2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kizlar bisey sorucam epilasyon olayini nasil yapiyosunuz ? Yada nasil yapicaksiniz malum doktor kontrolleri falan olucak agdadan korkuyorum cunku acılı bi işlem. En guvenlisi jiletmi ne sanki.
Bende lazere gidiyordum mecbur bırakıcam ama seçenek olarak jilet mi ağda mı karar veremedim ağdayı kendim yapamıyorum

Kızlar benimde 5. Günüm bugün transfer gününü. Saymazsak ayağa kalkıp hareket ettiğimde azıcık yürüyüp merdiven çıkınca kasıklarım inanılmaz ağrıyor warmı böyle olan

Bu arada benimde saçlarım keçe gibi yokmu bunun cozumu acaba yaa sirke dokuyom durulama asamasinda yumusatirrdi oda yumusatmiyo
Ben yillardir badecanlarin sabunlarini kullaniyorum sac ve vucut icin esimi de alistirdim asla kecelesme sertlesme yapmiyor sacta satin almadan once danisabilirsiniz yardimci oluyorlar urunleri ile ilgili ihtiyacina gore

Ben transefden sonra 17. Günde gidicem görünür değil mi kese
5. gün embriyosu değil mi canım. Beta hcg 1000-3000 arası olunca alttan yani 4,5 ya da 5 haftalıkken alttan, 6. haftada karından görünebiliyor. Sanırım karından görünmesi için beta hcg nin en az 4000-6000 olması gerek

Son düzenleme:
11. Günümde 1600 lerdeydi sonucum inşallah katlandıysa karından görünmüş olacak

Bende var canım kramp girmese bile her an giricekmiş gibi bir gerilme var baldır kaslarımda

Ben yillardir badecanlarin sabunlarini kullaniyorum sac ve vucut icin esimi de alistirdim asla kecelesme sertlesme yapmiyor sacta satin almadan once danisabilirsiniz yardimci oluyorlar urunleri ile ilgili ihtiyacina gore
Aa süpersin sağol kuzum bakayım hemen

Bende var canım kramp girmese bile her an giricekmiş gibi bir gerilme var baldır kaslarımda
Evet gün içinde hep bir gerilme var ama din gece kramp girdiğinden beri acıyor dokunduğumda. Magnezyum desteği dışında ne iyi gelir acaba kramplara

Evet gün içinde hep bir gerilme var ama din gece kramp girdiğinden beri acıyor dokunduğumda. Magnezyum desteği dışında ne iyi gelir acaba kramplara
Bilmiyorum bana da sadece magnezyum verdi doktor ama bir kaç gün sonra azalıyo canım kullan bakalım magnezyumu

Tek transfer bekleyen benim

Selam kızlar hsg çekildim bugün.Benim tüplerin biri havada biri de olması gereken yerden sapmış dışarı çıkmış.Rahim arkada yumurtaliklarim da olması gereken yerde değilmiş bunları da geçen söyledi doktor
Normal yolla şansım azmış.Zaten dedim başlayalım tüp bebeğe 38 yaşından gün alınca %35 olan şans %20 ye düşüyormuş kasımda doğum günüm var Kasım olmadan başlanmalı yani.17 Ağustosta adet olmuştum öbür ay adetinin 2. Günü gel dedi gidecem.Allah yardımcımız olsun

Canım sürecin hayırla başlasın ve sağlıkla, kolaylıkla bebeğine kavuş inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…