Sağol canım amin inşallah hepimiz bebişlerimizi kucaklarimiza alırızCanım sürecin hayırla başlasın ve sağlıkla, kolaylıkla bebeğine kavuş inşaallah
Lazer yaptiranlara agda onermiyolar kuzenimde ole birakti lazeri agda besliyo jiletle devam et dedi lazer yapan merkez sizde bi sorun istersenizBende lazere gidiyordum mecbur bırakıcam ama seçenek olarak jilet mi ağda mı karar veremedim ağdayı kendim yapamıyorum
Çok affedersınız kabızda olmusum biraz zorlandım öğlen yerleştirdiğim fitilin parçaları düştü. Embriyoya bısey olmamıstır dımı yaKuzum ya kıyamam çok geçmiş olsun
Nasil oldun canim buz rahatlattimi ?An itibari ile göz altı için aldıgım buz bandını bağladım başıma. Parol da çok iyi gelmedi
Ay cok tesekkur ederim bakicamBen yillardir badecanlarin sabunlarini kullaniyorum sac ve vucut icin esimi de alistirdim asla kecelesme sertlesme yapmiyor sacta satin almadan once danisabilirsiniz yardimci oluyorlar urunleri ile ilgili ihtiyacina gore
Duphalac vermedimi doktorun canim duphalac icsen iyi olur ikinmamak cok onemli ama icini ferah tut olucaksa hic bisey engel olmaz olmasinaÇok affedersınız kabızda olmusum biraz zorlandım öğlen yerleştirdiğim fitilin parçaları düştü. Embriyoya bısey olmamıstır dımı ya
Biraz daha iyiyim . Duphalac kabız olunca iç dedi çok affedersınız tuvalete cıkana kadar anlamadım kabız olduğumu. İçmeye baslıyımNasil oldun canim buz rahatlattimi ?
Nereye gidiyorsunuz?Selam kızlar hsg çekildim bugün.Benim tüplerin biri havada biri de olması gereken yerden sapmış dışarı çıkmış.Rahim arkada yumurtaliklarim da olması gereken yerde değilmiş bunları da geçen söyledi doktor
Normal yolla şansım azmış.Zaten dedim başlayalım tüp bebeğe 38 yaşından gün alınca %35 olan şans %20 ye düşüyormuş kasımda doğum günüm var Kasım olmadan başlanmalı yani.17 Ağustosta adet olmuştum öbür ay adetinin 2. Günü gel dedi gidecem.Allah yardımcımız olsun
Canım çok geçmiş olsun inşallah bi an önce geçer ağrıların. Benim migrenim var baş ağrılarım beni her zaman süründürür seni çok iyi anlıyorum. Birkaç aydır düzenli magnezyum kullanıyorum migren ağrılarımın ilacı oldu resmen. Migren ilacımı ve majezik ağrı kesiciyi birlikte içmeden geçmezdi. Yatakta kıvranırdım ağrıdan ağlardım. Magnezyumun ağrı yerine göre şikayetine göre farklı formları var. Doktoruna sorarak magnezyum desteğine başlayabilirsinAn itibari ile göz altı için aldıgım buz bandını bağladım başıma. Parol da çok iyi gelmedi
Ay bu mantıklı evet sorayım bunu doktorumaCanım çok geçmiş olsun inşallah bi an önce geçer ağrıların. Benim migrenim var baş ağrılarım beni her zaman süründürür seni çok iyi anlıyorum. Birkaç aydır düzenli magnezyum kullanıyorum migren ağrılarımın ilacı oldu resmen. Migren ilacımı ve majezik ağrı kesiciyi birlikte içmeden geçmezdi. Yatakta kıvranırdım ağrıdan ağlardım. Magnezyumun ağrı yerine göre şikayetine göre farklı formları var. Doktoruna sorarak magnezyum desteğine başlayabilirsininşallah ağrıların hafiflesin canım
Hiçbişey olmamıştır kuzum sen rahat olÇok affedersınız kabızda olmusum biraz zorlandım öğlen yerleştirdiğim fitilin parçaları düştü. Embriyoya bısey olmamıstır dımı ya
Kuzum eczaneden almıştım, adına bakayım dedim dolapta bulamadım. Aslında eczacı hemen bilir bir sorsanız..Cin yagı mı canım?
Nereye gidiyorsunuz?
Ankarada Başkent hastanesine gidiyorumNereye gidiyorsunuz?
Tamam canım yarın öyle yapayım evde de nane yagı var ama o benı etkılemıyorKuzum eczaneden almıştım, adına bakayım dedim dolapta bulamadım. Aslında eczacı hemen bilir bir sorsanız..
Allah'ım en güzel zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah canımSelamlar arkadaşlar ben de negatif sonucumu aldım bugün, hamile arkadaşlara cani gönülden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı diliyorum. Bekleyen arkadaşlar umarım pozitif haberi alırlar. Benim gibi negatif olan arkadaşlarım da ; üzülmeyin diyemiyorum ben de üzülüyorum ama yapacak bir şeyimiz yok Allah’a güvenip yolumuza devam edeceğiz umarım yolumuz uzun olmaz en kısa zamanda biz de güzel haberler aliriz mutluluk paylaşırız.
Benim de aynı şekilde gözüm çıkıcak sandım ağrıdan şu mentollü kremlerden sürebiliyor muyuz acaba nane yağı falanKızlar ben de de iki gündür şiddetli baş ağrısı var dayanamadım bir parol içtim artıkinşallah işe yarar bol su içiyorum ama nafile ilaçların yan etkisi diye düşünüyorum..
Doktorunuz kimAnkarada Başkent hastanesine gidiyorum
Göğşen hocaDoktorunuz kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?