2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sor canım hem için rahat eder doğrusunu yaptırırsın. Benimde hemşirem mesela 1 doz yapıcam deprem bölgesine gidiyor aşılar 2. Yi yapmıyorum dedi. 90 tl yazmıştı bir üye
Bugun bizimde görüş günüydü doktorum dedi ki tetenoz asısını 26. Haftada yaptıralım antikorun en yüksek oldugu haftadır dediii

Kız deli mi bunlar, sendeki nasıl bir sabır arkadasım bu gibi insanları hayatından uzak tutmazsan senı hasta ederler. Böyle bir zihniyet olamaz inanılmaz

Canım o çalışan haddini aşmış sen hiç takma bence, bazen insanlar sinirini gerginliğini başka insanlardan çıkarmak istiyor kimsenin bizi negatiflemesine izin vermeyelim. Sen her halinle güzelsin

Yani patavatsızlıgın nerden gelecegi hiç belli olmuyor üzerine vazifeymiş gibi iğneleyici konusmaları nefretlik ben acıkcası artık yeri geldi mi çakıyorum lafı ama sinirlenerek degil böyle tatlı tatlı gülerek :) hakedene yapıyorum valla zaten hormonlar tavan gelmeyin üstümüze ayy yeteerr

Ben normalde çat çat cevap veririm hem de sinirlenirim yani ama şimdi sadece çok üzülüyorum ve bozuluyorum, daha bi sakinlik geldi sanki. Valla yaa yeteeeer diye bağırcam

Kız deli mi bunlar, sendeki nasıl bir sabır arkadasım bu gibi insanları hayatından uzak tutmazsan senı hasta ederler. Böyle bir zihniyet olamaz inanılmaz
uzak tutuyorum canım zaten arıyorlar açmıyorum sıkıldım artık çünkü yengem doğum yaptığında enfeksiyon kaptı ben gittim baktım çocuğuna korona oldu ben baktım 15 gün çocuğuna pişirdim taşırdım bi babamın evine gittim ben et yemem haşlama yapıyor işkembe yapıyor bide benle dalga geçiyor sende çok seversin diye sonra beni istemedin deyince yok komşular ona enayi misin demiş yok halam enayi misin demiş daha babamın evinde gittiğimin ikinci günü bunlar yaşanıyor. Çevreden etkilenmiş güya ben hiç bu konulara girmiyorum şimdilik doğumdan sonra görüşcem birde neymiş suyumu bile abim ayağıma getiriyormuş (bekar olan abim) o bile gözüne batmış

Kızlarım bugun bende Ada kuşumu görmeye gittim kocaman olmuşşşş ay inanamadım o kadar tatlı kiii yicem ağlayacağım geldi görüncee :) 20-21 hafta ile uyumlu cıktı her seyi çok yolundaydı yüzünün yarısını gösterdi sadece bize :) 365 gr olmusuzzz doğumumuzda 30 temmuz gözüküyor ay şimdiden böyle netse ben ilerki haftalarda deliririm sanırım öyle düşünüyorum :)

Eklentiler

• 1D5EB75B-BEC0-4459-9AE2-8D5A51F27F19.webp
    10 KB · Görüntüleme: 91
Neden enayimisin diyorlarmış? Ne yapıyormuş ki sana. Ay salon kadını çizgimi bozmak istemiyorum ama derdi ne yengenin terbiyesiz ya

Oyy maşallah

Adeta bir yaprak dökünü ağustos anaları oldu temmuz anası

Normalde böyle değildir ama bebek meselesinde böyle oldu diye üzüldüm .
Umarım öyledir. Gidelim demezse konuşacağım

Haklısın canım . Ama en nefret ettiğğm şey bir şeyin ben söyledikten sonra olması. Zaten şu an birlikte gidelim desem gider ama bunu düşünmemiş heves etmemiş olması beni yaralayan.
Kuzum daha çok zaman var gayette yeterli üzülme birşey yok diye. Heveslenmeyen değil de bazı erkekler ben ne yapacağım ki modunda oluyor onuda dahil etmek istediğini söylesen belki tutumu değişirdi
Bilmiyorum niye bu kadar kafayı taktığımı da bilmiyorum çok ağlamaklıyım her şeye bu ara

Canım o çalışan haddini aşmış sen hiç takma bence, bazen insanlar sinirini gerginliğini başka insanlardan çıkarmak istiyor kimsenin bizi negatiflemesine izin vermeyelim. Sen her halinle güzelsin
o senin güzelliğin canımmm teşekkür ederim
En kızdığım şey hadsizlik, sorulmadan fikir verilmesi. Milletin işi gücü yok ya iyy

Katılıyorum size kızlar, hadi kötü niyetli değildi diyeyim ama sormadığım halde niye tavsiye veriyor. Hayır bir de kasaya gelmişim artık ürünle artık sana ne yani istersem bedenimden 3 beden küçüğünü alır sıka sıka giyerim. Bazı insanlar çok hadsiz gerçekten. Suwene de girdim orda kimse böyle yorum yapmadı mesela‍♀

Baba evinde sana nasıl davranıldığı onu hiç ama hiç alakadar etmez dış kapının dış mandalı herkes haddini bilsin. Hamile insana sunu pişirdim şöyle böyle yaptım muhabeti zaten yapılmaz birde seni sinirlendirmek için yapıyorsa bu hasetlik yani. Sen ne kadar ilgilenmişsin çocuguyla kendisiyle ama bu karakterdeki insanlar kendilerine yapılan iyiliği maalesef çabuk unuturlar onlar için kötülük bakidir mayası bozuk diyip geç lütfen kendini de üzme

İnsan birlikte seçmel istiyor işte o da bi şey beğensin heves etsin alsın istiyorum. Yoksa şimdi her şey internette var gitmeye bile gerek yok seçer getirtiriz ama o hevesi görememek çok üzdü

Birebir aynı düşüncedeyim. Söyledikten sonra ne kıymeti var derdim hep. Psikolog görüşmemde bana dediği şey; konuyu yanlış yorumluyorsunuz. Siz kendiniz ve kendi rahatınız için söylemelisiniz. Burada onun için birşey yapmıyorsunuz. Herkes siz değil olaylara yaklaşımı da siz gibi olamaz. O yüzden mutlu olmak istiyorsanız söylemek zorundasınız ve buna gazla anlam yüklememelisiniz

Bazısı böyle oluyor. Ayrıca kendine aldığın ne malum? Ay en iyisi hiç takılmadan cahil cühela ile sohbeti kesmek, İlberciğim doğru söylüyor

Ah O kafa olgunluğuna erişebilmek mesele

Canım ben de hiçbir şey almadım henüz eşim çalışıyor doktor randevularına bile annemle gidiyorum alışverişe de annemle gidicem. Erkekler henüz neyin ne olduğunu anlayamıyorlar doğduktan sonra anca gerçeğin farkına varıyorlar o yüzden çok takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…