2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kizlar bisey sorucam epilasyon olayini nasil yapiyosunuz ? Yada nasil yapicaksiniz malum doktor kontrolleri falan olucak agdadan korkuyorum cunku acılı bi işlem. En guvenlisi jiletmi ne sanki.
Ahhh benim de kara kara düşündüğüm mevzu bu kuzum. Lazer sağlıklı değil diye hiç girişmedim, şimdi karın şiştikçe nasıl halledilir bilmem. Ağda da zor olur hamilelikte, yapamam. Şu an jilet ile devam ederim diye düşünüyorum ama karın şiştikçe göremeyiz de

Ay kuzum guldum valla sen bensin yaaa bende lazer sagliksiz diye gitmemistim sadece yuzume yaptirdim lazeri dislerim döküldü dedim disime zarar veren rahmime zarar verir hic risk almiyim gitmedim oyle pismanim su an valla cuma gunu doktor randevum var ona giderken jilet bide ben pkoluyum kılıyım yani bi baslarsam aşağıdan yukari yandim acaba jilet yapan kuaforler varmidir hahahah oyle useniyorum

Hayır canım transfere hazırlık ve halihazırda devam eden ilaçlar.. Coraspin, folik asit, dekort, cyclo progynova, progestan fitil, prograf, duphaston, oksapar iğne..
Ay bende coraspin, folik asit , prednol, progeston fitil, progeston iğne , monodoks ve estrofem kullanıyorum. Perşembeyi iple çekiyorum. Son 2 gün

Kızlar benim transferin 14. günü beta hcg değerim 1300 olmuş. Doktorum tatilde olduğu için onun dönüşünü bekliyorum başka doktora kese görmeye gitmek istemiyorum. 28 ağustosa kadar beklemedeyim. Meraktan arada baktıracağım beta hcg me 28 ağustosa kadar

Ya masallah Allah tamamına erdirsin

Kızlar iki gundur başım ağrıyor. Doktor agrın olursa parol iç demişti. Direniyorum içmemek ıcın ama gecmıyor. Ne yapayım sızce? Zararı olurmu? 8. Gundeyım

Canım Allah büyüktür ama şu an değer olumsuz gibi görünüyor. Tabiki ümit kesmek ya da pes etmek yok. Olmayacaksa da Rabbimin daha güzeli için beklettiğine inanıyoruz.
öyle bir değer ki hem net değil rakamsal olarak bu değerde iki türlüsünü de yaşayanlar var o yüzden sormak istedim lekelenme var hatta insan düşünmek istemiyor ama regl olduğunu düşünücem olumsuz olduğu durumda ilaç kesmedik şu an için malum arta da bilir nazik cevabınız için çok teşekkür ediyorum ...

Benim hiç bir belirtim yok canım bugün 10. Günü dün beta 260 çıktı ara ara halsizlik yorgunluk çöküyor onun dışında hiç biseyim yok

Çok zor bir süreç tüm yazıları okuyorum defalarca sorular soruyorum kendimi çok dinliyorum diyorum tutmuştur sonra hemen bir karamsarlık geliyor diyorum tutmamıştır

Kızlar iki gundur başım ağrıyor. Doktor agrın olursa parol iç demişti. Direniyorum içmemek ıcın ama gecmıyor. Ne yapayım sızce? Zararı olurmu? 8. Gundeyım
Ben tepeme buz koydum ayni 8. Gundu basim agriyodu denesene

Ayyy kuzummm kıyamam sana çok geçmiş olsun Ahh ama bak korkularım boşuna değilmiş, iyi ki gitmemişsin diğer bölgeler için. Jilet yapan kuaför hiç duymadım kuzu yaa Ama kuaföre gideceksen ağda yaptır misss 1-2 hafta rahat et

Ahh kuzum benim maşaallah, sağlıkla artsın ilerlesin inşaallah

Kiz o acıya dayanamam hoplarim havalara en iyisi jilet

Canım bende de baş ağrısı oldu ama direndim, bana da minoset içebilirsin dedi hemşire. Eczanelerde mentollü bir masaj yağı var, ağrıyan bölgeye onunla masaj yapınca çok iyi geliyor, ben onu kullanıyorum. Bi denesen onu.. çok geçmiş olsun

Çok zor bir süreç tüm yazıları okuyorum defalarca sorular soruyorum kendimi çok dinliyorum diyorum tutmuştur sonra hemen bir karamsarlık geliyor diyorum tutmamıştır
Kiyamam sana insaAllah sonucun pozitifdir canim kacinci gunun bugun ? Kendinde ne gibi belirtiler gozlemledin ?

Gulum kullanmayın ole krem şu bu ben rollon deodorant vs bile kullanmiyorum buz koyun rahatlatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…