2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ah O kafa olgunluğuna erişebilmek mesele
Ben eriştim zor oldu ama başardım. Artık anlam yüklemiyorum arkadaşım. Normal söylüyorum. Biryerden sonra alışıyor karşı taraf aeni daha iyi tanıyor, tanıyormuş gibi anlam çıkartmak zorunda kalmıyor. Oda rutinde yapmaya başlıyor. Bak dene göreceksin.

Yaaa yerimsaklambac oynuyor annesi

Haklısın canım . Ama en nefret ettiğğm şey bir şeyin ben söyledikten sonra olması. Zaten şu an birlikte gidelim desem gider ama bunu düşünmemiş heves etmemiş olması beni yaralayan.

Biz ilk bebek arabası aldık canım, o gün birlikte gitmiştik ama ben dedim illa gidelim bakalım diye. Eşim de ilk başta ben ne anlarım modundaydı boş boş bakıyordu ben beğendim bi tane almak istemedi daha erken falan diye. Ben baya bi konuştum bi sürü şeye baktım bak işte banyo küveti yok battaniyesi bak bebişimizi böyle yıkıcaz böyle gezdircez diye anlata anlata ona da bi heves geldi. Şimdi benden önce getiriyo bak bunu alalım bak şunu unuttuk diye. Erkekler birazcık oduncuk oluyorlar ince düşünmüyorlar. Sen söylemeden anlayamaz yani hepimizinki öyle, ben de aklımı okusun diye bekledim çok ama yok okumuyor adam direkt söylüyorum ne istiyorsam.

Umarım doğunca değişir

Ah kıyamammm kız üzülme tüm erkekler aynı biz bebek arabası almaya gittiğimizde tartıştık bugünde internetten alışveriş yapıyodum aradım dedim birlikte bakmak istersen almıyım diye yok yok hallet sen dedi paso kendim alıyorum şimdi mesela duvar kağıtları seçiyorum en son bikaç seçenek kalınca ona göstercem karışmasın zaten hemen etikete bakar

Anlamam falan modunda ama sonuçta benimde ilk çocuğum bende bilmiyorum bakıyorum ediyorum inann geçenn bir girdim öylesine bebek arabaların karşısında kalakaldım neye göre seçeceğimi bile bilemedim

Valla gelmezse en pahalılarını seçicem gıcıklığına

Anlamam falan modunda ama sonuçta benimde ilk çocuğum bende bilmiyorum bakıyorum ediyorum inann geçenn bir girdim öylesine bebek arabaların karşısında kalakaldım neye göre seçeceğimi bile bilemedim
Eşin normalde böyle değil ama bebekte böyle çünkü ilk bebeğiniz senin beklentilerinin farkında değil, kendisi de doğal olarak konulara hakim değil senin kadar. Senin halledebileceğini düşünüp geri çekiliyor. Hevessiz değil sadece belli edemiyor. Konuştuğunda ama normal zamanda tartışma gibi değil de muhabbet gibi anlayacağına eminim

umarım. Biraz daha bekleyip konuşacağım

Valla gelmezse en pahalılarını seçicem gıcıklığına
Valla canım diretip oda takımı aldık daha çok erken saçmalama diyodu araştırırken zam gelceğini biliyodum dediğimde çıktı aldığımız takımın üstüne 5 bin koymuşlar şimdi diyo iyiki seni dinlemişiz diye iteklemen gerekiyo azıcık bunları

Gerçekten öyle ama ya aklımdaki beşiğe 500 lira zam geldi. E bebek şubat indirimleri kaçtı vs vs

Neden enayimisin diyorlarmış? Ne yapıyormuş ki sana. Ay salon kadını çizgimi bozmak istemiyorum ama derdi ne yengenin terbiyesiz ya
Şöyle oldu canım benim evim bana kokmaya başladı özellikle yatak odası salonda l koltuğa anca ben sığıyorum kocam da deprem olduğu gün istersen Babamlara gidelim aynı odada kalmış oluruz dedi annem vefat ettiği için babam ve küçük abim yengeme çıkıp yemek yiyorlar ben eşimle gidince oh sen pişirirsin onlar yer diye ilk günlerden söylenmişler mahallenin koca kadınlarıyla takılıyor kadınların yaş ortalaması50-60 yengem 26-27 yaşında o da direkt etkilenmiş bunlardan bana yansıttı ablamlara beni kötülemiş uyuşukmuşum ben vs diye 2.günde ben zaten anladım hissettim istenmediğimi yukarı hiç çıkmadım dışardan yedim kahvaltıyı hep Babamlara ben hazırladım babamla abimle yaptım ablam bir gün geldi ablama şey demiş hayret deniz kahvaltı mı hazırlamış bende aşşağı inince hayırdır dedim ben hiç yukarda Kahvaltı yaptım mı ay ben şaka yaptım diyip gülüyor

Ay bu arada gerçekten bu alısverıs mevzuları cok zor benım kafam karısıyor bi noktadan sonra bir sürü sey var kimine göre gerekli kimine göre gereksiz neye göre alsam ben bilemedim . Oda takımını aldım çilekten geçen gün benim eşimde hep erken erken erken diyordu herseye simdi çok sükür yolunda gittiği için odayı aldıkk kıyafet falan alıyorum yavas yavas ben esimle e bebek ne zaman gitsem beni delirtiyor eee buna benzer almadın mı kaç tane zıbın alcanki öyle mi böyle mi habire bir şeyler yumurtluyor tepemde

Jsjsj Allahım akıl fikir versin. Bugün komşuma gittim 14 yaşında kızı var diyoki hamileye hizmet etmek büyük sevap kızım yemek koyda getir evde psta börek yapsın mutlaka bir tabakta bana yollar allah razı olsun. Baktığında elin kırk kat yabancısı. İnsanlık böyle birşey.

Benimki de tam tersi aynı şeyin Farklı renklerinden falan almak istiyor.Sanırım ayarları yok bu erkeklerin ben çok şey almışım artık kıyafet almayı düşünmüyorum ya çok beğenmedikçe.bi çorabı eksik ya çorap almamışım

Ceri neler aldın kıyafet kaç ay uzun mu kısa mı fikir verir misin

Ceri neler aldın kıyafet kaç ay uzun mu kısa mı fikir verir misin
Evetttt C Cerito duy bizi. Benim kvalide tepemde habire üşür çocuk üşür diyip duruyor ya ben izmirde yasıyorum temmuz ortasında cocuk bunalır diye düşünüyorum. Sadece hastane cıkısını uzun kollu alayım diyorum ilk doğduklarında üşüyorlar diye ama onun dısında bebişlerimizde bizim gibi ben birkaç yaz annesine sordum hep zıbınla kısa kollu askılı geçirdik dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…