2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
parayla tetanoz asisi alan arkadas kimdi ? ismi neydi aşının doz miktari sabit mi kafama gore almayayim kime sorup alabilirim?

Kızlar çok hassasım şu ara her şey beni üzüyor. Eşime bebek alış verişini ne zaman yapacağız diye sordum. Sadece kıyafet değil odasındann tutun arabasına kadar henüz en ufak bir çöpümüz yok. Annen gelince yaparsınız dedi. Ben neden annemle gideyim ki onunla gitmek istiyorum ama söylemedim bebeğininn alış verişine heveslenmeyen adamı zorla götürcek değilim. Ağladım bayağı gizli gizli hevesi tek yaşamak çok ağır

Anlamlarına evet dikkat etmek lazım gerçekten o bile etkiliyor olen insanın değil çoğunlukla anlamınida taşıyor karakter olarak. Benziyormusuz biraz yasananlar canim yha rabbim olari bu dünyada uzulduler dert keder sahibi oldular öbür dünyada yattılari gezdikleri yer cennet bahçesine dönsün

Ayy hepinize çabucak cevap yazmak için hızlı hızlı yedim yemeğimi

Sen hiç almamışsın canım ama insan acayip bir psikolojiye giriyor ne deseler fayda etmiyor. Bir de benim vücudum balık etli denen tarzda, çok kolay kilo alıyorum. O yüzden şimdi iyice yuvarlaklaştım. Vücudum yediğimi direkt tutuyor sanki. Moralim çok bozuk.

Üzmemeye çalış kendini internetten yada avmlere bakabilirsin bende bu aralar lohusa takımlara bakıyorum ama iyi birsey bulamadım

İnternette çok şey var ama bedenlerinden emin olamadım. Bugün pentiden bir takım aldım, lohusa değil ama göğüs kısmı çok kolay açılıyor. Bir de gecelik alacağım bir kaç tane. Ama şöyle klasik bir iki parça bulmak istiyorum ki dışarıda güzel görüneyim. Sürekli spor giyindiğim için özensiz hissediyorum.

Ne patavatsız ne biçim insanlar var yaa çok sinirleniyorum Bir de bir şey farkettim insanlar hamilelere daha bi pervasız düşünmeden konuşuyor, paldır küldür yorumlar yapıyor. Yok kilo aldın yok şöyle giyindin diye, yanlış mı düşünüyorum

Merhaba canım, bazen ben de öyle hissediyorum, kilo fazla almadım ama tipim değişti, böyle hissedince çık dışarı bir güzel yürü hemen o ruh hali dağılıyor. Ben öyle yapıyorum

Evet canım yaa daha önce de 62 kilo olduğum olmuştu ama hiç böyle yusyuvarlak görünmüyordum. Hormonlardan vücut yağlanıyormuş ya ondan sanırım. Yuvarlana yuvarlana gidiyorum boy da kısa... Gerçekten sadece kilo değil tipim acayip değişti benim de. Yürüyüşlere başladım ama ayak tabanlarım topuklarım çok acıyor hep bu da benim psikolojimi bozdu. Önceden çok sportif çok güçlü biriydim şimdi her yerim ağrıyor yok siyatik yok bel ağrısı yok boyun ağrısı. Sürekli sızlanıyorum sanki 80 yaşındayım

Ben de çok sevindim canım ben mi abartıyorum diyordum ama benim gibi psikolojiye giren bi çok kişi varmış aramızda, vücudumuz çok değişiyor adapte olamıyoruz Benim göbüşüm sert değil henüz hem de ikiye katlanıyor oturunca o yüzden rahat edemiyorum belli eden kıyafetlerle kilo gibi duruyor daha çok. Tabii yağ da var öyle sırf bebek değil. Biraz büyüse sertleşse sanırım daha rahat göstereceğim göbeğimi. Bir de göğüslerimin büyümesinden de hiç hoşlanmadım. Vücudumu tanıyamıyorum.

Kızlar ya bugün pentiye girdik annemle bir pijama takımı bakıyoruz. İkimiz aramızda konuşuyorduk. Ben normalde s giyiyorum anneme M deneyeyim dedim. İşte L mi olur M mi öyle konuşuyoruz. Oradaki görevli kadın da taa uzaktan bizi dinliyormuş birden M size olmaz yalnız dedi. Bu arada kilo aldım evet ama eski bedenime hala giriyorum üst olarak. Öyle koskocaman olmadım. Neyse biz ikisini de aldık denedim L çok büyük oldu gerçekten, doğumdan sonra göbek de küçülecek zaten. M aldık. Kasaya gittik yine aynı kadın hmm L büyük mü geldi dedi ama ya anlatamam nasıl garip bi surat ifadesi ve ses tonuyla söylüyor. Annem bile söyledi sonrasında çok acayipti diye. Hassasım diye mi abarttım anlamadım. Ama bana patavatsızlık gibi geliyor, çünkü onun fikrini sormadım yanıma bile çağırmadım.

Yok yok üzülme canım eşler böyle bazıları bizimkide olduğunca yontulmamis odun bildiğin kütük hicc dememde ona biliyorum huyunu çünkü ben zor begenen karar verenim iki seçenek sunarim hangisi olsun diye al istediğini der bana sende söyle derim hic orali olmaz. Ben alırım o sadece öder

Canım belki ben anlamam bebek eşyasından falan diye eşin öyle söylemiştir. Ailesinden öyle görmüştür genelde kadınlar gidip alıyor herşeyi çünkü .eşinle bir konuş istersen bu aralar hepimiz duygusalız geçicek bende daha en ufak birşey almadım. Çalışıyorum avm ye gidecek enerjim bile yok

Canımcım belki öyle daha mutlu olcağını dülünmüştür olabilir mi hani belki annenle bakın rahat rahat diye kötü niyet olmadan demiştir, sende de üzüldüysen canım ben seninle gitmek istiyodum diye, niyetini anlarsın. Hiç üzülme canım bazı şeyleri zaten ona da danışmadan yapamazsın ki

Başın sağolsun canım

Kuzum daha çok zaman var gayette yeterli üzülme birşey yok diye. Heveslenmeyen değil de bazı erkekler ben ne yapacağım ki modunda oluyor onuda dahil etmek istediğini söylesen belki tutumu değişirdi

Jdjsjsj ortayı açıyorum kuşum ama kaçırıyosunuz ben napayım

Canım bence eşinle açık açık konuşmalısın. Bir tane hamilelik kitabı okuyorum şu an, eşler oturup birbiri ile duygularını, kaygılarını, isteklerini açıkça konuşmalı diyor. Mesela dün öyle bir şey yaptık biz, oturdk konuştuk ona kaygılarını sordum, ben korkularımı anlattım. Ağladım.. Rahatladım. Eşimin de beni anladığını hissettim. Kendine saklama duygularını, erkekler bizim gibi duygusal düşünmüyor, belki o annenle daha rahat olursun diye düşünmüştür. Sen de ona sor neden öyle söylemiş. İçine atma. Siz bir takımsınız beraber hareket etmeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…