2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kuzuuuuu gözün aydınnnnn Allahım sağlıkla ilerletsin inşaallah Ayy kan testi yaptıracak mısın bugün? Bende dün 6. günde pozitifi gördüm ama cuma günki gerçek test günümü bekliyorum
Bende perşembe test günü o gün vereyim dedim hadi inşallah hayırlı haberler almak nasip olsun

Eklentiler

• Screenshot_20230822_131745_Pregnancy.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaşlar lütfen pozitif olanlar belirtilerini yaza bilir mi
Bende pek belirti yoktu belirtiden saymiyodum ayak usumesi sag kasigin batmasi sirt ve bel bacak agrisi ani kalkislarda gozum kararip basim donuyodu ve bu belirtilerin hepsi gecti belirti arama canim kullandigimiz ilaclar farkli bunyelerimiz farkli ben cok kendimi dinliyodum bi belirti bulmak icin

Kizlar bisey sorucam epilasyon olayini nasil yapiyosunuz ? Yada nasil yapicaksiniz malum doktor kontrolleri falan olucak agdadan korkuyorum cunku acılı bi işlem. En guvenlisi jiletmi ne sanki.

Arkadaşlar lütfen pozitif olanlar belirtilerini yaza bilir mi
Canımm benim aman aman bir belirtim olmamıştı ama belirtisi olan arkadaşlar da var kasık ağrıları bacak ağrıları şişkinlik hafif lekelenme vs gibi durumlar olabilir Belirtisiz de belirtilide olabiliyor İsteyen herkeste sende ALLAH ın izniyle Pozitifi görüp isteyen herkes sende bende sağlıkla bebişlerimizi kucamıza alalım Çok Aminnn

Hangi tarihte transferiniz olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…