Ahhh benim de kara kara düşündüğüm mevzu bu kuzum. Lazer sağlıklı değil diye hiç girişmedim, şimdi karın şiştikçe nasıl halledilir bilmem. Ağda da zor olur hamilelikte, yapamam. Şu an jilet ile devam ederim diye düşünüyorum ama karın şiştikçe göremeyiz deKizlar bisey sorucam epilasyon olayini nasil yapiyosunuz ? Yada nasil yapicaksiniz malum doktor kontrolleri falan olucak agdadan korkuyorum cunku acılı bi işlem. En guvenlisi jiletmi ne sanki.
Canım Allah büyüktür ama şu an değer olumsuz gibi görünüyor. Tabiki ümit kesmek ya da pes etmek yok. Olmayacaksa da Rabbimin daha güzeli için beklettiğine inanıyoruz.kızlar 8. gün 0.200 umut var mı
Ay kuzum guldum valla sen bensin yaaa bende lazer sagliksiz diye gitmemistim sadece yuzume yaptirdim lazeri dislerim döküldüAhhh benim de kara kara düşündüğüm mevzu bu kuzum. Lazer sağlıklı değil diye hiç girişmedim, şimdi karın şiştikçe nasıl halledilir bilmem. Ağda da zor olur hamilelikte, yapamam. Şu an jilet ile devam ederim diye düşünüyorum ama karın şiştikçe göremeyiz de
Ay bende coraspin, folik asit , prednol, progeston fitil, progeston iğne , monodoks ve estrofem kullanıyorum. Perşembeyi iple çekiyorum. Son 2 günHayır canım transfere hazırlık ve halihazırda devam eden ilaçlar.. Coraspin, folik asit, dekort, cyclo progynova, progestan fitil, prograf, duphaston, oksapar iğne..
Ya masallah Allah tamamına erdirsinKızlar benim transferin 14. günü beta hcg değerim 1300 olmuş.Doktorum tatilde olduğu için onun dönüşünü bekliyorum başka doktora kese görmeye gitmek istemiyorum. 28 ağustosa kadar beklemedeyim. Meraktan arada baktıracağım beta hcg me 28 ağustosa kadar
öyle bir değer ki hem net değil rakamsal olarak bu değerde iki türlüsünü de yaşayanlar var o yüzden sormak istedim lekelenme var hatta insan düşünmek istemiyor ama regl olduğunu düşünücem olumsuz olduğu durumda ilaç kesmedik şu an için malum arta da bilir nazik cevabınız için çok teşekkür ediyorum ...Canım Allah büyüktür ama şu an değer olumsuz gibi görünüyor. Tabiki ümit kesmek ya da pes etmek yok. Olmayacaksa da Rabbimin daha güzeli için beklettiğine inanıyoruz.
Benim hiç bir belirtim yok canım bugün 10. Günü dün beta 260 çıktı ara ara halsizlik yorgunluk çöküyor onun dışında hiç biseyim yok
Bende pek belirti yoktu belirtiden saymiyodum ayak usumesi sag kasigin batmasi sirt ve bel bacak agrisi ani kalkislarda gozum kararip basim donuyodu ve bu belirtilerin hepsi gectibelirti arama canim kullandigimiz ilaclar farkli bunyelerimiz farkli ben cok kendimi dinliyodum bi belirti bulmak icin
Çok zor bir süreç tüm yazıları okuyorum defalarca sorular soruyorum kendimi çok dinliyorum diyorum tutmuştur sonra hemen bir karamsarlık geliyor diyorum tutmamıştırCanımm benim aman aman bir belirtim olmamıştı ama belirtisi olan arkadaşlar da var kasık ağrıları bacak ağrıları şişkinlik hafif lekelenme vs gibi durumlar olabilir Belirtisiz de belirtilide olabiliyor İsteyen herkeste sende ALLAH ın izniyle Pozitifi görüp isteyen herkes sende bende sağlıkla bebişlerimizi kucamıza alalım Çok Aminnn
Ben tepeme buz koydum ayni 8. Gundu basim agriyodu deneseneKızlar iki gundur başım ağrıyor. Doktor agrın olursa parol iç demişti. Direniyorum içmemek ıcın ama gecmıyor. Ne yapayım sızce? Zararı olurmu? 8. Gundeyım
Ayyy kuzummm kıyamam sana çok geçmiş olsunAy kuzum guldum valla sen bensin yaaa bende lazer sagliksiz diye gitmemistim sadece yuzume yaptirdim lazeri dislerim döküldüdedim disime zarar veren rahmime zarar verir hic risk almiyim gitmedim oyle pismanim su an valla cuma gunu doktor randevum var ona giderken jilet bide ben pkoluyum kılıyım yani bi baslarsam aşağıdan yukari yandim acaba jilet yapan kuaforler varmidir hahahah oyle useniyorum
Belirtin var mıydıkızlar 8. gün 0.200 umut var mı
Ahh kuzum benim maşaallah, sağlıkla artsın ilerlesin inşaallahKızlar benim transferin 14. günü beta hcg değerim 1300 olmuş.Doktorum tatilde olduğu için onun dönüşünü bekliyorum başka doktora kese görmeye gitmek istemiyorum. 28 ağustosa kadar beklemedeyim. Meraktan arada baktıracağım beta hcg me 28 ağustosa kadar
Kiz o acıya dayanamamAyyy kuzummm kıyamam sana çok geçmiş olsunAhh ama bak korkularım boşuna değilmiş, iyi ki gitmemişsin diğer bölgeler için. Jilet yapan kuaför hiç duymadım kuzu yaa Ama kuaföre gideceksen ağda yaptır misss 1-2 hafta rahat et
Canım bende de baş ağrısı oldu ama direndim, bana da minoset içebilirsin dedi hemşire. Eczanelerde mentollü bir masaj yağı var, ağrıyan bölgeye onunla masaj yapınca çok iyi geliyor, ben onu kullanıyorum. Bi denesen onu.. çok geçmiş olsunKızlar iki gundur başım ağrıyor. Doktor agrın olursa parol iç demişti. Direniyorum içmemek ıcın ama gecmıyor. Ne yapayım sızce? Zararı olurmu? 8. Gundeyım
Kiyamam sana insaAllah sonucun pozitifdir canim kacinci gunun bugun ? Kendinde ne gibi belirtiler gozlemledin ?Çok zor bir süreç tüm yazıları okuyorum defalarca sorular soruyorum kendimi çok dinliyorum diyorum tutmuştur sonra hemen bir karamsarlık geliyor diyorum tutmamıştır
Gulum kullanmayın ole krem şu bu ben rollon deodorant vs bile kullanmiyorum buz koyun rahatlatiyoCanım bende de baş ağrısı oldu ama direndim, bana da minoset içebilirsin dedi hemşire. Eczanelerde mentollü bir masaj yağı var, ağrıyan bölgeye onunla masaj yapınca çok iyi geliyor, ben onu kullanıyorum. Bi denesen onu.. çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?