2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben geçen ay başladım taze transfer oldum ilk denememiz pozitif oldu çok şükür siz de hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
İlaç falan verdiler mi.
Ben şimdi reglimin 2.gunu gidince yumurta mı toplayacaklar sonra kac.gun sonra transfer oluyor

Reglinin 2. günü hormon ilaçları ve iğneler kullanmaya başlayacaksınız bu yaklaşık 12 gün sürecek 12 gün sonra yumurta toplama işleminiz olacak
Aynı gün eşiniz de sperm verecek, eğer Döllenen yumurtalarınız olursa bunları takip edecekler üçüncü gün ya da beşinci gün de size transfer edebilirler ya da biyopsi alınıp dondurulabilir

Aynı gün eşiniz de sperm verecek, eğer Döllenen yumurtalarınız olursa bunları takip edecekler üçüncü gün ya da beşinci gün de size transfer edebilirler ya da biyopsi alınıp dondurulabilir
Çok teşekkür ederim bilginiz için nasipse sonuç da 3 4 Ekim gibi belli olur bu durumda.Çok heyecanli

Kızlar az önce WC kalktım epey açık kırmızı kanamam oldu düşük yapıyorum sanırım adet sancısı da var değerlerim pozitifti ama olmadı sanırım sabah Dr arayacam

Kızlar az önce WC kalktım epey açık kırmızı kanamam oldu düşük yapıyorum sanırım adet sancısı da var değerlerim pozitifti ama olmadı sanırım sabah Dr arayacam
Canım benim inşaallah yerleşme kanaması gibi bişeydir ya da ilaçlardan olmuştur, dur strese sokma kendini. Sakince dinlen ve dua et, Rabbim yardımcın olsun bebeği de seni de korusun.

Kızlar acile gittim dua et zaten kullanacağın bütün ilaçları kullaniyormussun dedi bana Dr pozitif değeri bir hafta önce aldığımız için minicik bir kese görünüyor daha hayırlısı olsun kanama devam ediyor...

Kızlar düşük yapıyorum sanırım kanama devam ediyor yoğun bir şekilde
Canım Allah yardımcın olsun hala devam ediyor mu kanaman? Ne durumdasın? Kese duruyorsa düşük olabiliyor muymuş? Düşük olsa kese durmazdı demi? Bilmediğim için mantık yürütmeye çalışıyorum tabi ben. Ya Rabbim şifa versin

Rabbim sağlık versin inşallah kolaylıkla kavuştursun sana

Canım geçmiş olsun kanaman ne durumda? Acildeki doktor düşük dedi mi? Kan baktılar mı değerine

Sen harikasın O nemlendiriciyi de bulmak için kılı kırk yardım kuzu, benim cildim pul pul dökülüyor mecbur arayışlara girdim
Saf badem yağı al canım. Benim de cildim çok kuru. Ben sadece badem yağı ile nemlendiriyorum vücudumu saç uçlarımı da Hindistan cevizi yağı ile. Kozmetiklere bin basar hem de doğal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…