- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
- 18
Kızlar ben de dün transfer oldum bende geldimHoşgeldin canımmSenin de güzel haberlerini alırız inşaallah en kısa zamanda
Oyy kuzum benim çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha korkutmasın, bebeğin sana sımsıkı tutunsun, dualarımız kalbimiz seninleKızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun benimle beraber endişe etmişsiniz Dr ile iletişime geçtim her şeyi bırak kalçadan ignelere beş gün geç dedi şimdi eczaneden ilaçlarımı bekliyorum sağlık ocağına gidecem haftada bir proluton Depot ve her gün progestan iğneye geçtikkan sabah sadece peceteye geldi çok şükür inşaallah bebeğim bana tutunur
Canım 3. gün embriyosu için biraz daha beklemem gerekebiliyormuş, burada duymuştum. Transferin 6. gününde ben erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, sonra kaset test yaptım çok silik de olsa pozitif çıktı. Bu sabah tekrar kaset test yaptım çizgi belirginleşmişti. İstersen bir kere daha test yap ya da direkt kan testi yaptırMerhaba arkadaşlar 3. Gün embriyosu 9. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı
Tutmamış mıdır
Hoşgeldin canımKızlar ben de dün transfer oldum bende geldim
Canım hoşgeldinHepinize hayırlı olsun :) Benim bugün transfer sonrası 7.günüm, 2. denemedeyim. 5.gün embriyosu konuldu 1 adet. Düne kadar hafif kasık ağrısı yaşadım ama iğnelerden olduğunu düşündüm çünkü bugün yok, ancak adet olacakmışım gibi bel ağrısı ve göğüs ağrısı varBenim her defasında göğüs ve belim ağrır ilk, adetim gelmezden önce.. O yüzden moralim çok bozuluyor
Kuzummm böyle ara kanamalar lekelenmeler normal biliyorsun, o güzel kalbini ağırlaştırma lütfen. Her şey yolunda merak etmeKizlar benimde geceden beri kahverengi lekelenmem var ip ip biseyler geliyodu valla oyle kotu oldum ki dayanamadim gittim yine kan verdim insaAllah minigim ordadir dualariniza talibim 14 yıl sonra sevincim boyle kisa sürmesinRabbim korktuguma ugratmasin
Amin meleğim aminnnnnnnHoşgeldin canımAllah sana da sağlıkla pozitifi görmeyi nasip etsin
Oyyy canım benim maşaallahKızlar merhaba 12 Ağustos transfer 5. Gün dondurulmuş tek embriyo
9.Gün beta 260
11. Gün bugün 648
Allah'ım çok şükür
emy14 canım beni de artık gebiş olarak güncelleyebilir misin
İnşallah dediğin gibidir canım benim hayırlısı olsunCanım hoşgeldinŞu an bu ilaçları kullanırken regl olman ya da regl belirtileri yaşaman mümkün değil. Bu belirtiler bebişin ayak sesleridir diye umuyorum
Maşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahKızlar merhaba 12 Ağustos transfer 5. Gün dondurulmuş tek embriyo
9.Gün beta 260
11. Gün bugün 648
Allah'ım çok şükür
emy14 canım beni de artık gebiş olarak güncelleyebilir misin
Korkmayın içinizi ferah tutun Rabbim korusun mucizeniziKizlar benimde geceden beri kahverengi lekelenmem var ip ip biseyler geliyodu valla oyle kotu oldum ki dayanamadim gittim yine kan verdim insaAllah minigim ordadir dualariniza talibim 14 yıl sonra sevincim boyle kisa sürmesinRabbim korktuguma ugratmasin
InsaAllah ay yüregim pır pır koca bi bosluk hissediyorum perisan oldum sabahdan beriKuzummm böyle ara kanamalar lekelenmeler normal biliyorsun, o güzel kalbini ağırlaştırma lütfen. Her şey yolunda merak etme
8. gün 110MasaAllah Canim onceki test sonuclarin ve gunleri neydi
Bişey sorucam kızlar benim 5 bb ikincinin kalitesi black bişeydi diye okudum transferde iki tane koyacağını söyledi bende tamam dedim demekki diğerini dondurmaya gerek görmedi diyorum 5bb olup tutan oldu mu acaba suan belirti aramıyorum daha 2günüm ama çok istiyorum çok 7 gün test yapsam çıkar mı kızlar çok dua edin nolur hepimiz edelim embriyomda kalmadı başa almak istemiyorum yarabbim sesimi duysun en azından biri tutsa keşkeOyyy canım benim maşaallahRabbim sağlıkla ilerletsinn
Amin amin 1 saate cikar test sonucum insaAllah ben evham yapiyorumdurKorkmayın içinizi ferah tutun Rabbim korusun mucizenizi
Evet artıştan ziyade benim yapmam gereken test gününde beta 686 çıkmıştı doktorum o zaman şüphelenmişti değer yüksek demişti8. gün 110
10. gün 207
12. gün 478
14. gün 1300
Doktorum dedi ki ikiz gebelik değerin çok çok yüksek olmasından ziyade genellikle çok erken tespit edilebilen gebeliklerde oluyor. Biz transferin 5. günü sabah 5 te pozitif görmüştük bu kadar erken belli olanlarda genelde transfer edilen iki embriyo tutuyor dedi. Bilmiyorum inşallah öyledir ben ikiz istiyorum çünkü28 inde belli olacak Allah’ın izniyle
Benimde 10. Gun 259.18. gün 110
10. gün 207
12. gün 478
14. gün 1300
Doktorum dedi ki ikiz gebelik değerin çok çok yüksek olmasından ziyade genellikle çok erken tespit edilebilen gebeliklerde oluyor. Biz transferin 5. günü sabah 5 te pozitif görmüştük bu kadar erken belli olanlarda genelde transfer edilen iki embriyo tutuyor dedi. Bilmiyorum inşallah öyledir ben ikiz istiyorum çünkü28 inde belli olacak Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?