- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.621
benimde kardeşimle aramda 6 yaş var bizde çok iyi kankayız:)Yaş konusunda kendimden örnek vermek isterim kızlar kız kardeşimle 8, erkek kardeşimle aramızda 16 yaş fark varikisiyle kankayız aşırı iyi anlaşıyoruz hiç bir zaman da sorun olmadı çok şükür
Çok iyi olmuş canım benim taytlar şuan göbüşün altında yukarı çıkmıyorAllah razı olsunnnteyzemler tekstilci canım daha kaç yıl önce bunu vermişti bana hep bol geliyordu şimdiye kısmetmiş dolabımdan kuytulardan çıktı
Sor canım hem için rahat eder doğrusunu yaptırırsın. Benimde hemşirem mesela 1 doz yapıcam deprem bölgesine gidiyor aşılar 2. Yi yapmıyorum dedi. 90 tl yazmıştı bir üye
Pazartesi doktorum nasıl yönlendirirse öyle yaparım artık. Detaylı için de randevu alacağım o gün bakalım ne zamana verecekler heralde 22. Haftamda falan yaptırıyor olacağım onu daYapacak birsey yok cnm bekleyeceksin burdada aynı sekilde aşı yok bekliyorum
ben Temmuzda bir doz olmuştum kabul etmediler canım 6 ay geçti diye mayısta tekrar yapıcaklar 1 doz da geçen gün oldumBu arada tetanoz bizimde burda yokmus ebe gelince aricam dedi. istanbula gececegim nasipse detayli ultrason icin biraz annemlerde kalicam. O ara ararsa beni ebe yaptiramicam gidip farkli sehirde oldgm icin. istanbulda parayla alir hastanede vurdururum artik bende. 2018de 1 doz tetanoz aşım vardi. 1 doz olcam bu senede. sizler kac doz olcaksnz
günümüz günümüz tutmuyorkii ne güzel dinlenmek istemiş minik ☺☺ benimde yarınnn uyuyamam artık bu gece 3 hafta olduffestinalente hahaha gene kacirdim kaynana konusunu caniiim kiz ne guzel konusmussunuzzz yeriim sizii gobüsler atilmiss masallah fistik agustos annelerim bende temmuz annesi olucam gibi duruyor ama grubumdan vazgecmem cok seviyoruuum
Bugün acayip modum düşük. uyuyorum hep ayaga kalksam halsizim uyumak istiyorum hep tembel gunumdeyimcuma kontrole gitcem nasipse 1 aydir kizcemi goremiyom
Ben 22+5 iken detaylıya gireceğim cok gec mi bilmiyorum ama devlet anca bu zamana sıra verdiPazartesi doktorum nasıl yönlendirirse öyle yaparım artık. Detaylı için de randevu alacağım o gün bakalım ne zamana verecekler heralde 22. Haftamda falan yaptırıyor olacağım onu da
Aynıyız canin inan benim kaynanamda kocasından koca tarafından cok cekmis annemde babamin aldatmalarina borcla cebellesmeyle dert edinip hastalık sahibi oldu ki kaynanamda aynı konudan cok çekmiş köyde kocasi dört cocukla bırakmış gitmiş kadin kendi basina uğraşmış herseyle ben koydum adinin kaderini yasarmj diye bende korktum hepde ama annelerinn adının yaşadığıni gorunce seviniyorlar bayramda mesela gorumcemler annem gelmiş bayramda elimi öpmeye diye severler hepAllah rahmet eylesin canım rabbim peygamber efendimize komşu etsin benim annemde kolon kanserinden vefat etti benimde şimdi kızım olcak bende istiyorum annemin ismi olsun diye ama benim annem,babamdan kaynanadan hastalıktan o kadar çok çekti ki kaderi benzer mi diye çok korkuyorum
Benim görümcem büyük oğlu 17 yaşında ırmakta boğuldu acılı ölümdü bir oğlu vardi bir açısına merhem olsundiye hamile kaldı simdi üç yaşında onun adini koydular Tayfun efe ama efe diyoruz tayfun ismi bize o kadar ağır acı olduki dememeye yeminli gibiyiz rabbim mekanı cennet olsun oğlumuzunBen de bebekken ölen abimin adini koymak istemistim. Murat. Ama koyma kaderi benzer dediler. Batıl bir inançtır ama cesaretim yok simdi koymak icinbaska bir isim koyucam
Aynı canım aynı benim babamda da aldatma aynı şekilde hemde bize çok yakın olan biriyle dert sahibi etti annemi . Sevinirler tabiki o ismin yaşaması bile onlar için birşey ama ben korkuyorum kaderini almasından .yüzü gözü anneme benzesin diye dua ediyorum artık abimin kızının küçüklüğü çok anneme benzerdi annem yolladı kendi yerine diye bizde çok sevdik. Birde kuzum için lavinya isminide düşünmüştüm ölüm çiçeği anlamına geliyormuş bir kadında şarkının altına yorum yazmış kızım seni kaybettim lavinya koymuştum adını vs diye iyice tırstım yaniAynıyız canin inan benim kaynanamda kocasından koca tarafından cok cekmis annemde babamin aldatmalarina borcla cebellesmeyle dert edinip hastalık sahibi oldu ki kaynanamda aynı konudan cok çekmiş köyde kocasi dört cocukla bırakmış gitmiş kadin kendi basina uğraşmış herseyle ben koydum adinin kaderini yasarmj diye bende korktum hepde ama annelerinn adının yaşadığıni gorunce seviniyorlar bayramda mesela gorumcemler annem gelmiş bayramda elimi öpmeye diye severler hep
18-24ne kadar yapiliyor canim icin rahat olsunBen 22+5 iken detaylıya gireceğim cok gec mi bilmiyorum ama devlet anca bu zamana sıra verdi
Evet benim sorduklarımda yarım saat diyordu tek gebeliğeDetaylı ultrason da Yarım saat bakıyormuş doktor normal mi kızlar bu süre?
hadi yaa anladim canim cuma gunu doktora soraym bendrben Temmuzda bir doz olmuştum kabul etmediler canım 6 ay geçti diye mayısta tekrar yapıcaklar 1 doz da geçen gün oldum
canim benim kendi kadin dogumcu kuzenim dedi 22 23. gir diye dhaa net kalp bobrek beyin inceleniyor bikac gunun bile.gelisimde etksii cok. bende 22. haftalar icinde girecegim rahat olllBen 22+5 iken detaylıya gireceğim cok gec mi bilmiyorum ama devlet anca bu zamana sıra verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?