Günaydın canım. Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın kızlar benim de bugün 10.günüm dün erken gebelik testi yaptım pozitif görünüyor inşallahbugün de kan vereceğim
Cok geçmiş olsun ne durumdasınız rabbim korusun inşallahKızlar acile gittim dua et zaten kullanacağın bütün ilaçları kullaniyormussun dedi bana Drpozitif değeri bir hafta önce aldığımız için minicik bir kese görünüyor daha hayırlısı olsun kanama devam ediyor...
İnşallah aminnnGünaydın canım. Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım duştan sonra avucuna azcık hindistan cevizi yağı al saçın nemliyken saç uçlarına sür. Yumuşacık yapıyorBu arada benimde saçlarım keçe gibi yokmu bunun cozumu acaba yaa sirke dokuyom durulama asamasinda yumusatirrdi oda yumusatmiyo
Canım vücuduna badem yağı, saç uçlarına da duştan sonra nemliyken hindistan cevizi yağı sür. Harika sonuç alacaksın.Ben yıllardır duş jeli vs kullanmam badem yağı bir numara hafif nemli iken vücudun duştan sonra sürYok canımcım ben kendimi bildim bileli cildim kurudur, kollar bacaklar yüzüm pul pul dökülür iyi nemlendirmezsem.. Bir de saçımı vücudumu doğal şampuan ve duş jeliyle temizleyince iyice kuruyor. Hamilelikte nasıl olacak kim bilir
Sağolasın canım benimCanım vücuduna badem yağı, saç uçlarına da duştan sonra nemliyken hindistan cevizi yağı sür. Harika sonuç alacaksın.Ben yıllardır duş jeli vs kullanmam badem yağı bir numara hafif nemli iken vücudun duştan sonra sür
Canım nasılsın? Son durum nedir?Kızlar düşük yapıyorum sanırım kanama devam ediyor yoğun bir şekilde
insallah gecici bir seydir ve dusuk degildir, sana tutunur bebisinKızlar acile gittim dua et zaten kullanacağın bütün ilaçları kullaniyormussun dedi bana Drpozitif değeri bir hafta önce aldığımız için minicik bir kese görünüyor daha hayırlısı olsun kanama devam ediyor...
Ben de cuma günü transfer olacağımSelamlar kızlar, transfere kaldı 2 gün . Prednol aşırı miğde bulantısı yapıyor bende sizde de öylemi. Progestan falan beni benden aldı. Benim gibi bu hafta transfer olacak olan var mı ?
Gunaydin canim nasilsin ?Kızlar düşük yapıyorum sanırım kanama devam ediyor yoğun bir şekilde
Alayim hindistan cevizi yagi ay yoktu bendeCanım duştan sonra avucuna azcık hindistan cevizi yağı al saçın nemliyken saç uçlarına sür. Yumuşacık yapıyor
Canımm gelmiş geçmiş olsun umarım iyisinizdir DUA Larım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle bana kanama olabileceğini istihrahat etmek gerektiğini kan sulandırıcı hapı bırakmak gerektiğini hemşire söylemişti ALLAH ın izniyle sağlıkla atlatmış olmanı diliyorumKızlar düşük yapıyorum sanırım kanama devam ediyor yoğun bir şekilde
Birşey yapmadılar canımacile gitsen engelleyici bir igne falan yapmazlar mi acaba
Saol canim kan bakmadılar minicik kese görünüyor dua et dedi yolladıCanım geçmiş olsun kanaman ne durumda? Acildeki doktor düşük dedi mi? Kan baktılar mı değerine
Cok cok gecmis olsun canim vallahi oyle korktum ki Rabbim evladini saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun benimle beraber endişe etmişsiniz Dr ile iletişime geçtim her şeyi bırak kalçadan ignelere beş gün geç dedi şimdi eczaneden ilaçlarımı bekliyorum sağlık ocağına gidecem haftada bir proluton Depot ve her gün progestan iğneye geçtikkan sabah sadece peceteye geldi çok şükür inşaallah bebeğim bana tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?