- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.641
ayyy guzel haberlerle gel insallah canimmgünümüz günümüz tutmuyorkii ne güzel dinlenmek istemiş minik ☺☺ benimde yarınnn uyuyamam artık bu gece 3 hafta oldu
Hepimiz hepimiz inşallahayyy guzel haberlerle gel insallah canimm
Anlamlarına evet dikkat etmek lazım gerçekten o bile etkiliyor olen insanın değil çoğunlukla anlamınida taşıyor karakter olarak. Benziyormusuz biraz yasananlar canim yha rabbim olari bu dünyada uzulduler dert keder sahibi oldular öbür dünyada yattılari gezdikleri yer cennet bahçesine dönsünAynı canım aynı benim babamda da aldatma aynı şekilde hemde bize çok yakın olan biriyle dert sahibi etti annemi . Sevinirler tabiki o ismin yaşaması bile onlar için birşey ama ben korkuyorum kaderini almasından .yüzü gözü anneme benzesin diye dua ediyorum artık abimin kızının küçüklüğü çok anneme benzerdi annem yolladı kendi yerine diye bizde çok sevdik. Birde kuzum için lavinya isminide düşünmüştüm ölüm çiçeği anlamına geliyormuş bir kadında şarkının altına yorum yazmış kızım seni kaybettim lavinya koymuştum adını vs diye iyice tırstım yani
17+6 lık bi göbüşko da bendenAnaların yüz-göz aydınlığı göbüşler :) gösterin göbüşleriiiii
Yaa ben de kiloya taktım nedensekii zayif bir insanım, hayatimin bazi donemlerinde kilo almak icin cabalamisligim bile var. Ama su an surekli tartilip kilom artmis mi diye bakiyorum, geceye dogru yediklerimin etkisiyle daha agir cikinca üzülüyorum. Garip bi durumdayim 55 le hamile kaldım, bazen 56 bazen 57 kiloyum su an. Az bile almisim hatta. Neden böyle bir psikolojiye girdim, kendi içimde nasıl çözerim hic bilmiyorum ama durumumuz tamamen psikolojik. Aslında sen de cok almamissin, bilincli bir insansin, sonraki aylarda dengelersin cok bile alsan, ama iste kendimizi kafa olarak nasil degistiricez onu bilemedim asiri derecede anliyorum su an seni
Üzmemeye çalış kendini internetten yada avmlere bakabilirsin bende bu aralar lohusa takımlara bakıyorum ama iyi birsey bulamadım
Benimki 4 ay da 6 aylık görünüyor bir kilo aldım sadece ama durmadan şişiyor valla kendime bir iki hafta önce tayt falan aldım biraz büyük onlar bile dar gelmeye başladı sıkıyor beni.. göbek değil o bebek diye avutuyorum kendimibirde çevrem hep edepli giy belli olmasın karnın çocuğun ahlakı şöyle olur böyle olur diyor iyice geriliyorum
Merhaba canım, bazen ben de öyle hissediyorum, kilo fazla almadım ama tipim değişti, böyle hissedince çık dışarı bir güzel yürü hemen o ruh hali dağılıyor. Ben öyle yapıyorum
ay maşallah doktorunu sevmene de çok sevindimmkilo konusuna gelince bende aynıyım hayatımda ilk kez 70 kiloya çıktım. 50 üzerine çıkmazdım 54 kiloyla evlendim 1 yılda 65le hamile kaldım daha evlilikteki kilolarımı kabul edemiyodum ki şu an hiç edemiyorum... ama saklayınca değil aksine göbeğimi belli eden şeyler giyince kendimi daha rahat hissetmeye başladım çünkü onlar kilo değil bebiş bidaha ne zaman göbişimizi gere gere gezicez ki
Yok yok üzülme canım eşler böyle bazıları bizimkide olduğunca yontulmamis odun bildiğin kütük hicc dememde ona biliyorum huyunu çünkü ben zor begenen karar verenim iki seçenek sunarim hangisi olsun diye al istediğini der bana sende söyle derim hic orali olmaz. Ben alırım o sadece öderKızlar çok hassasım şu ara her şey beni üzüyor. Eşime bebek alış verişini ne zaman yapacağız diye sordum. Sadece kıyafet değil odasındann tutun arabasına kadar henüz en ufak bir çöpümüz yok. Annen gelince yaparsınız dedi. Ben neden annemle gideyim ki onunla gitmek istiyorum ama söylemedim bebeğininn alış verişine heveslenmeyen adamı zorla götürcek değilim. Ağladım bayağı gizli gizli hevesi tek yaşamak çok ağır
Yhaaa bu cok tatlı ama toplucuk göbüş masallah canim17+6 lık bi göbüşko da benden
MaşallahAnaların yüz-göz aydınlığı göbüşler :) gösterin göbüşleriiiii
Canım belki ben anlamam bebek eşyasından falan diye eşin öyle söylemiştir. Ailesinden öyle görmüştür genelde kadınlar gidip alıyor herşeyi çünkü .eşinle bir konuş istersen bu aralar hepimiz duygusalız geçicekKızlar çok hassasım şu ara her şey beni üzüyor. Eşime bebek alış verişini ne zaman yapacağız diye sordum. Sadece kıyafet değil odasındann tutun arabasına kadar henüz en ufak bir çöpümüz yok. Annen gelince yaparsınız dedi. Ben neden annemle gideyim ki onunla gitmek istiyorum ama söylemedim bebeğininn alış verişine heveslenmeyen adamı zorla götürcek değilim. Ağladım bayağı gizli gizli hevesi tek yaşamak çok ağır
Canımcım belki öyle daha mutlu olcağını dülünmüştür olabilir miKızlar çok hassasım şu ara her şey beni üzüyor. Eşime bebek alış verişini ne zaman yapacağız diye sordum. Sadece kıyafet değil odasındann tutun arabasına kadar henüz en ufak bir çöpümüz yok. Annen gelince yaparsınız dedi. Ben neden annemle gideyim ki onunla gitmek istiyorum ama söylemedim bebeğininn alış verişine heveslenmeyen adamı zorla götürcek değilim. Ağladım bayağı gizli gizli hevesi tek yaşamak çok ağır
Teşekkür ederim canımYhaaa bu cok tatlı ama toplucuk göbüş masallah canim
Başın sağolsun canımHerkese selam bizim de bugün kontrolümüz vardı 19+6 yız ay sonunda detaylı ultrasona giricez normalde bulunduğum şehirde özele gidiyorum ama detaylı orda yokmuş araştırma hastanesine gidicem o yüzden. Oğluşum pek bi sinirli pek bi suratsızdı bugün doktor bile dedi üzgün duruyo diye geçen hafta Babannemi kaybettim baya üzüldüm sanırım o da etkilenmiş çok şükür herşey yolunda. Doktor sadece bana az kilo almışsın dedi 48 le hamile kaldım şuan 51 im. Bebişim de 311 gram 22 cm olmuş sanırım normal
Tatlı dünya bunlarBir yarım dünyada benden
Kuzum daha çok zaman var gayette yeterli üzülme birşey yok diye. Heveslenmeyen değil de bazı erkekler ben ne yapacağım ki modunda oluyor onuda dahil etmek istediğini söylesen belki tutumu değişirdiKızlar çok hassasım şu ara her şey beni üzüyor. Eşime bebek alış verişini ne zaman yapacağız diye sordum. Sadece kıyafet değil odasındann tutun arabasına kadar henüz en ufak bir çöpümüz yok. Annen gelince yaparsınız dedi. Ben neden annemle gideyim ki onunla gitmek istiyorum ama söylemedim bebeğininn alış verişine heveslenmeyen adamı zorla götürcek değilim. Ağladım bayağı gizli gizli hevesi tek yaşamak çok ağır
Jdjsjsj ortayı açıyorum kuşum ama kaçırıyosunuz ben napayımffestinalente hahaha gene kacirdim kaynana konusunu caniiim kiz ne guzel konusmussunuzzz yeriim sizii gobüsler atilmiss masallah fistik agustos annelerim bende temmuz annesi olucam gibi duruyor ama grubumdan vazgecmem cok seviyoruuum
Bugün acayip modum düşük. uyuyorum hep ayaga kalksam halsizim uyumak istiyorum hep tembel gunumdeyimcuma kontrole gitcem nasipse 1 aydir kizcemi goremiyom
Kızlar çok hassasım şu ara her şey beni üzüyor. Eşime bebek alış verişini ne zaman yapacağız diye sordum. Sadece kıyafet değil odasındann tutun arabasına kadar henüz en ufak bir çöpümüz yok. Annen gelince yaparsınız dedi. Ben neden annemle gideyim ki onunla gitmek istiyorum ama söylemedim bebeğininn alış verişine heveslenmeyen adamı zorla götürcek değilim. Ağladım bayağı gizli gizli hevesi tek yaşamak çok ağır
Ama çok yakışmış sanaaa maşallah rabbim nazardan korusunTeşekkür ederim canımBu kadar zamanda 9 kilo alınca göbek de alıp başını gidiyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?