2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canım bazı gebeliklerde bebeğe zarar gelmeden de kanama oluyor. Rabbim yardımcın olsun. Doktor ne dedi kanama nerdenmiş
Doktor degilde asistaniyla gorustum normal diyo olur diyo tedirgin olmayin diye gelde bunu bana anlat canim tir tir titriyorum biseu olcak diye

Rabbim bağışlasın sana inşAllah

Maşaallah barekallah Allah gönlüne göre versin canım benim

Canımm kötü kalite embriyonun bebiş getirdiği haberlerini aldık buralarda, gönlünü ferah tut ve dua et bol bol. Rabbim seni tez vakitte sevindirsin, sağlıkla kucağına al bebeğini

Doktor degilde asistaniyla gorustum normal diyo olur diyo tedirgin olmayin diye gelde bunu bana anlat canim tir tir titriyorum biseu olcak diye
Canım kaç haftalık gebeydin sen? Karından görebilmiş miydiniz keseyi? Ben şunu merak ettim kanamanın nedenini ya da nerde olduğunu tespit edebildiler mi? Sen strese girme bak ama. Progestan iğne falan oluyordun değil mi? Sakin ol biraz. Bir de ağrın var mı merak ettim. 6 defa düşük yapmış biri olarak tecrübeliyim biraz o nedenle çok soru sordum kusura bakma. Ama ufak lekeler senin galiba korkma tamam mı. Kendini kasıp bebeği etkileme

Canım dur panikleme, bu kanamaların olabileceğini biliyoruz. Kuzenimin 9 ay boyunca her hafta kanaması olmuştu biliyor musun ve şu an oğluşu kucaklara sığmıyor tosun gibi maşaallah Sen güzel şeyler düşün, dua et, sakin ol bebeğim

Canim su an uygulamada 5+5 yaziyo ben daha hic doktora gitmedim cumaya verdi doktorum randevumu 2 kere test istediler yukselis iyi dediler bidaha yaptirmamistik. Dun gece kasiklarimda bicak kesigi gibi 2 3 kere sancilar oldu uykudan uyandim saat 2 bucukdan sonra hic uyumadim halada uykum yok sadece duphaston kullaniyorum ben bisey olduda duphaston kanama engelliyo ya ondanmi kahverengi geliyo diye cok panik oldum bide gebelik belirtisi olarak yasadigim hersey ortadan kayboldu gogus uclarim sizliyodu basindan beri oda yok bu beni hepten panige surukledi pazar gunude lekelenmelerim oldu asistana dedim ki yapmam gereken biseu varmi ilactir ignedir progestan vs vs yok dedi olucak bunlar dedi

Kızlar mide şişkinliği yaşayan barmi aranizda
Canım ben ilaçları kullanmaya başladığımdan beri midem şiş, transferden sonra yeşillik sebze meyve kuruyemiş ağırlıklı beslenmeye gayret gösteriyorum ve bol su içiyorum. Midem indi şükür.. Ama göbeğim şiş Yine ilaçlara başladığımdan bu yana halihazırda 4-5 aylık hamile gibiyim Sizlerde de var mı kızlar bu şişkinlik?

Ah kuzum dua ediyorum sakinlesim diye kan sonucu cikana kadar deli gibi olucam sanirim Rabbim korktuguma ugratmasin

Canımın içi evet olağan şeyler bunlar, nolur rahat ol sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…