2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Hepinize hayırlı olsun :) Benim bugün transfer sonrası 7.günüm, 2. denemedeyim. 5.gün embriyosu konuldu 1 adet. Düne kadar hafif kasık ağrısı yaşadım ama iğnelerden olduğunu düşündüm çünkü bugün yok, ancak adet olacakmışım gibi bel ağrısı ve göğüs ağrısı var Benim her defasında göğüs ve belim ağrır ilk, adetim gelmezden önce.. O yüzden moralim çok bozuluyor

Oyy kuzum benim çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha korkutmasın, bebeğin sana sımsıkı tutunsun, dualarımız kalbimiz seninle Güzel haberlerini duyacağız ben inanıyorum

Kizlar benimde geceden beri kahverengi lekelenmem var ip ip biseyler geliyodu valla oyle kotu oldum ki dayanamadim gittim yine kan verdim insaAllah minigim ordadir dualariniza talibim 14 yıl sonra sevincim boyle kisa sürmesin Rabbim korktuguma ugratmasin

Merhaba arkadaşlar 3. Gün embriyosu 9. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı
Tutmamış mıdır
Canım 3. gün embriyosu için biraz daha beklemem gerekebiliyormuş, burada duymuştum. Transferin 6. gününde ben erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, sonra kaset test yaptım çok silik de olsa pozitif çıktı. Bu sabah tekrar kaset test yaptım çizgi belirginleşmişti. İstersen bir kere daha test yap ya da direkt kan testi yaptır

Canım hoşgeldin Şu an bu ilaçları kullanırken regl olman ya da regl belirtileri yaşaman mümkün değil. Bu belirtiler bebişin ayak sesleridir diye umuyorum

Kuzummm böyle ara kanamalar lekelenmeler normal biliyorsun, o güzel kalbini ağırlaştırma lütfen. Her şey yolunda merak etme

Korkmayın içinizi ferah tutun Rabbim korusun mucizenizi

Kuzummm böyle ara kanamalar lekelenmeler normal biliyorsun, o güzel kalbini ağırlaştırma lütfen. Her şey yolunda merak etme
InsaAllah ay yüregim pır pır koca bi bosluk hissediyorum perisan oldum sabahdan beri

MasaAllah Canim onceki test sonuclarin ve gunleri neydi
8. gün 110
10. gün 207
12. gün 478
14. gün 1300
Doktorum dedi ki ikiz gebelik değerin çok çok yüksek olmasından ziyade genellikle çok erken tespit edilebilen gebeliklerde oluyor. Biz transferin 5. günü sabah 5 te pozitif görmüştük bu kadar erken belli olanlarda genelde transfer edilen iki embriyo tutuyor dedi. Bilmiyorum inşallah öyledir ben ikiz istiyorum çünkü 28 inde belli olacak Allah’ın izniyle

Oyyy canım benim maşaallah Rabbim sağlıkla ilerletsinn
Bişey sorucam kızlar benim 5 bb ikincinin kalitesi black bişeydi diye okudum transferde iki tane koyacağını söyledi bende tamam dedim demekki diğerini dondurmaya gerek görmedi diyorum 5bb olup tutan oldu mu acaba suan belirti aramıyorum daha 2günüm ama çok istiyorum çok 7 gün test yapsam çıkar mı kızlar çok dua edin nolur hepimiz edelim embriyomda kalmadı başa almak istemiyorum yarabbim sesimi duysun en azından biri tutsa keşke

Evet artıştan ziyade benim yapmam gereken test gününde beta 686 çıkmıştı doktorum o zaman şüphelenmişti değer yüksek demişti

Benimde 10. Gun 259.1
12.gun 569.05
Bugun transferimin 19. Gunu yine kan verdim geldim lekelenmem var diye cok panik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…