- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Canım senin de kanaman vardı dimi bende haftaya ogrenebilecem bebeğimin durumunu Allah'tan ümit kesilmezOyy canim canim Rabbim insaAllah burdaki butun kardeslerime nasip etsin sanada insaAllahhhh dualarimizi kabul olan dualardan eylesin sag salim kucaklarimizi doldursun aminnnn
Canım adet ağrısı gibi ağrı bazılarında pozitiflik belirtisi de olabiliyor emdişlemmeHepinize hayırlı olsun :) Benim bugün transfer sonrası 7.günüm, 2. denemedeyim. 5.gün embriyosu konuldu 1 adet. Düne kadar hafif kasık ağrısı yaşadım ama iğnelerden olduğunu düşündüm çünkü bugün yok, ancak adet olacakmışım gibi bel ağrısı ve göğüs ağrısı varBenim her defasında göğüs ve belim ağrır ilk, adetim gelmezden önce.. O yüzden moralim çok bozuluyor
Benim de cumartesi transfer hariç 7. Gün olacak o gün ben de idrar yapmayı planlıyorum ama cesaretim de yok gibi korkum devam ederse yapmıcamBugün transfer sonrası 7. Günüm ama hem çok istiyorum hem de korkuyorum test yapmayahiçbir semptomum yok diyebilirim. Birkaç kez çok hafif bıçak saplanır gibi sızı yaşamıştım ama çok hafif ve saniyelik olup geçtiler. Bir heyecan bastı nasıl sabredeceğim test gününe ya da erken yapsam mı
Canım senin son durumun nedir? Allahım meleğini korusunKizlar benimde geceden beri kahverengi lekelenmem var ip ip biseyler geliyodu valla oyle kotu oldum ki dayanamadim gittim yine kan verdim insaAllah minigim ordadir dualariniza talibim 14 yıl sonra sevincim boyle kisa sürmesinRabbim korktuguma ugratmasin
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar 15 Ağustos transfer günüm bugün kanda baktırdım beta hcg 75,45 çıktı hamileyim, tüm haber bekleyenlere hayırlı haberler alması dileğiyle, bu arada 42 yaşındayım
Canımmm gözün aydın, sağlıkla ilerlesin inşaallahMerhaba arkadaşlar 15 Ağustos transfer günüm bugün kanda baktırdım beta hcg 75,45 çıktı hamileyim, tüm haber bekleyenlere hayırlı haberler alması dileğiyle, bu arada 42 yaşındayım
Ahhh kuzum benim şükürler olsunCikti canim ay cok sukur oyle rahatladim ki 10.gun 259
12.gun 569
Bugun 19. Gun degerim 10 binlerde elhamdülillah cok sukur ay oyle korkmustum ki
Kuzum ben dayanamayıp 6. günde yaptım. Erken gebelik testinde çıkmadı ve çok üzüldüm, sonra kaset testle tekrar yaptım pozitif çıktı. Negatifi görünce epey zor oldu, dsysnabilirsen bari yarını bekleBugün transfer sonrası 7. Günüm ama hem çok istiyorum hem de korkuyorum test yapmayahiçbir semptomum yok diyebilirim. Birkaç kez çok hafif bıçak saplanır gibi sızı yaşamıştım ama çok hafif ve saniyelik olup geçtiler. Bir heyecan bastı nasıl sabredeceğim test gününe ya da erken yapsam mı
1 tane 6 1 tane 5 günlük embriyo transfer edildiHayırlı olsunkaçıncı gün embriyosu idi ?
Canım o bakım için ayrı. Benim dediğim çok az miktar süreceksin. Parmak uçlarını hafif daldır şişeye çıkar onu da iki eline yedir saç uçlarına sür az olacak yani. Çok sürersen ve saç diplerine sürersen yağlandırır tabi. Az süreceksin saç uçlarınaEvd hindistan cevizi yağı var kuzum, ben onunla saçlarıma bakım yapıyordum ama çok yağlandırıyor saçımdan arındıramıyorum. Yapış yapış olmaz mı duştan sonra sürsem
Tamamdır kuzu hemen bugün deniycem sağolasınnCanım o bakım için ayrı. Benim dediğim çok az miktar süreceksin. Parmak uçlarını hafif daldır şişeye çıkar onu da iki eline yedir saç uçlarına sür az olacak yani. Çok sürersen ve saç diplerine sürersen yağlandırır tabi. Az süreceksin saç uçlarına
Hayırlı olsun Rabbım gonlune gore versın canım benım bır sorum olacak; bu kan degerleri iki gunde bir iki katına mı cıkmalı?8. gün 110
10. gün 207
12. gün 478
14. gün 1300
Doktorum dedi ki ikiz gebelik değerin çok çok yüksek olmasından ziyade genellikle çok erken tespit edilebilen gebeliklerde oluyor. Biz transferin 5. günü sabah 5 te pozitif görmüştük bu kadar erken belli olanlarda genelde transfer edilen iki embriyo tutuyor dedi. Bilmiyorum inşallah öyledir ben ikiz istiyorum çünkü28 inde belli olacak Allah’ın izniyle
Lan sonucum cok guzel cikti canim icim rahatladi bence sende bi kan versen yaCanım senin de kanaman vardı dimi bende haftaya ogrenebilecem bebeğimin durumunu Allah'tan ümit kesilmez
Kuzum doktorlar en az %60-70 lik bir artış bekliyorlar ama kişiden kişiye değiştiği de oluyormuşHayırlı olsun Rabbım gonlune gore versın canım benım bır sorum olacak; bu kan degerleri iki gunde bir iki katına mı cıkmalı?
Bendeki bu evham hic kimsede yoktur deli gibi bisey oldum benAhhh kuzum benim şükürler olsunİnan sayfayı yenileyip yenileyip senden mesaj geldi mi diye bekliyordum Bundan sonra daha sakin olacaksın tamam mı bebişini de strese sokarsın yoksa ve sonra seni uğraştırır böyle annesi
Canim kan sonucum cikti cok sukur 10. Gun 259.1Canım senin son durumun nedir? Allahım meleğini korusun
Benimde transferim 15 de üçüncü gün embriyosu verildi . Dün 7. Gün idi kanda negatif1 tane 6 1 tane 5 günlük embriyo transfer edildi
7. Gun erken 10. Gun erken gebelik yap bence canimBenim de cumartesi transfer hariç 7. Gün olacak o gün ben de idrar yapmayı planlıyorum ama cesaretim de yok gibi korkum devam ederse yapmıcam
Öyle yapayım o zaman… zaten cesaretim yok hiç.. bi kez bile hayalet çizgi görmedim7. Gun erken 10. Gun erken gebelik yap bence canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?