Canımm üzülmeden olmaz tabiki ama mücadeleye devam, Rabbim mücadeleni en kısa zamanda hayırla ve olumlu olarak sonuçlandırsın inşaallahSelamlar arkadaşlar ben de negatif sonucumu aldım bugün, hamile arkadaşlara cani gönülden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı diliyorum. Bekleyen arkadaşlar umarım pozitif haberi alırlar. Benim gibi negatif olan arkadaşlarım da ; üzülmeyin diyemiyorum ben de üzülüyorum ama yapacak bir şeyimiz yok Allah’a güvenip yolumuza devam edeceğiz umarım yolumuz uzun olmaz en kısa zamanda biz de güzel haberler aliriz mutluluk paylaşırız.
Bitkisel mentollü kremlerle şakaklarınıza masaj yapsan canımBenim de aynı şekilde gözüm çıkıcak sandım ağrıdan şu mentollü kremlerden sürebiliyor muyuz acaba nane yağı falan
Kuzum bence de ilaçların yan etkisi, doktor ısrarla bol su iç demişti bana. Suyu az içtiğim 2 gün benim de baş ağrım olmuştu..Kızlar ben de de iki gündür şiddetli baş ağrısı var dayanamadım bir parol içtim artıkinşallah işe yarar bol su içiyorum ama nafile ilaçların yan etkisi diye düşünüyorum..
Şu şanlı markasının minik yeşil kapaklı kremi var bende ama o sürülebiliyo mu bilemiyorum nane yağı alayım o zaman yarın o daha güvenilir gibiBitkisel mentollü kremlerle şakaklarınıza masaj yapsan canım
Bnde göğşen hocadayim dün 3 gibi transferim oldu siz transfer oldunuz mu acabaGöğşen hoca
Benimde doktorum kendisiGöğşen hoca
25 agustosta olacagiz ben progestonu fitil olarak kullaniyorum beni hic etkilemedi sadrce gogusleerjm hassaslastiSelamlar kızlar, transfere kaldı 2 gün . Prednol aşırı miğde bulantısı yapıyor bende sizde de öylemi. Progestan falan beni benden aldı. Benim gibi bu hafta transfer olacak olan var mı ?
Argan yağıAhh öyle tabi kuzum yaa onlar için herşeye değerBende şimdi saçı yumuşatacak doğal bir şeyler arıyorum, bulursam seni bilgilendiririm mutlaka
Ben deeTek transfer bekleyen benim
Duphalac kullanabilirsin. Kabız olmak riskliÇok affedersınız kabızda olmusum biraz zorlandım öğlen yerleştirdiğim fitilin parçaları düştü. Embriyoya bısey olmamıstır dımı ya
Yarından itibaren başlıycam aynenDuphalac kullanabilirsin. Kabız olmak riskli
Bnde göğşen hocadayim dün 3 gibi transferim oldu siz transfer oldunuz mu acaba
Ya ben de merkez mi değiştirsem diyorum benim yumurta çıkmıyor acaba doğal siklus yapar mı ? Siz memnun kaldınız sanırım değil mi ? Yani bilmiyorum bu tedavimde pergoveris gonal f cetrotide kullandim. Bana sanki hepsi aynı protokolü uyguluyor gibi geliyor. Sizin yumurta sayılarınız nasıldı ?Benimde doktorum kendisi
Benimde doktorum kendisi
Yok benim 2. Ci gidişim.Birincisinde muayene etti kan tahlili verdim.Bugun de hsg cekildim.1 ay sonra regl nin 2.gunu gel.dedi.Bnde göğşen hocadayim dün 3 gibi transferim oldu siz transfer oldunuz mu acaba
Ben geçen ay başladım taze transfer oldum ilk denememiz pozitif oldu çok şükürSiz ne zaman başladınız
Bende polikistik over var ve amh iki yıl önce baktırdığımda 4,93 ‘tü.Opuda benden 16 yumurta toplandı ben hastaneden de doktorumdan da memnunumYa ben de merkez mi değiştirsem diyorum benim yumurta çıkmıyor acaba doğal siklus yapar mı ? Siz memnun kaldınız sanırım değil mi ? Yani bilmiyorum bu tedavimde pergoveris gonal f cetrotide kullandim. Bana sanki hepsi aynı protokolü uyguluyor gibi geliyor. Sizin yumurta sayılarınız nasıldı ?
Maşallah ne güzel.Ben geçen ay başladım taze transfer oldum ilk denememiz pozitif oldu çok şükürsiz de hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?