2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Cinsellik konusu nasıl gidiyor göbekler biraz engellemeye başladı mı eski konforumda hissetmiyorum sanki ,yine hoşuma gidiyor ama eskisi gibi mi bilemedim bende mi öyle sadece
Göbek engellemeye başlamadı Benide ilişki esnasındaki eski enerjim gelmedi benim bir yorgunluk halsizlik var utanmasam ölü gibi yatcam adama ayıp olmasın diye uğraşıyorum

Zorluyooorrr zorluyorrrr hahahahaha zaten benım genel rutinimde de hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Cinselliktede hem göbüş zorluyor hemde bu yorulma meselesi konfor alanımızda cıkıyoruz yavas yavas sanırım
Evet ya ama üzülüyorum .Çünkü hani isteğim hiç azalmadı.vallahi bir hevesle başlıyorum ki ,amanın hemen nefes nefese sonra.çok gücüm olmaya başladım.bi ay sonra offline modda olurum
Bizde uzun zamandır olmadı birkaç kere riske attık dayanamadık onda da ben hareket halinde değildim kendimi koruma modundaydım bebeği daha doğrusu rutinimiz yok o yüzden bilmiyorum konfor olarak
Bizim vardı da ne oldu kız valla hiç rutin falan kalmadı
Göbek engellemeye başlamadı Benide ilişki esnasındaki eski enerjim gelmedi benim bir yorgunluk halsizlik var utanmasam ölü gibi yatcam adama ayıp olmasın diye uğraşıyorum
Hemen yorulmak demek ki kronik.bende şüşkoyum diye böyle oluyorum sanıyordum benim göbek de büyüdü Farklı şeyler deneyince bi garip oluyor

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Cinsellik konusu nasıl gidiyor göbekler biraz engellemeye başladı mı eski konforumda hissetmiyorum sanki ,yine hoşuma gidiyor ama eskisi gibi mi bilemedim bende mi öyle sadece
Cinsellik bir bizde mi yok ya orda olduklarını bildikçe kendimi veremem diyo gerçi yaklaştıkça ben garip hissediyorum imkansız yapamam diyorum kanka olduk resmen

Cinsellik bir bizde mi yok ya orda olduklarını bildikçe kendimi veremem diyo gerçi yaklaştıkça ben garip hissediyorum imkansız yapamam diyorum kanka olduk resmen
Bize doktorumuz hiç yasaklamadı canım aksine cinsellik için bir risk olmadıkça iyi yorumlar var

Herkes genelde eşlerinden şikayet etmiş alışveriş konusunda kızlar benim eşim tam tersi herşey benden çok araştırıyor alıyor çok ilgili bugun banyo kuvvet takımı almış bebek arabası beşik vs beğendikleri şeyleri favorilemiş travel sistem kabin benden daha iyi araştırmış çok mutlu oldum. Alışveriş deyince bebişe benden önce gidelim diyor karakter meselesi bence eşimin babası 9.10 yaslarında vefat etmiş belkide kendi çocukluğu eksik diye bu kadar detaycı neyse maşallah diyeyim kocişime

Benim eşim de ilk öğrendiğinde öyle diyordu 9ay yok vs ama ben ikna ettim artık faydalı mı demiştin diyo
Bize doktorumuz hiç yasaklamadı canım aksine cinsellik için bir risk olmadıkça iyi yorumlar var
Bizim de öyle.devamlı yapabilsek iyi aslında doğuma kadar ya ,normal falan doğurursak iyi olabilir ☺

Maşallah vallahi çok şanslısınız

Başlarda biraz denedim de kendimi garip hissettim hatta dedim utanmasam gazozuna ilaç atıcam

Yaa cok haklisin ama iste biz de fazla hevesli ve heyecanliyiz bebegin tekmesine tepki vermeyince guzel guzel anlattim ama, ben asiri mutlu oldum, senin de simdi elini karnima koyman lazim, babalar böyle yapar diye. Simdi her seferinde bu dedigimi uyguluyor

bayadir tik yok bizde de yani tam birlesme olarak degilde daha yuzeysel yasamaya basladik karnim zorluyor benimde bide ne yalan soyleyeyim korkuyorum bsii olcak diye

cogulda normal canim esinde anlayisli madem orta yolu bulursnz illaki bizde tam birlesme olmadan hallediyyoruz bazen

Sırt üstü yatmaktan başka seçeneğimiz yok sankim

Bende benimkini ben mutlu olursam çocukta mutlu oluyormuş diye aşıladım daha bir şevkli

Kızlar birşey soracam eski kıyafetlerim olmuyor gobegimde çıktı artık tesettürlü olanlar acaba hangi siteden alıyorsunuz kaç beden almak lazım iyice cikicak göbek
Ben tesettürlü değilim ama modanisa 'da güzel hamile kıyafetler var hemde uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…