2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canım vücuduna badem yağı, saç uçlarına da duştan sonra nemliyken hindistan cevizi yağı sür. Harika sonuç alacaksın.Ben yıllardır duş jeli vs kullanmam badem yağı bir numara hafif nemli iken vücudun duştan sonra sür

Sağolasın canım benim

insallah gecici bir seydir ve dusuk degildir, sana tutunur bebisin doktoruna ulasabildin mi?

Kızlar 8 gün önce ikinci naklimi oldum 2-3 gündür daha çok peçeteye gelen kahve rengi lekelenmeler yaşıyorum cuma günü kan vericem bu lekelenmeleri yaşayanlar genelde pozitif alıyor sonucu ama içlerinde negatif alan var mı aynı zamanda bu sürece kasık ağrılarımda ekleniyor.

Kızlar düşük yapıyorum sanırım kanama devam ediyor yoğun bir şekilde
Canımm gelmiş geçmiş olsun umarım iyisinizdir DUA Larım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle bana kanama olabileceğini istihrahat etmek gerektiğini kan sulandırıcı hapı bırakmak gerektiğini hemşire söylemişti ALLAH ın izniyle sağlıkla atlatmış olmanı diliyorum

Kızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun benimle beraber endişe etmişsiniz Dr ile iletişime geçtim her şeyi bırak kalçadan ignelere beş gün geç dedi şimdi eczaneden ilaçlarımı bekliyorum sağlık ocağına gidecem haftada bir proluton Depot ve her gün progestan iğneye geçtik kan sabah sadece peceteye geldi çok şükür inşaallah bebeğim bana tutunur

Cok cok gecmis olsun canim vallahi oyle korktum ki Rabbim evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…