- 31 Ağustos 2022
- 535
- 1.404
- 63
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.721
Göbek engellemeye başlamadı Benide ilişki esnasındaki eski enerjim gelmedi benim bir yorgunluk halsizlik var utanmasam ölü gibi yatcamArkadaşlar bişey sormak istiyorum.Cinsellik konusu nasıl gidiyor göbekler biraz engellemeye başladı mıeski konforumda hissetmiyorum sanki ,yine hoşuma gidiyor ama eskisi gibi mi bilemedim bende mi öyle sadece
Evet ya ama üzülüyorum .Çünkü hani isteğim hiç azalmadı.vallahi bir hevesle başlıyorum ki ,amanın hemen nefes nefese sonra.çok gücüm olmaya başladım.bi ay sonra offline modda olurumZorluyooorrr zorluyorrrr hahahahaha zaten benım genel rutinimde de hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Cinselliktede hem göbüş zorluyor hemde bu yorulma meselesi konfor alanımızda cıkıyoruz yavas yavas sanırım
Bizim vardı da ne oldu kız valla hiç rutin falan kalmadıBizde uzun zamandır olmadı birkaç kere riske attık dayanamadıkonda da ben hareket halinde değildim kendimi koruma modundaydım bebeği daha doğrusu rutinimiz yok o yüzden bilmiyorum konfor olarak
Hemen yorulmak demek ki kronik.bende şüşkoyum diye böyle oluyorum sanıyordumGöbek engellemeye başlamadı Benide ilişki esnasındaki eski enerjim gelmedi benim bir yorgunluk halsizlik var utanmasam ölü gibi yatcamadama ayıp olmasın diye uğraşıyorum
Cinsellik bir bizde mi yok yaArkadaşlar bişey sormak istiyorum.Cinsellik konusu nasıl gidiyor göbekler biraz engellemeye başladı mıeski konforumda hissetmiyorum sanki ,yine hoşuma gidiyor ama eskisi gibi mi bilemedim bende mi öyle sadece
Bize doktorumuz hiç yasaklamadı canım aksine cinsellik için bir risk olmadıkça iyi yorumlar varCinsellik bir bizde mi yok yaorda olduklarını bildikçe kendimi veremem diyo gerçi yaklaştıkça ben garip hissediyorum imkansız yapamam diyorum kanka olduk resmen
Bizim ilk 5-6 hafta yasaktı canım ama şimdi yasaktan değil direkt kendimiz odaklanıp o moda giremiyoruzBize doktorumuz hiç yasaklamadı canım aksine cinsellik için bir risk olmadıkça iyi yorumlar var
Benim eşim de ilk öğrendiğinde öyle diyordu 9ay yok vs ama ben ikna ettimCinsellik bir bizde mi yok yaorda olduklarını bildikçe kendimi veremem diyo gerçi yaklaştıkça ben garip hissediyorum imkansız yapamam diyorum kanka olduk resmen
Bizim de öyle.devamlı yapabilsek iyi aslında doğuma kadar ya ,normal falan doğurursak iyi olabilir ☺Bize doktorumuz hiç yasaklamadı canım aksine cinsellik için bir risk olmadıkça iyi yorumlar var
Maşallah vallahi çok şanslısınızHerkes genelde eşlerinden şikayet etmiş alışveriş konusunda kızlar benim eşim tam tersi herşey benden çok araştırıyor alıyor çok ilgili bugun banyo kuvvet takımı almışbebek arabası beşik vs beğendikleri şeyleri favorilemiş travel sistem kabin benden daha iyi araştırmış çok mutlu oldum. Alışveriş deyince bebişe benden önce gidelim diyor karakter meselesi bence eşimin babası 9.10 yaslarında vefat etmiş belkide kendi çocukluğu eksik diye bu kadar detaycı neyse maşallah diyeyim kocişime
Başlarda biraz denedim de kendimi garip hissettim hatta dedim utanmasam gazozuna ilaç atıcamBenim eşim de ilk öğrendiğinde öyle diyordu 9ay yok vs ama ben ikna ettimartık faydalı mı demiştin diyo
Bizim de öyle.devamlı yapabilsek iyi aslında doğuma kadar ya ,normal falan doğurursak iyi olabilir ☺
Sağol canımMaşallah vallahi çok şanslısınız
Yaa cok haklisinBabalar babalık duygusuna o kadar geç erişiyorlar ki .. bebekleriyle karşılıklı bir bağ kurana kadar bu bazen 1 yaşını buluyor ya da geçiyor. Baba bebeği seviyor evet ama karşılıklı bir tepki alamıyor, annede öyle değil anne bebekle arasında ilk andan itibaren bambaşka bir bağ oluşuyor bu karşılıklı bir bağ.. o yüzden babaları biraz affetmek lazım
bayadir tik yok bizde de yani tam birlesme olarak degilde daha yuzeysel yasamaya basladikArkadaşlar bişey sormak istiyorum.Cinsellik konusu nasıl gidiyor göbekler biraz engellemeye başladı mıeski konforumda hissetmiyorum sanki ,yine hoşuma gidiyor ama eskisi gibi mi bilemedim bende mi öyle sadece
cogulda normal canim esinde anlayisli madem orta yolu bulursnz illakiCinsellik bir bizde mi yok yaorda olduklarını bildikçe kendimi veremem diyo gerçi yaklaştıkça ben garip hissediyorum imkansız yapamam diyorum kanka olduk resmen
Sırt üstü yatmaktan başka seçeneğimiz yok sankimEvet ya ama üzülüyorum .Çünkü hani isteğim hiç azalmadı.vallahi bir hevesle başlıyorum ki ,amanın hemen nefes nefese sonra.çok gücüm olmaya başladım.bi ay sonra offline modda olurum
Bizim vardı da ne oldu kız valla hiç rutin falan kalmadı
Hemen yorulmak demek ki kronik.bende şüşkoyum diye böyle oluyorum sanıyordumbenim göbek de büyüdü Farklı şeyler deneyince bi garip oluyor
Bende benimkini ben mutlu olursam çocukta mutlu oluyormuş diye aşıladım daha bir şevkliBenim eşim de ilk öğrendiğinde öyle diyordu 9ay yok vs ama ben ikna ettimartık faydalı mı demiştin diyo
Bizim de öyle.devamlı yapabilsek iyi aslında doğuma kadar ya ,normal falan doğurursak iyi olabilir ☺
Ben tesettürlü değilim ama modanisa 'da güzel hamile kıyafetler var hemde uygunKızlar birşey soracam eski kıyafetlerim olmuyor gobegimde çıktı artık tesettürlü olanlar acaba hangi siteden alıyorsunuz kaç beden almak lazımiyice cikicak göbek
Teşekkür rderim canım benimBen tesettürlü değilim ama modanisa 'da güzel hamile kıyafetler var hemde uygun
Teşekkür ederim canım benimKelebegimx tesettur hamile giyim hakkinda fikrim yokta millada uzun fitilli takimlar var acik kapali rahat giyebilir canim bende onlardan alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?