Kuzuuuuu gözün aydınnnnnAy inşallah 7. Günüm 5. Gün embriyosu
Hayır canım transfere hazırlık ve halihazırda devam eden ilaçlar.. Coraspin, folik asit, dekort, cyclo progynova, progestan fitil, prograf, duphaston, oksapar iğne..hangi ilaçlar Opu öncesi ilaçlar mı acaba?
Ben opu öncesi sadece Klomen kullandım canımhangi ilaçlar Opu öncesi ilaçlar mı acaba?
Ay bir de son gün iğne olmuştum. Onlar hiçbir yan etki yapmadı şişkinlik dışında ya da ben farketmedim..Ben opu öncesi sadece Klomen kullandım canım
Bende perşembe test günü o gün vereyim dedim hadi inşallah hayırlı haberler almak nasip olsunKuzuuuuu gözün aydınnnnnAllahım sağlıkla ilerletsin inşaallah Ayy kan testi yaptıracak mısın bugün? Bende dün 6. günde pozitifi gördüm ama cuma günki gerçek test günümü bekliyorum
Aminnn hepimize nasip olsun canımmBende perşembe test günü o gün vereyim dedim hadi inşallah hayırlı haberler almak nasip olsun
dondurulmuş 5. gün embriyosuSizin taze mi dondurulmuş transfermiydi
Hayırlı olsun canım gözün aydınKızlar çok oldumdayanamadım erken gebelik testi diye aldım ama gebelik testini predictor ekspres vermiş bana eczacı adet gününde yapılan testmiş ama bu şekil çıktı iyimi Eki Görüntüle 3289919
Benim hiç bir belirtim yok canım bugün 10. Günü dün beta 260 çıktı ara ara halsizlik yorgunluk çöküyor onun dışında hiç biseyim yokArkadaşlar lütfen pozitif olanlar belirtilerini yaza bilir mi
İnşallah bakalım kan testi de netleşirseHayırlı olsun canım gözün aydın
Flo ve gebelik diye bi uygulama kullaniyorum ben gebelikte neler oldugunu yaziyo cok hosuma gidiyoKızlar bildiğiniz bir hamilelik takip uygulaması varmı?
Bende pek belirti yoktu belirtiden saymiyodum ayak usumesi sag kasigin batmasi sirt ve bel bacak agrisi ani kalkislarda gozum kararip basim donuyodu ve bu belirtilerin hepsi gectiArkadaşlar lütfen pozitif olanlar belirtilerini yaza bilir mi
Ben lazere gıdıyorum bırakmayı dusunuyorum artıkKizlar bisey sorucam epilasyon olayini nasil yapiyosunuz ? Yada nasil yapicaksiniz malum doktor kontrolleri falan olucak agdadan korkuyorum cunku acılı bi işlem. En guvenlisi jiletmi ne sanki.
Canımm benim aman aman bir belirtim olmamıştı ama belirtisi olan arkadaşlar da var kasık ağrıları bacak ağrıları şişkinlik hafif lekelenme vs gibi durumlar olabilir Belirtisiz de belirtilide olabiliyor İsteyen herkeste sende ALLAH ın izniyle Pozitifi görüp isteyen herkes sende bende sağlıkla bebişlerimizi kucamıza alalım Çok AminnnArkadaşlar lütfen pozitif olanlar belirtilerini yaza bilir mi
Hangi tarihte transferiniz olmuştuBende bugün ikinci kez doktora gittim bu sefer karından keselerimizi gördükbenim normalde sat ile hesaplanınca bugün 4+6 gün oluyor transfer tarihinden hesaplama yapınca 5+3 gün oluyor.Ultrasonda keselerden biri 4+4 diğeri 4+5 çıktı bu normal mi acaba.Bir de bugün beta nerdeyse 25000 olması gerekiyor şaşırdım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?