- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
Canımm benimm çoook iyi anlıyorum o duyguları bilmemmi kolay değilki süreçler doğal olarak insanda bi evham oluyor tutucak Nasipse daha sonra ay şundan korktum bebeğe bişey olmuşmudur ay şunda mikrop varmıdır ay vs derken zaman geçiyor ama seni çok iyi anlıyorum hormonlarda yapıyor bunu doktorum söylemişti içtiğimiz ilaçlar vs etkiliyor içini ferah tut Tevekkül edicez ALLAH Olumlu sonuç herkesin almasını seninde Nasip etsin arkadaşımÇok zor bir süreç tüm yazıları okuyorum defalarca sorular soruyorum kendimi çok dinliyorum diyorum tutmuştur sonra hemen bir karamsarlık geliyor diyorum tutmamıştır
Evham dedinde dun bi arkadasimla sirf bu yuzden tartıştım. Sende herseye evham yapiyon diyo bana 14 yil sonra bulmusum birakta yapiyim dedim damdan dusenin halinden gercekten damdan dusen anliyor sen burda ne guzel anlatmissin iyiki varsinizCanımm benimm çoook iyi anlıyorum o duyguları bilmemmi kolay değilki süreçler doğal olarak insanda bi evham oluyor tutucak Nasipse daha sonra ay şundan korktum bebeğe bişey olmuşmudur ay şunda mikrop varmıdır ay vs derken zaman geçiyor ama seni çok iyi anlıyorum hormonlarda yapıyor bunu doktorum söylemişti içtiğimiz ilaçlar vs etkiliyor içini ferah tut Tevekkül edicez ALLAH Olumlu sonuç herkesin almasını seninde Nasip etsin arkadaşım
MaşaAllah MaşaAllah nazar değmesin.Kızlar benim transferin 14. günü beta hcg değerim 1300 olmuş.Doktorum tatilde olduğu için onun dönüşünü bekliyorum başka doktora kese görmeye gitmek istemiyorum. 28 ağustosa kadar beklemedeyim. Meraktan arada baktıracağım beta hcg me 28 ağustosa kadar
Sağol canım benim. Rabbim hepinize bu sevinçleri yaşatsın çok dua ediyorum herkes içinMaşaAllah MaşaAllah nazar değmesin.ikiz olabilirdi demi senin
Sen harikasınBen nemlendiricide surmuyom hic biseyde yapmiyom zaten havalar cok sicak karma cildim var ben normal kalip beyaz sabun kullanirim sadece ona güvenirim ebem nenem usulu kalip beyaz sabun
HarikasınCanım okuyorum bi kitabi bitirdim bende
MasaAllah Canim onceki test sonuclarin ve gunleri neydiSağol canım benim. Rabbim hepinize bu sevinçleri yaşatsın çok dua ediyorum herkes içinEvet ikiz olabilir dedi doktorum. Ben çok istiyorum ikiz 28 ağustosta belli olacak bakalım
Allahım o güzel gönlüne göre versin kuzumSağol canım benim. Rabbim hepinize bu sevinçleri yaşatsın çok dua ediyorum herkes içinEvet ikiz olabilir dedi doktorum. Ben çok istiyorum ikiz 28 ağustosta belli olacak bakalım
Kiyamam yaa gebeliktede oluyo diyolar o dokulmeler falan kaşıntı falan yenimi basladiSen harikasınO nemlendiriciyi de bulmak için kılı kırk yardım kuzu, benim cildim pul pul dökülüyor mecbur arayışlara girdim
Amin İnşaAllah inşaAllahSağol canım benim. Rabbim hepinize bu sevinçleri yaşatsın çok dua ediyorum herkes içinEvet ikiz olabilir dedi doktorum. Ben çok istiyorum ikiz 28 ağustosta belli olacak bakalım
Yok canımcım ben kendimi bildim bileli cildim kurudur, kollar bacaklar yüzüm pul pul dökülür iyi nemlendirmezsem.. Bir de saçımı vücudumu doğal şampuan ve duş jeliyle temizleyince iyice kuruyor. Hamilelikte nasıl olacak kim bilirKiyamam yaa gebeliktede oluyo diyolar o dokulmeler falan kaşıntı falan yenimi basladi
Amaaan varsin olsn gulum iyi olsunlar saglikli olsun Allahim sag salim kucaklarimizi doldursunda varsin cildimiz pul pul olsun ufak bi basdonmem oluyo mutlu oluyorum yaaa heyecanla mide bulantilarini bekliyorumYok canımcım ben kendimi bildim bileli cildim kurudur, kollar bacaklar yüzüm pul pul dökülür iyi nemlendirmezsem.. Bir de saçımı vücudumu doğal şampuan ve duş jeliyle temizleyince iyice kuruyor. Hamilelikte nasıl olacak kim bilir
Bu arada benimde saçlarım keçe gibi yokmu bunun cozumu acaba yaa sirke dokuyom durulama asamasinda yumusatirrdi oda yumusatmiyoYok canımcım ben kendimi bildim bileli cildim kurudur, kollar bacaklar yüzüm pul pul dökülür iyi nemlendirmezsem.. Bir de saçımı vücudumu doğal şampuan ve duş jeliyle temizleyince iyice kuruyor. Hamilelikte nasıl olacak kim bilir
Adana da yaşıyorum ben de sicaktan dışarı çıkmaya korkar olduk ya sabahın köründe ya akşam iş halletmeye dışarı cikabiliyoruz nem adamı boğuyorBendekiler doğal değil ama bişey olmaz heralde canım .. evet hava çok sıcak klimanın altında oturuyorum arada havalandırıp dolanıp oturuyorum maalesef izmirde yaşayanlar bilir burası dayanılacak gibi değil.. eşimi evden kovaladım git 4 gün duş almıcam diye
Ahh öyle tabi kuzum yaa onlar için herşeye değerAmaaan varsin olsn gulum iyi olsunlar saglikli olsun Allahim sag salim kucaklarimizi doldursunda varsin cildimiz pul pul olsun ufak bi basdonmem oluyo mutlu oluyorum yaaa heyecanla mide bulantilarini bekliyorumaslinda psikolojik olarak deli gibiyiz evlatlarini mincirmak icin bekleyen deli anneler
ALLAH sağlıkla kucanıza almanızı Nasip etsin Herkesin sizin benim Çok AminnnEvham dedinde dun bi arkadasimla sirf bu yuzden tartıştım. Sende herseye evham yapiyon diyo bana 14 yil sonra bulmusum birakta yapiyim dedim damdan dusenin halinden gercekten damdan dusen anliyor sen burda ne guzel anlatmissin iyiki varsiniz
Ben transefden sonra 17. Günde gidicem görünür değil mi keseKızlar benim transferin 14. günü beta hcg değerim 1300 olmuş.Doktorum tatilde olduğu için onun dönüşünü bekliyorum başka doktora kese görmeye gitmek istemiyorum. 28 ağustosa kadar beklemedeyim. Meraktan arada baktıracağım beta hcg me 28 ağustosa kadar
Aminnn Aminnnn Allah razi olsunnALLAH sağlıkla kucanıza almanızı Nasip etsin Herkesin sizin benim Çok Aminnnarkadaşım aynen dediğin gibi dışarsakiler bizim kadar anlayamıyor biz neler yaşadık ALLAH biliyor bitti gitti ALLAH ın izniyle Tevekkül ederek alalım bebişleri Sağlıkla kucaklarımıza Çok Aminnn
Herşeyden nem kapabiliyorum çevremde halime tuhaf bakanda var bende olsam belki değişik derim ama elimizde değilki kolay kazanmadıkki henüz süreç devam ediyor inanıyoruz iyi olacak ama dikkat etmek durumundayız Nasip olursa 1. Yi doğurup 2. Sağlıklı hamileliğimiz de bizde rahat ederiz Arkadaşım seni çok İyi anlıyorum
Aminnn canımm ALLAH senden de RAZI olsun arkadaşımAminnn Aminnnn Allah razi olsunn
İçmediysen parol’u Bol su iç evde nane yağı varsa sür biraz geçmiş olsunKızlar iki gundur başım ağrıyor. Doktor agrın olursa parol iç demişti. Direniyorum içmemek ıcın ama gecmıyor. Ne yapayım sızce? Zararı olurmu? 8. Gundeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?