2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

İnşallah canım benim Rabbime sığındım üzgün değilim şuan hayırlısı ne ise o olsun çok teşekkürler

Çok geçmiş olsun canım

Rabbim bebeğinizi korusun.

Bu şişkinlik aynı ben canım benim karnım da 5 aylık hamileyim gibi şiş. Allahım bebeklerimizle de şişirsin inşallah

Kızlar ben yürüyorum sürekli evin içinde sizler neler yapıyorsunuz nasıl zaman geçiriyorsunuz

Amin İnşaAllah inşaAllah Rabbim kolaylıkla sağlıkla afiyetle kucağına almanı da nasip etsin
Amin hepimiz
Ahh öyle tabi kuzum yaa onlar için herşeye değer Bende şimdi saçı yumuşatacak doğal bir şeyler arıyorum, bulursam seni bilgilendiririm mutlaka
Hindistan cevizi yağı al kuzum. Duştan sonra nemli saçlarının uçlarına biraz sür. Yumuşacık yapıyor

Aminnn canımm benimm seninledir ALLAH ın izniyle çıktımı sonucun

kızlar geçen dua etmiştiniz Allah razı olsun hepinizden tekrar şimdide ikinciyi verdim insallah oda hayırla sonuçlanır sanki kalp atışlarını duymadan yüreğim feraflamicak insallah hayırlı sonuçlar aliriz hepimiz dualarınızı bekliyorum bende duacinizim

Amin hepimiz
Hindistan cevizi yağı al kuzum. Duştan sonra nemli saçlarının uçlarına biraz sür. Yumuşacık yapıyor
Evd hindistan cevizi yağı var kuzum, ben onunla saçlarıma bakım yapıyordum ama çok yağlandırıyor saçımdan arındıramıyorum. Yapış yapış olmaz mı duştan sonra sürsem

Aminnn canımm benimm seninledir ALLAH ın izniyle çıktımı sonucun
Cikti canim ay cok sukur oyle rahatladim ki 10.gun 259
12.gun 569
Bugun 19. Gun degerim 10 binlerde elhamdülillah cok sukur ay oyle korkmustum ki

Eklentiler

• Screenshot_20230823_132926_Gallery.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 77
Bugün transfer sonrası 7. Günüm ama hem çok istiyorum hem de korkuyorum test yapmaya hiçbir semptomum yok diyebilirim. Birkaç kez çok hafif bıçak saplanır gibi sızı yaşamıştım ama çok hafif ve saniyelik olup geçtiler. Bir heyecan bastı nasıl sabredeceğim test gününe ya da erken yapsam mı

Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah dua et olur mu darısı başıma
Oyy canim canim Rabbim insaAllah burdaki butun kardeslerime nasip etsin sanada insaAllahhhh dualarimizi kabul olan dualardan eylesin sag salim kucaklarimizi doldursun aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…