Uğratmayacak bebeğim rahat ol senAh kuzum dua ediyorum sakinlesim diye kan sonucu cikana kadar deli gibi olucam sanirim Rabbim korktuguma ugratmasin
Şu an yapabileceğin sakin kalmak canım üzerine düşen her şeyi yapmışsın. Stres yapma. Sakince bekle. Dinlen. Bazen kese dışında başka yerde de kanama olabiliyor. Rabbim yardımcın olsun meleğini korusunCanim su an uygulamada 5+5 yaziyo ben daha hic doktora gitmedim cumaya verdi doktorum randevumu 2 kere test istediler yukselis iyi dediler bidaha yaptirmamistik. Dun gece kasiklarimda bicak kesigi gibi 2 3 kere sancilar oldu uykudan uyandim saat 2 bucukdan sonra hic uyumadim halada uykum yok sadece duphaston kullaniyorum ben bisey olduda duphaston kanama engelliyo ya ondanmi kahverengi geliyo diye cok panik oldum bide gebelik belirtisi olarak yasadigim hersey ortadan kayboldu gogus uclarim sizliyodu basindan beri oda yok bu beni hepten panige surukledi pazar gunude lekelenmelerim oldu asistana dedim ki yapmam gereken biseu varmi ilactir ignedir progestan vs vs yok dedi olucak bunlar dedi
Oh çok şükür gece gördüm mesajınızı sinirim bozuldu ağladım Allah'ım çok şükür sıkı sıkı tutunsun annesi bak bırakmamış seniKızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun benimle beraber endişe etmişsiniz Dr ile iletişime geçtim her şeyi bırak kalçadan ignelere beş gün geç dedi şimdi eczaneden ilaçlarımı bekliyorum sağlık ocağına gidecem haftada bir proluton Depot ve her gün progestan iğneye geçtikkan sabah sadece peceteye geldi çok şükür inşaallah bebeğim bana tutunur
Canim bndeki şişkinlik cok fena su asla içemiyorum kullandığım vitaminler mi yapıyo bilmiyorum asla su içemiyorum ceviz fındık asla yiyemiyorm kahvaltı bile yapamiyorm okadar kötü anlamadim gebeliklemi bu ilaclarmi yapıyo estrofem sabah aksam iki adet alıyorm kan sulandırıcı coraspin bide sabah aksam matarex adında vitamin kullaniyorum ama iki gündür vitaminleri alamiyorum o derece şişim ya yarın doktora kese için gtcem bi care bulmali böyle cok fenaCanım ben ilaçları kullanmaya başladığımdan beri midem şiş, transferden sonra yeşillik sebze meyve kuruyemiş ağırlıklı beslenmeye gayret gösteriyorum ve bol su içiyorum. Midem indi şükür.. Ama göbeğim şişYine ilaçlara başladığımdan bu yana halihazırda 4-5 aylık hamile gibiyim Sizlerde de var mı kızlar bu şişkinlik?
Allah razı olsun hepimizin inşallahYa çok sevindim. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ooo iyi iyi çok şükür aynen direk yüksek değerle karşılaş az kalmış zatenYok kuzum henüz vermedim, 8. gün bugün. Bu sabah yine kaset test yaptım, çizgi daha da belirginleşmiştiBeta düşük çıkar endişelenirim filan diye bekliyorum 10. günü
Evet ikiz 7.gün testte görüşmüştüm 8.gün beta 70 çıktı 3.gün embriyosuSenin de mi ikiz canım maşallahsenin kaçıncı gün belli olmuştu gebeliğin
Hey maşallahEvet ikiz 7.gün testte görüşmüştüm 8.gün beta 70 çıktı 3.gün embriyosu
Bi kan versen de için rahat etse canım.. benim bi arkadaş öyle bi kanama yaşadı ki ped yetişmiyordu kesenin yanında başka bi kanaması varmış iğnelerle durdurdular hastanede yattı geçti.. Şuan oğlu var.. korkmamak elde değil biliyorum .. kanaması olan arkadaşlar stres olmamaya çalışın ..Kanama devam ediyor malesef progestan ve proluton Depot vuruldum bakalım rabbim bilir en iyisini o ol derse olur
Dualarım seninle canım Rabbim bağışlayacak inşAllahKanama devam ediyor malesef progestan ve proluton Depot vuruldum bakalım rabbim bilir en iyisini o ol derse olur
Beni zaten normalde bile hamile sanıyorlar :) toplu taşımalarda yer bile vermeye çalışanlar oluyor o derece.pcos lu olduğum için büyük ihtimalle biraz kilo verdim ama göbek hiç inmedi hatta dediğiniz gibi hormonları kullanmaya başladığımdan beri daha da şişti bakalım ne olacak.bu arada ben olurda pozitif olursam bebek 3 ay olana kadar diyetiöe devam etmeyi düşünüyorum çünkü kilolu bir insanım.ama öyle bilinçsiz ve kötü bir şekilde değil tabi.insülin direncim için if yapıyorum ve kalori takibi yapıyorum.Canım ben ilaçları kullanmaya başladığımdan beri midem şiş, transferden sonra yeşillik sebze meyve kuruyemiş ağırlıklı beslenmeye gayret gösteriyorum ve bol su içiyorum. Midem indi şükür.. Ama göbeğim şişYine ilaçlara başladığımdan bu yana halihazırda 4-5 aylık hamile gibiyim Sizlerde de var mı kızlar bu şişkinlik?
Amin inşallah cümlemizin yavrularını bağışlasın RabbimHey maşallahBen de ikiz haberini alırım inşallah. Sağlıcakla da bebeklerimizi kucaklarımıza hepimiz alırız inşallah
Canım geceden beri yoğun kanamam vardi benim bana düşük gibi geliyor progestan iğne oldum beş gün olacam bakalım Dr kanamanın nerde olduğunu söylemedi sadece minik bir kese duruyor dediCanım kaç haftalık gebeydin sen? Karından görebilmiş miydiniz keseyi? Ben şunu merak ettim kanamanın nedenini ya da nerde olduğunu tespit edebildiler mi? Sen strese girme bak ama. Progestan iğne falan oluyordun değil mi? Sakin ol biraz. Bir de ağrın var mı merak ettim. 6 defa düşük yapmış biri olarak tecrübeliyim biraz o nedenle çok soru sordum kusura bakma. Ama ufak lekeler senin galiba korkma tamam mı. Kendini kasıp bebeği etkileme
Rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallah Allah’tan ümit kesilmezKanama devam ediyor malesef progestan ve proluton Depot vuruldum bakalım rabbim bilir en iyisini o ol derse olur
Kanama az da olsa devam ediyor Allah razı olsun canım inşallah tutunur bebeğimOh çok şükür gece gördüm mesajınızı sinirim bozuldu ağladım Allah'ım çok şükür sıkı sıkı tutunsun annesi bak bırakmamış senibundan sonra risksiz çok rahat bir hamilelik geçrirsiniz inşallah
benim bi arkadasim var 2 cocuguda tup bebek benide az once o teselli etti diyo ki tuvalette kan isedim oyle bir kan kokusu sardi her yeri diyo , doktora gitmis hemen kesenin arkasinda bi kanama alani olusmus proluton depot vur demis doktoru once yarim vurmuslar sonra tam vurmuslar simdi afacani 4 yasinda adet falan ney ki diyo oyle cok bi kanamaydi diyo gonlunu ferah tut canimKanama az da olsa devam ediyor Allah razı olsun canım inşallah tutunur bebeğim
Ayy canım çok geçmiş olsun. Hafif yürüyüşler yapsan faydası olur mu acaba?Canim bndeki şişkinlik cok fena su asla içemiyorum kullandığım vitaminler mi yapıyo bilmiyorum asla su içemiyorum ceviz fındık asla yiyemiyorm kahvaltı bile yapamiyorm okadar kötü anlamadim gebeliklemi bu ilaclarmi yapıyo estrofem sabah aksam iki adet alıyorm kan sulandırıcı coraspin bide sabah aksam matarex adında vitamin kullaniyorum ama iki gündür vitaminleri alamiyorum o derece şişim ya yarın doktora kese için gtcem bi care bulmali böyle cok fena
Ayy kıyamam, ıf diyetine devam kuzum bende bir süredir ıf yapıyorum ama benimki esnek bir program, canım ne isterse yiyorumBeni zaten normalde bile hamile sanıyorlar :) toplu taşımalarda yer bile vermeye çalışanlar oluyor o derece.pcos lu olduğum için büyük ihtimalle biraz kilo verdim ama göbek hiç inmedi hatta dediğiniz gibi hormonları kullanmaya başladığımdan beri daha da şişti bakalım ne olacak.bu arada ben olurda pozitif olursam bebek 3 ay olana kadar diyetiöe devam etmeyi düşünüyorum çünkü kilolu bir insanım.ama öyle bilinçsiz ve kötü bir şekilde değil tabi.insülin direncim için if yapıyorum ve kalori takibi yapıyorum.
Maşaallah kuzum sağlıkla kucağına al minnoşlarınıEvet ikiz 7.gün testte görüşmüştüm 8.gün beta 70 çıktı 3.gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?