2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Çok zor bir süreç tüm yazıları okuyorum defalarca sorular soruyorum kendimi çok dinliyorum diyorum tutmuştur sonra hemen bir karamsarlık geliyor diyorum tutmamıştır
Canımm benimm çoook iyi anlıyorum o duyguları bilmemmi kolay değilki süreçler doğal olarak insanda bi evham oluyor tutucak Nasipse daha sonra ay şundan korktum bebeğe bişey olmuşmudur ay şunda mikrop varmıdır ay vs derken zaman geçiyor ama seni çok iyi anlıyorum hormonlarda yapıyor bunu doktorum söylemişti içtiğimiz ilaçlar vs etkiliyor içini ferah tut Tevekkül edicez ALLAH Olumlu sonuç herkesin almasını seninde Nasip etsin arkadaşım

Evham dedinde dun bi arkadasimla sirf bu yuzden tartıştım. Sende herseye evham yapiyon diyo bana 14 yil sonra bulmusum birakta yapiyim dedim damdan dusenin halinden gercekten damdan dusen anliyor sen burda ne guzel anlatmissin iyiki varsiniz

MaşaAllah MaşaAllah nazar değmesin. ikiz olabilirdi demi senin

Ben nemlendiricide surmuyom hic biseyde yapmiyom zaten havalar cok sicak karma cildim var ben normal kalip beyaz sabun kullanirim sadece ona güvenirim ebem nenem usulu kalip beyaz sabun
Sen harikasın O nemlendiriciyi de bulmak için kılı kırk yardım kuzu, benim cildim pul pul dökülüyor mecbur arayışlara girdim

Sağol canım benim. Rabbim hepinize bu sevinçleri yaşatsın çok dua ediyorum herkes için Evet ikiz olabilir dedi doktorum. Ben çok istiyorum ikiz 28 ağustosta belli olacak bakalım
MasaAllah Canim onceki test sonuclarin ve gunleri neydi

Sen harikasın O nemlendiriciyi de bulmak için kılı kırk yardım kuzu, benim cildim pul pul dökülüyor mecbur arayışlara girdim
Kiyamam yaa gebeliktede oluyo diyolar o dokulmeler falan kaşıntı falan yenimi basladi

Sağol canım benim. Rabbim hepinize bu sevinçleri yaşatsın çok dua ediyorum herkes için Evet ikiz olabilir dedi doktorum. Ben çok istiyorum ikiz 28 ağustosta belli olacak bakalım
Amin İnşaAllah inşaAllah Rabbim kolaylıkla sağlıkla afiyetle kucağına almanı da nasip etsin

Kiyamam yaa gebeliktede oluyo diyolar o dokulmeler falan kaşıntı falan yenimi basladi
Yok canımcım ben kendimi bildim bileli cildim kurudur, kollar bacaklar yüzüm pul pul dökülür iyi nemlendirmezsem.. Bir de saçımı vücudumu doğal şampuan ve duş jeliyle temizleyince iyice kuruyor. Hamilelikte nasıl olacak kim bilir

Amaaan varsin olsn gulum iyi olsunlar saglikli olsun Allahim sag salim kucaklarimizi doldursunda varsin cildimiz pul pul olsun ufak bi basdonmem oluyo mutlu oluyorum yaaa heyecanla mide bulantilarini bekliyorum aslinda psikolojik olarak deli gibiyiz evlatlarini mincirmak icin bekleyen deli anneler

Bu arada benimde saçlarım keçe gibi yokmu bunun cozumu acaba yaa sirke dokuyom durulama asamasinda yumusatirrdi oda yumusatmiyo

Adana da yaşıyorum ben de sicaktan dışarı çıkmaya korkar olduk ya sabahın köründe ya akşam iş halletmeye dışarı cikabiliyoruz nem adamı boğuyor

Ahh öyle tabi kuzum yaa onlar için herşeye değer Bende şimdi saçı yumuşatacak doğal bir şeyler arıyorum, bulursam seni bilgilendiririm mutlaka

ALLAH sağlıkla kucanıza almanızı Nasip etsin Herkesin sizin benim Çok Aminnn arkadaşım aynen dediğin gibi dışarsakiler bizim kadar anlayamıyor biz neler yaşadık ALLAH biliyor bitti gitti ALLAH ın izniyle Tevekkül ederek alalım bebişleri Sağlıkla kucaklarımıza Çok Aminnn
Herşeyden nem kapabiliyorum çevremde halime tuhaf bakanda var bende olsam belki değişik derim ama elimizde değilki kolay kazanmadıkki henüz süreç devam ediyor inanıyoruz iyi olacak ama dikkat etmek durumundayız Nasip olursa 1. Yi doğurup 2. Sağlıklı hamileliğimiz de bizde rahat ederiz Arkadaşım seni çok İyi anlıyorum

Ben transefden sonra 17. Günde gidicem görünür değil mi kese

Aminnn Aminnnn Allah razi olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…