2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Oğlum aşırı mutlu zaten. Bir kardeşi olsun diye ağlıyordu oldu şükür. Yoksa benim yapasim yoktu evet şimdi oğlum ve amcası arasındaki yaş farkı kızımla oğlum arasında olacak baya değişik bı duygu ilacak snairim

Aminnn insallahh saglikli olsun miniklerimiz de her sey boş aslında insallah biz de kucagimiza alicaz agustosa ne kaldi ki

adres verir misin çok bilendim
Şimdi hamileyiz canım dur gerilmeyelim kızları doğuralım sonra halledicem ben hepsini bir iki taneyle bitmiyor yani ama sorsan Benide çok sever bu üstüme gelenler en son ablam sahip çıktı sevmeyin bu kızı böyle sevecekseniz diye telefonlarını falanda açmıyorum hiçbirinin doğumdan sonraya saklıyorum kendimi

Sen gidersen bende gelirim
göbişlerin gücü adına
sen hiç sıkma canını ötede ötsünler

Jsjsjs kız lohusa kafasıyla hepsini biçersin sonra da lohusaydım hatırlamıyorum dersin

Ayni durum bende de var. 2013 dogumlu bir oglum var. 2.yi hic dusunmuyordum. Ne zaman acaba desem bir engel cikiyordu, vazgeciyordum. Oglum Kardes diye agliyordu artik pandemiden bu yana. Hatta karnimi sevip hala inanamiyorum deyip agliyor. Nasipse simdi 2023 model kizim gelecek ikisi arasinda yaş farki cok, ben 40 oldum bakalim nasil olacak bu yastan sonra. Onceden cok ince dusunuyordum, 2.den imtina ediyordum. Simdi sonunu dusunen kahraman olamaz diyorum Ailelerden cok uzaktayim, annem de yaslandi iyice zaten. Calisiyorum, 40 yasindayim, herkese basarilar diliyorum Allah iyilik, guzellik, saglik versin. Yasayip tecrube edecegim. NOT: Her seyi sifirdan aliyorum, 2. dusunenler erken davranmasin ama cok da arayi uzatmasin

Jsjsjs kız lohusa kafasıyla hepsini biçersin sonra da lohusaydım hatırlamıyorum dersin
Karnımdaki minnakım gerilir diye duruyorum valla canım yoksa unutturmayacak anlar yaşatıcam hemde kocasının yanında abim evde olunca iki yüzlü senin sevdiğin yemekleri yaptım nolur gel diye yalvarıyordu. Kız bide görümcelere hep fena derler gelinleri kimse görmüyor

Ay yengen mi bunun dedikodusunu yapan. Ben anlamamışım orayı pess. Tabii canım minikkuşun keyfi herşeyden önemli ne derse desin terbiyessiz. Kayıran allah abini kayırsın öyle bir eşi var

benimde oğlum 2013 doğumlu bende 39 yaşındayım benim oğlanda çok istedi kardeşi olsun eşimde çok istedi ben biraz kararsızdım sonra dedim oğlum tek olmasın bir kardeşi olsun evet aralarında baya yaş farkı olucak ama bu dezavantaj değil benim için aksıne elimden tutup yardımcı olacağını düşünüyorum bir oğlum vardı bir oğlum daha oluyor abimiz havalarda uçuyor tabi bendeki psikoloji ise tartışılır:):):)

Aynen esler hep istiyor zaten, onlara gore hava hoş. Bence cinsiyet hic onemli degil. Esim acisindan kiz olmasini istedim ama icten ice oglan istedim, o konuda tecrubem cok yigenlerimden. Bana erkek cocuk daha kolay geliyor, kizdan biraz cekiniyorum her konuda. Erkekler dumduz ama biz kadinlar oylemiyiz. Sacimiz basimiz kisisel bakimimiz psikolojimiz hersey cok daha komplex Insallah becerebilirim.

Ama kız çocuklarınında sünneti, gelini yok

aaa o konuda hiçbir şikayetim yok tabi önceliğimiz sağlıklı olmaları ama allah biliyor çok dua ettim allahım bir erkek evlat daha nasip bana diye çok şükür duam kabul oldu benim eşim kız istedi oğlumda kardeşi oğlan olsun istedi çok şükür bin şükür allahım herkesin gönlüne göre versin inş
yani 39 yaşından sonra gebelik bebek büyütmek herşey sil baştan olması o biraz bende tartışılır işte :)
yaşayıp görücez tabiki bakalım bizi neler bekliyor:)

Yaş konusunda kendimden örnek vermek isterim kızlar kız kardeşimle 8, erkek kardeşimle aramızda 16 yaş fark var ikisiyle kankayız aşırı iyi anlaşıyoruz hiç bir zaman da sorun olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…