2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
benimde kardeşimle aramda 6 yaş var bizde çok iyi kankayız:)

ffestinalente hahaha gene kacirdim kaynana konusunu caniiim kiz ne guzel konusmussunuzzz yeriim sizii gobüsler atilmiss masallah fistik agustos annelerim bende temmuz annesi olucam gibi duruyor ama grubumdan vazgecmem cok seviyoruuum
Bugün acayip modum düşük. uyuyorum hep ayaga kalksam halsizim uyumak istiyorum hep tembel gunumdeyim cuma kontrole gitcem nasipse 1 aydir kizcemi goremiyom

Bu arada tetanoz bizimde burda yokmus ebe gelince aricam dedi. istanbula gececegim nasipse detayli ultrason icin biraz annemlerde kalicam. O ara ararsa beni ebe yaptiramicam gidip farkli sehirde oldgm icin. istanbulda parayla alir hastanede vurdururum artik bende. 2018de 1 doz tetanoz aşım vardi. 1 doz olcam bu senede. sizler kac doz olcaksnz

Sor canım hem için rahat eder doğrusunu yaptırırsın. Benimde hemşirem mesela 1 doz yapıcam deprem bölgesine gidiyor aşılar 2. Yi yapmıyorum dedi. 90 tl yazmıştı bir üye
Yapacak birsey yok cnm bekleyeceksin burdada aynı sekilde aşı yok bekliyorum
Pazartesi doktorum nasıl yönlendirirse öyle yaparım artık. Detaylı için de randevu alacağım o gün bakalım ne zamana verecekler heralde 22. Haftamda falan yaptırıyor olacağım onu da

ben Temmuzda bir doz olmuştum kabul etmediler canım 6 ay geçti diye mayısta tekrar yapıcaklar 1 doz da geçen gün oldum

günümüz günümüz tutmuyorkii ne güzel dinlenmek istemiş minik ☺☺ benimde yarınnn uyuyamam artık bu gece 3 hafta oldu

Bende bi göbek göndereyim. Oğlumda nohut yutmuş solucan görüntüsündeydim ama 25 kilo almistim. Simdide 60 la kaldim 61.5 olmusum ama siyah taytim göbegimi bence belli ettirmiyor bu arada alt bedenim normalde 36 dir ustum 40 dir. Altimdaki tayt suan xl

Eklentiler

• 20230315_174052.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 138
Pazartesi doktorum nasıl yönlendirirse öyle yaparım artık. Detaylı için de randevu alacağım o gün bakalım ne zamana verecekler heralde 22. Haftamda falan yaptırıyor olacağım onu da
Ben 22+5 iken detaylıya gireceğim cok gec mi bilmiyorum ama devlet anca bu zamana sıra verdi

Aynıyız canin inan benim kaynanamda kocasından koca tarafından cok cekmis annemde babamin aldatmalarina borcla cebellesmeyle dert edinip hastalık sahibi oldu ki kaynanamda aynı konudan cok çekmiş köyde kocasi dört cocukla bırakmış gitmiş kadin kendi basina uğraşmış herseyle ben koydum adinin kaderini yasarmj diye bende korktum hepde ama annelerinn adının yaşadığıni gorunce seviniyorlar bayramda mesela gorumcemler annem gelmiş bayramda elimi öpmeye diye severler hep

Ben de bebekken ölen abimin adini koymak istemistim. Murat. Ama koyma kaderi benzer dediler. Batıl bir inançtır ama cesaretim yok simdi koymak icin baska bir isim koyucam
Benim görümcem büyük oğlu 17 yaşında ırmakta boğuldu acılı ölümdü bir oğlu vardi bir açısına merhem olsundiye hamile kaldı simdi üç yaşında onun adini koydular Tayfun efe ama efe diyoruz tayfun ismi bize o kadar ağır acı olduki dememeye yeminli gibiyiz rabbim mekanı cennet olsun oğlumuzun

Herkese selam bizim de bugün kontrolümüz vardı 19+6 yız ay sonunda detaylı ultrasona giricez normalde bulunduğum şehirde özele gidiyorum ama detaylı orda yokmuş araştırma hastanesine gidicem o yüzden. Oğluşum pek bi sinirli pek bi suratsızdı bugün doktor bile dedi üzgün duruyo diye geçen hafta Babannemi kaybettim baya üzüldüm sanırım o da etkilenmiş çok şükür herşey yolunda. Doktor sadece bana az kilo almışsın dedi 48 le hamile kaldım şuan 51 im. Bebişim de 311 gram 22 cm olmuş sanırım normal

Eklentiler

• 9FB87406-E9DF-4F97-85DC-F489DC95B7B7.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 129
Aynı canım aynı benim babamda da aldatma aynı şekilde hemde bize çok yakın olan biriyle dert sahibi etti annemi . Sevinirler tabiki o ismin yaşaması bile onlar için birşey ama ben korkuyorum kaderini almasından .yüzü gözü anneme benzesin diye dua ediyorum artık abimin kızının küçüklüğü çok anneme benzerdi annem yolladı kendi yerine diye bizde çok sevdik. Birde kuzum için lavinya isminide düşünmüştüm ölüm çiçeği anlamına geliyormuş bir kadında şarkının altına yorum yazmış kızım seni kaybettim lavinya koymuştum adını vs diye iyice tırstım yani

Ben 22+5 iken detaylıya gireceğim cok gec mi bilmiyorum ama devlet anca bu zamana sıra verdi
canim benim kendi kadin dogumcu kuzenim dedi 22 23. gir diye dhaa net kalp bobrek beyin inceleniyor bikac gunun bile.gelisimde etksii cok. bende 22. haftalar icinde girecegim rahat olll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…