- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.741
Bizede en bastan yasaktı,sonra ben doktora sorayım dedim,ama esim istemedi,doktor tamam dese bile ben korkuyorum bebege bisey olmasin diye dedi ve oyle kanka olduk,güzelce sarılıp yatıyoruzCinsellik bir bizde mi yok yaorda olduklarını bildikçe kendimi veremem diyo gerçi yaklaştıkça ben garip hissediyorum imkansız yapamam diyorum kanka olduk resmen
ÖğrenmişYaa cok haklisinama iste biz de fazla hevesli ve heyecanliyiz bebegin tekmesine tepki vermeyince guzel guzel anlattim ama, ben asiri mutlu oldum, senin de simdi elini karnima koyman lazim, babalar böyle yapar diye. Simdi her seferinde bu dedigimi uyguluyor
Heh aynı bizdeki durum olmuş canım, bizde ilk kızımda sabırla beklemiştikBizede en bastan yasaktı,sonra ben doktora sorayım dedim,ama esim istemedi,doktor tamam dese bile ben korkuyorum bebege bisey olmasin diye dedi ve oyle kanka olduk,güzelce sarılıp yatıyoruz
Canım ben ara sıra sürüyorum aveninkini,normalde de hep unuturum ama bi sıkıntı yaşamadım sürdüklerimden çok şükür. Zaten çok önemli birşey olsa doktorlar uyarır diye düşünüyorumKizlar biodermanin 50 faktorlu gunes koruyucusunu kullanan var mi gebelikte? yani daha yeni almistm simdi kullanamicak miyim bilmiyorum. illa gebeler icin olani mi almaliyim bilemedm yuzume surdgm seyin bebege etksii oluyormuki dogrudan
Hoş geldinDaha net olanı atayım bide
bende kiz oldugu icinmidir nedir.hafif lekeler olustu canimi sktı biraz. haftayada istanbula gececgim yasadigim yer cok gunesli degil ama istanbulda yanar yuzum kesin mecbur kullanacagim bende canimCanım ben ara sıra sürüyorum aveninkini,normalde de hep unuturum ama bi sıkıntı yaşamadım sürdüklerimden çok şükür. Zaten çok önemli birşey olsa doktorlar uyarır diye düşünüyorum
Hoşbuldum teşekkürler bakalım yarın öğrenince yazarım insALLAHHoş geldinbence kız sağlıkla gelsin inşallah
bayadir tik yok bizde de yani tam birlesme olarak degilde daha yuzeysel yasamaya basladikkarnim zorluyor benimde bide ne yalan soyleyeyim korkuyorum bsii olcak diye
Ay böyle okuyunca birden garip hissettim ben yanlış yapıyomuşum gibiBizede en bastan yasaktı,sonra ben doktora sorayım dedim,ama esim istemedi,doktor tamam dese bile ben korkuyorum bebege bisey olmasin diye dedi ve oyle kanka olduk,güzelce sarılıp yatıyoruz
Aynen öyle canım bişeycik olmaz o kadardan rahat tut içinibende kiz oldugu icinmidir nedir.hafif lekeler olustu canimi sktı biraz. haftayada istanbula gececgim yasadigim yer cok gunesli degil ama istanbulda yanar yuzum kesin mecbur kullanacagim bende canimyoksa kalici olur diye korkuyorum. bidaha para veripte hamileler icin olani almiyim dddm aman yaa sanki makyaj yapmiyoruz cok didiklememek lazm
Şimdiye kadar bişey olmadıysa bişey olmaz canımAy böyle okuyunca birden garip hissettim ben yanlış yapıyomuşum gibiama bişey olmaz sanırım ya, uzak değil mi ya bebek oraya
Aslında sorunsuz gebeliklerde bir sorun olmaz diye okumustum bende,hatta son haftalarda yapsan doğum kolaylaştırıyor,ama bizimki tup bebek olunca herşeyden sakındık,belki son haftalara bizde deneriz bilmiyorumAy böyle okuyunca birden garip hissettim ben yanlış yapıyomuşum gibiama bişey olmaz sanırım ya, uzak değil mi ya bebek oraya
ay yok cok sert olmadikca doktorunda aksi biisi demedikce nolcak canimAy böyle okuyunca birden garip hissettim ben yanlış yapıyomuşum gibiama bişey olmaz sanırım ya, uzak değil mi ya bebek oraya
ay insallah canimAynen öyle canım bişeycik olmaz o kadardan rahat tut içinihamilelik lekeleri canım oluşabiliyormuş yüzde o da normal inşallah kalıcı olmaz
Ben solentenin şu hamileler için olanı aldım ama iğrenç bembeyaz yapıyor nasıl kullanacağım bilmiyorum. Ama lekelerden daha iyi koruduğunu söylüyor kullananlar.Kizlar biodermanin 50 faktorlu gunes koruyucusunu kullanan var mi gebelikte? yani daha yeni almistm simdi kullanamicak miyim bilmiyorum. illa gebeler icin olani mi almaliyim bilemedm yuzume surdgm seyin bebege etksii oluyormuki dogrudan
Bence erkek içimesin öyle geldiMerhaba aranıza yeni katıldım bende 13 haftalık hamileyim cinsiyeti belli değil tahmin alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?