- 31 Ağustos 2022
- 535
- 1.404
- 63
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.701
Ben yeğenimi kendi canımdan çok seviyorum yengemide bunlar yaşanana kadar abimden bile çok seviyordum çünkü gerçekten çok iyi kız kardeş gibiydik hep arardı mesela yemeğe çağırırdı balık yapsa bizsiz yemezdi ben eşimle bir yere gideceksem gezmeye yengemi almadan gitmezdim ama babamın evine gidince gözüne battım.kız kardeşi bana söyledi bu enayi muhabbetinide ablan beni istemiyor dedim ablam seni çok seviyor ama halan bile annemlerin yanında ablamı oh sen enayı gibi pişir onlar yesin dedi o da etkilendi dedi kendiside aradı valla yok öyle birşey bak komşular bile bana böyle şeyler söylüyor dedi konuşmak istemiyorum dedim kapattım konuşmayı komşular nasıl senden bu yüzü buluyor yani kimse ben yengeme bakarken bana enayimisin diyemezdi ablamlar bile bana laf soktu bak sen ona laf söyletmezdin o senin nasıl dedikodunu yapıyor diye ay ne çok yazmışım ne derdim varmış beBaba evinde sana nasıl davranıldığı onu hiç ama hiç alakadar etmez dış kapının dış mandalı herkes haddini bilsin. Hamile insana sunu pişirdim şöyle böyle yaptım muhabeti zaten yapılmaz birde seni sinirlendirmek için yapıyorsa bu hasetlik yani. Sen ne kadar ilgilenmişsin çocuguyla kendisiyle ama bu karakterdeki insanlar kendilerine yapılan iyiliği maalesef çabuk unuturlar onlar için kötülük bakidir mayası bozuk diyip geç lütfen kendini de üzme
Benımkıne dedim valla daha da konusursan getirmicem seni diye dalga geçtim küstü hahahaah tamam sustum diyor. Annesi bi takım almıs uzun kollu oldugu için hastaneye yedek koyarız demiştim. Hastane çıkıslarına bakıyorum e annem almıs ya diyoBenimki de tam tersi aynı şeyin Farklı renklerinden falan almak istiyor.Sanırım ayarları yok bu erkeklerinben çok şey almışım artık kıyafet almayı düşünmüyorum ya çok beğenmedikçe.bi çorabı eksik ya çorap almamışım
Ay kıyamam hiç takılma gerçekten boşver dolmussun sende çok haklısın zaaten hormonlar tavannnBen yeğenimi kendi canımdan çok seviyorum yengemide bunlar yaşanana kadar abimden bile çok seviyordum çünkü gerçekten çok iyi kız kardeş gibiydik hep arardı mesela yemeğe çağırırdı balık yapsa bizsiz yemezdi ben eşimle bir yere gideceksem gezmeye yengemi almadan gitmezdim ama babamın evine gidince gözüne battım.kız kardeşi bana söyledi bu enayi muhabbetinide ablan beni istemiyor dedim ablam seni çok seviyor ama halan bile annemlerin yanında ablamı oh sen enayı gibi pişir onlar yesin dedi o da etkilendi dedi kendiside aradı valla yok öyle birşey bak komşular bile bana böyle şeyler söylüyor dedi konuşmak istemiyorum dedim kapattım konuşmayı komşular nasıl senden bu yüzü buluyor yani kimse ben yengeme bakarken bana enayimisin diyemezdi ablamlar bile bana laf soktu bak sen ona laf söyletmezdin o senin nasıl dedikodunu yapıyor diye ay ne çok yazmışım ne derdim varmış be
TabiiiiCeri neler aldın kıyafet kaç ay uzun mu kısa mı fikir verir misin
MaşallahTabiiiivalla en az15er tane 0-3,3-6,6-9 ay tüm vücut tulum aldım .0-3 ayların 5 tanesini kısa kollu kalanı uzun kollu aldım canım.kısa kollu ankarada ne kadar giydirebilirim bilemedim.bolca düz beyaz çıtlıtlı atlet aldım.en çok sanırım o değiştiriliyor.bir de delikli zıbınlar,tulumlar falan çok kullanışlı oluyor demişti bi arkadaşım.bolca onlardan aldım.terletmiyormuş çocuğu.alt olarak patikli altlardan aldım yine bolca.şimdi hedefim bi tur daha atlet almak.uzun kollu alacağım bu sefer hepsini.penye yelek çok kullanılıyormuş yine onlardan aldım bolca.hastane çıkışı 1tane aldım ama 3leyeceğim sanırım onu da.bi de külotlu çorap almayı düşünüyorum bolca ya.herkes çok iyi oluyor kışın dışarı çıkarken dedi.bunlar dışında da işte kadife ceketi bile var sağdan soldan beğendiğimiz şık bişeyler de alıyoruz gördükçe
Canım İzmir’de bence kısa kollu olur temmuz ağustosta.hani akşamları falan belki serin olur diye birkaç uzun kollu alabilirsin 0-3 ay için ama kısa kol seni idare eder diye düşünüyorumEvetttt C Cerito duy bizi. Benim kvalide tepemde habire üşür çocuk üşür diyip duruyor ya ben izmirde yasıyorum temmuz ortasında cocuk bunalır diye düşünüyorum. Sadece hastane cıkısını uzun kollu alayım diyorum ilk doğduklarında üşüyorlar diye ama onun dısında bebişlerimizde bizim gibi ben birkaç yaz annesine sordum hep zıbınla kısa kollu askılı geçirdik dediler
Amaaan bende bunu anlamıyorum ya.almak istiyorsa keşke birlikte gidip birlikte seçseniz.Benim de ilk bebeğim bende herşeyi görmek kendim seçmek istiyorum bu en doğal hakkın.Bunu söylemelisin bence .alsın tabii ama birlikte seçseniz daha iyiBenımkıne dedim valla daha da konusursan getirmicem seni diye dalga geçtim küstü hahahaah tamam sustum diyor. Annesi bi takım almıs uzun kollu oldugu için hastaneye yedek koyarız demiştim. Hastane çıkıslarına bakıyorum e annem almıs ya diyodedim evet annen aldı kendine göre sormadan, ilk bebeğim özeniyorum ya kendim seçmek hakkım diye düşünüyorum diyince evet haklısın diyor
Çok teşekkür ederiz teyzesiMaşallahgüle güle giysin Mahir kuzusu
Evet tulumlardan alırım bende olmazsa birkaç parça artık duruma göre, çocuk doktorunun söylediklerine göre şekilleniriz diye düşünüyorum bendeeCanım İzmir’de bence kısa kollu olur temmuz ağustosta.hani akşamları falan belki serin olur diye birkaç uzun kollu alabilirsin 0-3 ay için ama kısa kol seni idare eder diye düşünüyorumben Ankara’ya güvenmediğim için az kısa kollu aldım ama İzmir için işler değişir
Çok haklısın Benimde en çok o zoruma gitti iş yerinden bi abi var annesi Aradı kızım hamilesin ne istersen yaparım söyle yeter ki diyor bakınca yabancı ama işte evdeki insandan daha yakınJsjsj Allahım akıl fikir versin. Bugün komşuma gittim 14 yaşında kızı var diyoki hamileye hizmet etmek büyük sevap kızım yemek koyda getirevde psta börek yapsın mutlaka bir tabakta bana yollar allah razı olsun. Baktığında elin kırk kat yabancısı. İnsanlık böyle birşey.
Annesi babası kardesi bizim bebeğe alışverişe çıkmışlar geçen kendilerine göre almışlar bir şeyler yani düşünmüşler tabi ki sağolsunlar ne diyeyim sonra konusunca ben aman sende bi tuhafsın ailemi sevmiyosuna dönüyor konuAmaaan bende bunu anlamıyorum ya.almak istiyorsa keşke birlikte gidip birlikte seçseniz.Benim de ilk bebeğim bende herşeyi görmek kendim seçmek istiyorum bu en doğal hakkın.Bunu söylemelisin bence .alsın tabii ama birlikte seçseniz daha iyi
Yaa haklısın o hevesi görememek gücüne gidiyor insaninİnsan birlikte seçmel istiyor işte o da bi şey beğensin heves etsin alsın istiyorum. Yoksa şimdi her şey internette var gitmeye bile gerek yok seçer getirtiriz ama o hevesi görememek çok üzdü
Ayy evet çok kıskanıyorum hevesli olanları gördükçeYaa haklısın o hevesi görememek gücüne gidiyor insaninben de iki gün önce ilk defa bebeğimi hissettim kosa kosa esimin yanina gidip soyledim, elini koysun hissetmeye calissin diye bekledim ama, sifir tepki benim icin simdiye kadar yasadigim en güzel duyguydu halbuki ama galiba babalar henüz bizim gibi hissedemiyor, hepsi degil ama çoğu
Ay bilirim.. döneeer. Bu ne düşmanlık,neden böylesin ,hamilelikte iyice hassaslaştın bla bla.Halbuki seni de çağırsalarmış Alışverişe giderken ne Tatlı olurduAnnesi babası kardesi bizim bebeğe alışverişe çıkmışlar geçen kendilerine göre almışlar bir şeyler yani düşünmüşler tabi ki sağolsunlar ne diyeyim sonra konusunca ben aman sende bi tuhafsın ailemi sevmiyosuna dönüyor konu
Yoruyor bu muhabbetler yaaa insanı aman gerçekten eteğimizdeki tasları döksek neler neler çıkacakta işteee neeeyyyseee hahahaahAy bilirim.. döneeer. Bu ne düşmanlık,neden böylesin ,hamilelikte iyice hassaslaştın bla bla.Halbuki seni de çağırsalarmış Alışverişe giderken ne Tatlı olurduo zaman içten bi teşekkür edebilirdin
Zorluyooorrr zorluyorrrr hahahahaha zaten benım genel rutinimde de hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Cinselliktede hem göbüş zorluyor hemde bu yorulma meselesi konfor alanımızda cıkıyoruz yavas yavas sanırımArkadaşlar bişey sormak istiyorum.Cinsellik konusu nasıl gidiyor göbekler biraz engellemeye başladı mıeski konforumda hissetmiyorum sanki ,yine hoşuma gidiyor ama eskisi gibi mi bilemedim bende mi öyle sadece
bazen görmezden gelmek daha iyiYoruyor bu muhabbetler yaaa insanı aman gerçekten eteğimizdeki tasları döksek neler neler çıkacakta işteee neeeyyyseee hahahaah
Babalar babalık duygusuna o kadar geç erişiyorlar ki .. bebekleriyle karşılıklı bir bağ kurana kadar bu bazen 1 yaşını buluyor ya da geçiyor. Baba bebeği seviyor evet ama karşılıklı bir tepki alamıyor, annede öyle değil anne bebekle arasında ilk andan itibaren bambaşka bir bağ oluşuyor bu karşılıklı bir bağ.. o yüzden babaları biraz affetmek lazımYaa haklısın o hevesi görememek gücüne gidiyor insaninben de iki gün önce ilk defa bebeğimi hissettim kosa kosa esimin yanina gidip soyledim, elini koysun hissetmeye calissin diye bekledim ama, sifir tepki benim icin simdiye kadar yasadigim en güzel duyguydu halbuki ama galiba babalar henüz bizim gibi hissedemiyor, hepsi degil ama çoğu
Bizde uzun zamandır olmadı birkaç kere riske attık dayanamadıkArkadaşlar bişey sormak istiyorum.Cinsellik konusu nasıl gidiyor göbekler biraz engellemeye başladı mıeski konforumda hissetmiyorum sanki ,yine hoşuma gidiyor ama eskisi gibi mi bilemedim bende mi öyle sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?