ohhh mis
ay dün bazı gruplara baktım mayıs nisan olabilir alışverişe başlamayanlar varmış kendimden utandım daha 20 hafta olmadan eksiğim kaldı diye ağlarkenJsjsjjs evet evet mayıs annelerinin 2 katı konuşma olmuş şimdiden gruptaki ne kaldı şurda doğumlarına
ilki benimde favımdaydıKızlar bende fotodakileti beğenmiştim henüz almadım ne kadar kilo alırım bilmiyorum o yüzden biraz daha sonlara bırakmayı düşünüyorum gecelik için herkes rahat diyor ama beyaz olan modelin He gecelik hem pijama olarak iki seçeceği var fistolu kumaş bence Ağustos ayı İçin ideal olur diye düşündüm. Ama sizin gibi kanama riskine karşı ben bir koyu bir açık renk almayı düşünüyorum. Muhtemelen birini gecelik birini pijama şeklinde alırım.
asla pes etmedi merak etme şimdi kızlara aldıkları kıyafetleri çeyiz gibi getircekmiş dedim pes ediyorum davul zurnayla getirNe bu kayınvalidelerin bizden çektiği yayazıktır ne vardı alaydınız 2 süslü terlik
(Erkek anası moduna 16. Haftadan itibaren giriş yaptı)
ay maşallah doktorunu sevmene de çok sevindimmMerhaba kızlar
Yazdıklarınızı takip ediyorum katılamasam da, detaylılar başlamışşş biz de o günleri göreceğiz inşallahkaynana muhabettini de ben kaçırdım bu sefer
Bugün randevum vardı egepolde. O nasıl bir hastane ya 5 yıldızlı otel gibi, bayıldım. Bülent Turgut Ay’a muayene oldum, çok memnun kaldım. Enerjisi harikaydı. Çok kibar çok ilgiliydi. Her şeyi tek tek açıkladıbizimki yine açmış pipisini alın der gibi. 11. Haftadan beri gösteriyor utanmaz
16. Haftaya girdim dün itibariyle. Bu sabah göbeğim çok fırlamıştı dışarıya. Aç olmama rağmen. Sabah çok ağladım. Beden algım bozuldu, kilo aldığım için çok üzülüyorum. Sweatshirt tayt dışında bir şey giymiyorum, göbeğimi saklamak istiyorum, hiçbir şey güzel durmuyor… benim gibi hisseden var mı
kime neymiş edepten ya insanların şu saygısızlığı içimizde mucize gerçekleşiyor niye bunu gizlemek zorundaymışız ki kendilerini leylekler mi getirmişBenimki 4 ay da 6 aylık görünüyor bir kilo aldım sadece ama durmadan şişiyor valla kendime bir iki hafta önce tayt falan aldım biraz büyük onlar bile dar gelmeye başladı sıkıyor beni.. göbek değil o bebek diye avutuyorum kendimibirde çevrem hep edepli giy belli olmasın karnın çocuğun ahlakı şöyle olur böyle olur diyor iyice geriliyorum
Bence onu sallandır Duck. Terbiyessiz insana prim verilmez derdi ona kaldı zaar. Yok dedim acaba yaşlı insanlar mı hani ama gayette gençlermiş. İnsanında vizyonsuzu hiç çekilmiyor bacım napıcanBiri 33 yaşındadiğeri 38 canım yaşa da bakmıyor yani bu kafa yapısı çok farklı ahlakı hala kıyafette arıyorlar hamilelikte bana bir sakinlik durgunluk geldi yoksa sallandırırdım bi kaç kişiyi evde bulantım var diye babamın evine gittim üst kattaki gelin bütün mahalleyle dedikodumu yapmış yok kocasıyla ayrı yatıyor yok bilmem ne belkide içime ata ata şiştim
Ben bekleyemem dream üzgünümÖnden bilgi veriririz kızlar buralar delirmelik biraz daha içerde tutun diye
ay dün bazı gruplara baktım mayıs nisan olabilir alışverişe başlamayanlar varmış kendimden utandım daha 20 hafta olmadan eksiğim kaldı diye ağlarken
ilki benimde favımdaydı
asla pes etmedi merak etme şimdi kızlara aldıkları kıyafetleri çeyiz gibi getircekmiş dedim pes ediyorum davul zurnayla getir
ay maşallah doktorunu sevmene de çok sevindimmkilo konusuna gelince bende aynıyım hayatımda ilk kez 70 kiloya çıktım. 50 üzerine çıkmazdım 54 kiloyla evlendim 1 yılda 65le hamile kaldım daha evlilikteki kilolarımı kabul edemiyodum ki şu an hiç edemiyorum... ama saklayınca değil aksine göbeğimi belli eden şeyler giyince kendimi daha rahat hissetmeye başladım çünkü onlar kilo değil bebiş bidaha ne zaman göbişimizi gere gere gezicez ki
kime neymiş edepten ya insanların şu saygısızlığı içimizde mucize gerçekleşiyor niye bunu gizlemek zorundaymışız ki kendilerini leylekler mi getirmiş
adres verir misin çok bilendimBiri 33 yaşındadiğeri 38 canım yaşa da bakmıyor yani bu kafa yapısı çok farklı ahlakı hala kıyafette arıyorlar hamilelikte bana bir sakinlik durgunluk geldi yoksa sallandırırdım bi kaç kişiyi evde bulantım var diye babamın evine gittim üst kattaki gelin bütün mahalleyle dedikodumu yapmış yok kocasıyla ayrı yatıyor yok bilmem ne belkide içime ata ata şiştim
ikiz kızlarım olcak canım nasipse onlara tulum mulum ne aldıysa bohça gibi yapcakmış heves etmiş ne diyimBen bekleyemem dream üzgünümağustos diye yollara izlere düştüm delirceğimi de bilsem istiyom artık sıkıldım
Jsjsjjs ya biz sabırsızız herhalde birazcık
Anlamadım hangi kızlara ne çeyizi
Ayy dreams ben kaçırmışım onu ay hayırlı olsun bıcırıklara yaikiz kızlarım olcak canım nasipse onlara tulum mulum ne aldıysa bohça gibi yapcakmış heves etmiş ne diyim
Yapacak birsey yok cnm bekleyeceksin burdada aynı sekilde aşı yok bekliyorumKizlar benim tetanoz aşısı olmam gerekiyor, doktorum sağlık ocağında yaptırırsın demişti ancak sağlık ocağında aşı yokmuş ne zaman gelir bilmiyorlarmis, hemşire hanım doğuma 2 hafta kalana kadar olabilirsin dedi ama bilmiyorum sizce ne yapmalıyım bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?