2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canım benim şu an bu ilaçları kullanırken regl olman mümkün değil. Değer de 0-1 arasında ki gebelik için değerin en az 5 olması gerekiyor diye biliyorum. Çünkü bende geçtiğimiz aylarda yumurtlama döneminde hafif lekelenme için doktora gitmiştim, değer 7 çıktı ve doktor bu gebelik değil dedi. Seni üzmek istemiyorum nolur yanlış anlama, sadece hayal kırıklığı yaşamanı ve yıpranmanı istemem; çünkü bende yaşadım biliyorum. Amaa tabiki Rabbim büyük ol derse oluverir.

Çok zor bir süreç tüm yazıları okuyorum defalarca sorular soruyorum kendimi çok dinliyorum diyorum tutmuştur sonra hemen bir karamsarlık geliyor diyorum tutmamıştır
Canımm kendini oyalayacak bişeyler bul lütfen, ben 2. kitabımı bitirmek üzereyim mesela

Gulum kullanmayın ole krem şu bu ben rollon deodorant vs bile kullanmiyorum buz koyun rahatlatiyo
Canımın içi bu bitkisel bir mentol, naneli. Bir zararı yok yani. Yoksa ben kimyasal şeylere inanılmaz takıntılıyım. Ağrı kesici içmemek için doğal yöntemler ararken buldum bu çözümü

12 günden önce olunca beklemek gerekiyomuş erken sayılıyo o durumda zaten anlık değişen bir değer tedavi olanlara özellikle söylemek istiyorum 12 günü bekleyin istisnalar için

Öyleyse bekle bakalım kuzum, inşaallah dediğin gibi olur inşaallah minik sana tutunmuştur da nazlı olduğu için belli etmiyor seni uğraştırıyordur

Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah

Ben şu an sıcaktan ayılıp bayılıyorum, kokarca gibi hissediyorum kendimi Günde 2 kere ılık duş alıyorum ama doğal duş jeli ve şampuanla.. cildimi de bepanthol ile nemlendiriyorum. Saçlarım biraz keçe gibi oldu ama olsun

Bendekiler doğal değil ama bişey olmaz heralde canım .. evet hava çok sıcak klimanın altında oturuyorum arada havalandırıp dolanıp oturuyorum maalesef izmirde yaşayanlar bilir burası dayanılacak gibi değil.. eşimi evden kovaladım git 4 gün duş almıcam diye

Canım 15 Ağustos transfer oldum
Bugün 8. Günüm 2 -3 gündür sol kasıgım da ağrı var öyle şiddetli bir ağrı değil hafif bir ağrı
Sırtımda da ağrı var bacağımda da
Benimde sag kasikda olmusdu . Ben bacak ve sirt agrimi hareketsizim ondan agriyodur diye dusunmustum bide canim 9. Gun gogus ucuma dokundum bole ufak bi sizi hissetmisdim ben

Ben nemlendiricide surmuyom hic biseyde yapmiyom zaten havalar cok sicak karma cildim var ben normal kalip beyaz sabun kullanirim sadece ona güvenirim ebem nenem usulu kalip beyaz sabun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…