Yaşım 30 polikistik over varMaşallah ne güzel.inşallah benim de tutar.Yasiniz kaç sizde ne gibi sıkıntılar vardı acaba
İlaç falan verdiler mi.Ben geçen ay başladım taze transfer oldum ilk denememiz pozitif oldu çok şükürsiz de hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Reglinin 2. günü hormon ilaçları ve iğneler kullanmaya başlayacaksınız bu yaklaşık 12 gün sürecek 12 gün sonra yumurta toplama işleminiz olacakİlaç falan verdiler mi.
Ben şimdi reglimin 2.gunu gidince yumurta mı toplayacaklar sonra kac.gun sonra transfer oluyor
Aynı gün eşiniz de sperm verecek, eğer Döllenen yumurtalarınız olursa bunları takip edecekler üçüncü gün ya da beşinci gün de size transfer edebilirler ya da biyopsi alınıp dondurulabilirReglinin 2. günü hormon ilaçları ve iğneler kullanmaya başlayacaksınız bu yaklaşık 12 gün sürecek 12 gün sonra yumurta toplama işleminiz olacak
Çok teşekkür ederim bilginiz için nasipse sonuç da 3 4 Ekim gibi belli olur bu durumda.Çok heyecanliAynı gün eşiniz de sperm verecek, eğer Döllenen yumurtalarınız olursa bunları takip edecekler üçüncü gün ya da beşinci gün de size transfer edebilirler ya da biyopsi alınıp dondurulabilir
Kızlar az önce WC kalktım epey açık kırmızı kanamam oldu düşük yapıyorum sanırım adet sancısı da var değerlerim pozitifti ama olmadı sanırımsabah Dr arayacam
Canım benim inşaallah yerleşme kanaması gibi bişeydir ya da ilaçlardan olmuştur, dur strese sokma kendini. Sakince dinlen ve dua et, Rabbim yardımcın olsun bebeği de seni de korusun.Kızlar az önce WC kalktım epey açık kırmızı kanamam oldu düşük yapıyorum sanırım adet sancısı da var değerlerim pozitifti ama olmadı sanırımsabah Dr arayacam
Ben ertesi gün aldım dr alabilirsin demişti ama ayaktaYarın transfer hariç 4. Günüm yarına kadar direniyorum yarın sabah duş alcam bi zarar vermez dimi korkuyorum
Ay gidin nolur bir acile belki vardır bir çözümüKızlar düşük yapıyorum sanırım kanama devam ediyor yoğun bir şekilde
Canım devam ediyor mu kanaman.Kızlar az önce WC kalktım epey açık kırmızı kanamam oldu düşük yapıyorum sanırım adet sancısı da var değerlerim pozitifti ama olmadı sanırımsabah Dr arayacam
Canım Allah yardımcın olsun hala devam ediyor mu kanaman? Ne durumdasın? Kese duruyorsa düşük olabiliyor muymuş? Düşük olsa kese durmazdı demi? Bilmediğim için mantık yürütmeye çalışıyorum tabi ben. Ya Rabbim şifa versinKızlar düşük yapıyorum sanırım kanama devam ediyor yoğun bir şekilde
Rabbim sağlık versin inşallah kolaylıkla kavuştursun sanaKızlar acile gittim dua et zaten kullanacağın bütün ilaçları kullaniyormussun dedi bana Drpozitif değeri bir hafta önce aldığımız için minicik bir kese görünüyor daha hayırlısı olsun kanama devam ediyor...
Canım geçmiş olsun kanaman ne durumda? Acildeki doktor düşük dedi mi? Kan baktılar mı değerineKızlar acile gittim dua et zaten kullanacağın bütün ilaçları kullaniyormussun dedi bana Drpozitif değeri bir hafta önce aldığımız için minicik bir kese görünüyor daha hayırlısı olsun kanama devam ediyor...
Saf badem yağı al canım. Benim de cildim çok kuru. Ben sadece badem yağı ile nemlendiriyorum vücudumu saç uçlarımı da Hindistan cevizi yağı ile. Kozmetiklere bin basar hem de doğalSen harikasınO nemlendiriciyi de bulmak için kılı kırk yardım kuzu, benim cildim pul pul dökülüyor mecbur arayışlara girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?