Canım dualarımız seninle, Rabbim bebeğini korusun sana da sakinlik versin. Bizi habersiz bırakma lütfenAz dua edim
İnşallah canım benim Rabbime sığındım üzgün değilim şuan hayırlısı ne ise o olsun çok teşekkürlerAz dua edim
benim bi arkadasim var 2 cocuguda tup bebek benide az once o teselli etti diyo ki tuvalette kan isedim oyle bir kan kokusu sardi her yeri diyo , doktora gitmis hemen kesenin arkasinda bi kanama alani olusmus proluton depot vur demis doktoru once yarim vurmuslar sonra tam vurmuslar simdi afacani 4 yasinda adet falan ney ki diyo oyle cok bi kanamaydi diyo gonlunu ferah tut canim
Çok geçmiş olsun canımKızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun benimle beraber endişe etmişsiniz Dr ile iletişime geçtim her şeyi bırak kalçadan ignelere beş gün geç dedi şimdi eczaneden ilaçlarımı bekliyorum sağlık ocağına gidecem haftada bir proluton Depot ve her gün progestan iğneye geçtikkan sabah sadece peceteye geldi çok şükür inşaallah bebeğim bana tutunur
Rabbim bebeğinizi korusun.Canım geceden beri yoğun kanamam vardi benim bana düşük gibi geliyor progestan iğne oldum beş gün olacam bakalım Dr kanamanın nerde olduğunu söylemedi sadece minik bir kese duruyor dedişimdi de günlük ped e geldi hayırlısı olsun canım adet sancısı var bide geceden beri...
Bu şişkinlik aynı ben canım benim karnım da 5 aylık hamileyim gibi şiş. Allahım bebeklerimizle de şişirsin inşallahCanım ben ilaçları kullanmaya başladığımdan beri midem şiş, transferden sonra yeşillik sebze meyve kuruyemiş ağırlıklı beslenmeye gayret gösteriyorum ve bol su içiyorum. Midem indi şükür.. Ama göbeğim şişYine ilaçlara başladığımdan bu yana halihazırda 4-5 aylık hamile gibiyim Sizlerde de var mı kızlar bu şişkinlik?
Amin canım hepimizi inşallahYa masallah Allah tamamına erdirsin
Ben de cuma günü transfer olacağım
Amin hepimizAmin İnşaAllah inşaAllahRabbim kolaylıkla sağlıkla afiyetle kucağına almanı da nasip etsin
Hindistan cevizi yağı al kuzum. Duştan sonra nemli saçlarının uçlarına biraz sür. Yumuşacık yapıyorAhh öyle tabi kuzum yaa onlar için herşeye değerBende şimdi saçı yumuşatacak doğal bir şeyler arıyorum, bulursam seni bilgilendiririm mutlaka
Aminnn canımm benimm seninledir ALLAH ın izniyle çıktımı sonucunKizlar benimde geceden beri kahverengi lekelenmem var ip ip biseyler geliyodu valla oyle kotu oldum ki dayanamadim gittim yine kan verdim insaAllah minigim ordadir dualariniza talibim 14 yıl sonra sevincim boyle kisa sürmesinRabbim korktuguma ugratmasin
Ayyy feciiiBu şişkinlik aynı ben canım benim karnım da 5 aylık hamileyim gibi şiş. Allahım bebeklerimizle de şişirsin inşallah
Evd hindistan cevizi yağı var kuzum, ben onunla saçlarıma bakım yapıyordum ama çok yağlandırıyor saçımdan arındıramıyorum. Yapış yapış olmaz mı duştan sonra sürsemAmin hepimiz
Hindistan cevizi yağı al kuzum. Duştan sonra nemli saçlarının uçlarına biraz sür. Yumuşacık yapıyor
Cikti canim ay cok sukur oyle rahatladim ki 10.gun 259Aminnn canımm benimm seninledir ALLAH ın izniyle çıktımı sonucun
259du 10. Gun canim benimKızlar cuma günü 10. günüm olacak. 10. günde beta hcg değeri aşağı yukarı kaç olmalı sizce?
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallahCikti canim ay cok sukur oyle rahatladim ki 10.gun 259
12.gun 569
Bugun 19. Gun degerim 10 binlerde elhamdülillah cok sukur ay oyle korkmustum ki
Oyy canim canim Rabbim insaAllah burdaki butun kardeslerime nasip etsin sanada insaAllahhhh dualarimizi kabul olan dualardan eylesin sag salim kucaklarimizi doldursun aminnnnMaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallahdua et olur mu darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?