2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bende lazere gidiyordum mecbur bırakıcam ama seçenek olarak jilet mi ağda mı karar veremedim ağdayı kendim yapamıyorum
Lazer yaptiranlara agda onermiyolar kuzenimde ole birakti lazeri agda besliyo jiletle devam et dedi lazer yapan merkez sizde bi sorun isterseniz

Ben yillardir badecanlarin sabunlarini kullaniyorum sac ve vucut icin esimi de alistirdim asla kecelesme sertlesme yapmiyor sacta satin almadan once danisabilirsiniz yardimci oluyorlar urunleri ile ilgili ihtiyacina gore
Ay cok tesekkur ederim bakicam

Çok affedersınız kabızda olmusum biraz zorlandım öğlen yerleştirdiğim fitilin parçaları düştü. Embriyoya bısey olmamıstır dımı ya
Duphalac vermedimi doktorun canim duphalac icsen iyi olur ikinmamak cok onemli ama icini ferah tut olucaksa hic bisey engel olmaz olmasina

Nereye gidiyorsunuz?

An itibari ile göz altı için aldıgım buz bandını bağladım başıma. Parol da çok iyi gelmedi
Canım çok geçmiş olsun inşallah bi an önce geçer ağrıların. Benim migrenim var baş ağrılarım beni her zaman süründürür seni çok iyi anlıyorum. Birkaç aydır düzenli magnezyum kullanıyorum migren ağrılarımın ilacı oldu resmen. Migren ilacımı ve majezik ağrı kesiciyi birlikte içmeden geçmezdi. Yatakta kıvranırdım ağrıdan ağlardım. Magnezyumun ağrı yerine göre şikayetine göre farklı formları var. Doktoruna sorarak magnezyum desteğine başlayabilirsin inşallah ağrıların hafiflesin canım

Ay bu mantıklı evet sorayım bunu doktoruma

Selamlar arkadaşlar ben de negatif sonucumu aldım bugün, hamile arkadaşlara cani gönülden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı diliyorum. Bekleyen arkadaşlar umarım pozitif haberi alırlar. Benim gibi negatif olan arkadaşlarım da ; üzülmeyin diyemiyorum ben de üzülüyorum ama yapacak bir şeyimiz yok Allah’a güvenip yolumuza devam edeceğiz umarım yolumuz uzun olmaz en kısa zamanda biz de güzel haberler aliriz mutluluk paylaşırız.

Kızlar ben de de iki gündür şiddetli baş ağrısı var dayanamadım bir parol içtim artık inşallah işe yarar bol su içiyorum ama nafile ilaçların yan etkisi diye düşünüyorum..

Allah'ım en güzel zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah canım

Kızlar ben de de iki gündür şiddetli baş ağrısı var dayanamadım bir parol içtim artık inşallah işe yarar bol su içiyorum ama nafile ilaçların yan etkisi diye düşünüyorum..
Benim de aynı şekilde gözüm çıkıcak sandım ağrıdan şu mentollü kremlerden sürebiliyor muyuz acaba nane yağı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…