- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
- 18
Amin canım hepimizin ki inşallah sen kan vermedin miii kaçıncı günün bugünOyyy canım benim maşaallahRabbim sağlıkla ilerletsinn
Sağolun hepimizin inşallahMaşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahtebrikler
Canım bazı gebeliklerde bebeğe zarar gelmeden de kanama oluyor. Rabbim yardımcın olsun. Doktor ne dedi kanama nerdenmişInsaAllah ay yüregim pır pır koca bi bosluk hissediyorum perisan oldum sabahdan beri
Doktor degilde asistaniyla gorustum normal diyo olur diyo tedirgin olmayin diye gelde bunu bana anlat canim tir tir titriyorum biseu olcak diyeCanım bazı gebeliklerde bebeğe zarar gelmeden de kanama oluyor. Rabbim yardımcın olsun. Doktor ne dedi kanama nerdenmiş
Senin de mi ikiz canım maşallahEvet artıştan ziyade benim yapmam gereken test gününde beta 686 çıkmıştı doktorum o zaman şüphelenmişti değer yüksek demişti
Rabbim bağışlasın sana inşAllahKızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun benimle beraber endişe etmişsiniz Dr ile iletişime geçtim her şeyi bırak kalçadan ignelere beş gün geç dedi şimdi eczaneden ilaçlarımı bekliyorum sağlık ocağına gidecem haftada bir proluton Depot ve her gün progestan iğneye geçtikkan sabah sadece peceteye geldi çok şükür inşaallah bebeğim bana tutunur
Maşaallah barekallah8. gün 110
10. gün 207
12. gün 478
14. gün 1300
Doktorum dedi ki ikiz gebelik değerin çok çok yüksek olmasından ziyade genellikle çok erken tespit edilebilen gebeliklerde oluyor. Biz transferin 5. günü sabah 5 te pozitif görmüştük bu kadar erken belli olanlarda genelde transfer edilen iki embriyo tutuyor dedi. Bilmiyorum inşallah öyledir ben ikiz istiyorum çünkü28 inde belli olacak Allah’ın izniyle
Sakin ol canım kese oluşuyordur belki bebiş tutunmaya çalışıyor inşallah hayırlı sonuçlar alacazBenimde 10. Gun 259.1
12.gun 569.05
Bugun transferimin 19. Gunu yine kan verdim geldim lekelenmem var diye cok panik oldum
Canımm kötü kalite embriyonun bebiş getirdiği haberlerini aldık buralarda, gönlünü ferah tut ve dua et bol bol. Rabbim seni tez vakitte sevindirsin, sağlıkla kucağına al bebeğiniBişey sorucam kızlar benim 5 bb ikincinin kalitesi black bişeydi diye okudum transferde iki tane koyacağını söyledi bende tamam dedim demekki diğerini dondurmaya gerek görmedi diyorum 5bb olup tutan oldu mu acaba suan belirti aramıyorum daha 2günüm ama çok istiyorum çok 7 gün test yapsam çıkar mı kızlar çok dua edin nolur hepimiz edelim embriyomda kalmadı başa almak istemiyorum yarabbim sesimi duysun en azından biri tutsa keşke
Canım kaç haftalık gebeydin sen? Karından görebilmiş miydiniz keseyi? Ben şunu merak ettim kanamanın nedenini ya da nerde olduğunu tespit edebildiler mi? Sen strese girme bak ama. Progestan iğne falan oluyordun değil mi? Sakin ol biraz. Bir de ağrın var mı merak ettim. 6 defa düşük yapmış biri olarak tecrübeliyim biraz o nedenle çok soru sordum kusura bakma. Ama ufak lekeler senin galiba korkma tamam mı. Kendini kasıp bebeği etkilemeDoktor degilde asistaniyla gorustum normal diyo olur diyo tedirgin olmayin diye gelde bunu bana anlat canim tir tir titriyorum biseu olcak diye
Amin canım benim hepimizin inşallahMaşaallah barekallahAllah gönlüne göre versin canım benim
Yok kuzum henüz vermedim, 8. gün bugün. Bu sabah yine kaset test yaptım, çizgi daha da belirginleşmiştiAmin canım hepimizin ki inşallah sen kan vermedin miii kaçıncı günün bugün
Amin amin insaAllah insaAllahSakin ol canım kese oluşuyordur belki bebiş tutunmaya çalışıyor inşallah hayırlı sonuçlar alacaz
Canım dur panikleme, bu kanamaların olabileceğini biliyoruz. Kuzenimin 9 ay boyunca her hafta kanaması olmuştu biliyor musun ve şu an oğluşu kucaklara sığmıyor tosun gibi maşaallahDoktor degilde asistaniyla gorustum normal diyo olur diyo tedirgin olmayin diye gelde bunu bana anlat canim tir tir titriyorum biseu olcak diye
Canim su an uygulamada 5+5 yaziyo ben daha hic doktora gitmedim cumaya verdi doktorum randevumu 2 kere test istediler yukselis iyi dediler bidaha yaptirmamistik. Dun gece kasiklarimda bicak kesigi gibi 2 3 kere sancilar oldu uykudan uyandim saat 2 bucukdan sonra hic uyumadim halada uykum yok sadece duphaston kullaniyorum ben bisey olduda duphaston kanama engelliyo ya ondanmi kahverengi geliyo diye cok panik oldum bide gebelik belirtisi olarak yasadigim hersey ortadan kayboldu gogus uclarim sizliyodu basindan beri oda yok bu beni hepten panige surukledi pazar gunude lekelenmelerim oldu asistana dedim ki yapmam gereken biseu varmi ilactir ignedir progestan vs vs yok dedi olucak bunlar dediCanım kaç haftalık gebeydin sen? Karından görebilmiş miydiniz keseyi? Ben şunu merak ettim kanamanın nedenini ya da nerde olduğunu tespit edebildiler mi? Sen strese girme bak ama. Progestan iğne falan oluyordun değil mi? Sakin ol biraz. Bir de ağrın var mı merak ettim. 6 defa düşük yapmış biri olarak tecrübeliyim biraz o nedenle çok soru sordum kusura bakma
Canım ben ilaçları kullanmaya başladığımdan beri midem şiş, transferden sonra yeşillik sebze meyve kuruyemiş ağırlıklı beslenmeye gayret gösteriyorum ve bol su içiyorum. Midem indi şükür.. Ama göbeğim şişKızlar mide şişkinliği yaşayan barmi aranizda
Ya çok sevindim. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba 12 Ağustos transfer 5. Gün dondurulmuş tek embriyo
9.Gün beta 260
11. Gün bugün 648
Allah'ım çok şükür
emy14 canım beni de artık gebiş olarak güncelleyebilir misin
Ah kuzum dua ediyorum sakinlesim diye kan sonucu cikana kadar deli gibi olucam sanirim Rabbim korktuguma ugratmasinCanım dur panikleme, bu kanamaların olabileceğini biliyoruz. Kuzenimin 9 ay boyunca her hafta kanaması olmuştu biliyor musun ve şu an oğluşu kucaklara sığmıyor tosun gibi maşaallahSen güzel şeyler düşün, dua et, sakin ol bebeğim
Canımın içi evet olağan şeyler bunlar, nolur rahat ol senCanim su an uygulamada 5+5 yaziyo ben daha hic doktora gitmedim cumaya verdi doktorum randevumu 2 kere test istediler yukselis iyi dediler bidaha yaptirmamistik. Dun gece kasiklarimda bicak kesigi gibi 2 3 kere sancilar oldu uykudan uyandim saat 2 bucukdan sonra hic uyumadim halada uykum yok sadece duphaston kullaniyorum ben bisey olduda duphaston kanama engelliyo ya ondanmi kahverengi geliyo diye cok panik oldum bide gebelik belirtisi olarak yasadigim hersey ortadan kayboldu gogus uclarim sizliyodu basindan beri oda yok bu beni hepten panige surukledi pazar gunude lekelenmelerim oldu asistana dedim ki yapmam gereken biseu varmi ilactir ignedir progestan vs vs yok dedi olucak bunlar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?