2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Cinsellik bir bizde mi yok ya orda olduklarını bildikçe kendimi veremem diyo gerçi yaklaştıkça ben garip hissediyorum imkansız yapamam diyorum kanka olduk resmen
Bizede en bastan yasaktı,sonra ben doktora sorayım dedim,ama esim istemedi,doktor tamam dese bile ben korkuyorum bebege bisey olmasin diye dedi ve oyle kanka olduk,güzelce sarılıp yatıyoruz

Öğrenmiş aslında çok değişik birşey, benim eşim ilk kez hissediğinde kızımı çok şaşırmıştı ayyy diye bağırmıştı şimdi bunda 2 gün evvel ellettim hissetti çok güzel dedi kafasını çevirdi içimden bu mu dedim ama takılmadım

Bizede en bastan yasaktı,sonra ben doktora sorayım dedim,ama esim istemedi,doktor tamam dese bile ben korkuyorum bebege bisey olmasin diye dedi ve oyle kanka olduk,güzelce sarılıp yatıyoruz
Heh aynı bizdeki durum olmuş canım, bizde ilk kızımda sabırla beklemiştik bu sefer dayanamayıp 2 kere çizgiyi aştık bişey olmadı çok şükür, doktora da sorcam ama unutuyorum valla o an orda aklıma bile gelmiyor

Kizlar biodermanin 50 faktorlu gunes koruyucusunu kullanan var mi gebelikte? yani daha yeni almistm simdi kullanamicak miyim bilmiyorum. illa gebeler icin olani mi almaliyim bilemedm yuzume surdgm seyin bebege etksii oluyormuki dogrudan

Kizlar biodermanin 50 faktorlu gunes koruyucusunu kullanan var mi gebelikte? yani daha yeni almistm simdi kullanamicak miyim bilmiyorum. illa gebeler icin olani mi almaliyim bilemedm yuzume surdgm seyin bebege etksii oluyormuki dogrudan
Canım ben ara sıra sürüyorum aveninkini,normalde de hep unuturum ama bi sıkıntı yaşamadım sürdüklerimden çok şükür. Zaten çok önemli birşey olsa doktorlar uyarır diye düşünüyorum

Canım ben ara sıra sürüyorum aveninkini,normalde de hep unuturum ama bi sıkıntı yaşamadım sürdüklerimden çok şükür. Zaten çok önemli birşey olsa doktorlar uyarır diye düşünüyorum
bende kiz oldugu icinmidir nedir.hafif lekeler olustu canimi sktı biraz. haftayada istanbula gececgim yasadigim yer cok gunesli degil ama istanbulda yanar yuzum kesin mecbur kullanacagim bende canim yoksa kalici olur diye korkuyorum. bidaha para veripte hamileler icin olani almiyim dddm aman yaa sanki makyaj yapmiyoruz cok didiklememek lazm

bayadir tik yok bizde de yani tam birlesme olarak degilde daha yuzeysel yasamaya basladik karnim zorluyor benimde bide ne yalan soyleyeyim korkuyorum bsii olcak diye
Ay böyle okuyunca birden garip hissettim ben yanlış yapıyomuşum gibi ama bişey olmaz sanırım ya, uzak değil mi ya bebek oraya

Aynen öyle canım bişeycik olmaz o kadardan rahat tut içini hamilelik lekeleri canım oluşabiliyormuş yüzde o da normal inşallah kalıcı olmaz

Ay böyle okuyunca birden garip hissettim ben yanlış yapıyomuşum gibi ama bişey olmaz sanırım ya, uzak değil mi ya bebek oraya
Şimdiye kadar bişey olmadıysa bişey olmaz canım yani çok şimdi açık konuşcam ama pozisyona dikkat sadece sen koru yine kendini o esnada çok şiddetli olmasın yoksa bişey olmaz

Aslında sorunsuz gebeliklerde bir sorun olmaz diye okumustum bende,hatta son haftalarda yapsan doğum kolaylaştırıyor,ama bizimki tup bebek olunca herşeyden sakındık,belki son haftalara bizde deneriz bilmiyorum

ay yok cok sert olmadikca doktorunda aksi biisi demedikce nolcak canim benim istekte az bu ara arada istek cok oluyor bazen olmuyor orta yolu bulmaya calisiyom

Ben solentenin şu hamileler için olanı aldım ama iğrenç bembeyaz yapıyor nasıl kullanacağım bilmiyorum. Ama lekelerden daha iyi koruduğunu söylüyor kullananlar.

kikelomo canımm senin için paylaşmak istedim okudugum kitapta çok güzel bir yazı

Eklentiler

• 7EA479D2-7CA4-4C3C-A371-88F6FFB92443.webp
    93,8 KB · Görüntüleme: 65
  • 9CA0F2B0-7614-410D-B7E0-5CF435198B1F.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 52
  • C95A503F-8CDF-459F-93F2-37D476CF2336.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…