2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canım adet ağrısı gibi ağrı bazılarında pozitiflik belirtisi de olabiliyor emdişlemme

Benim de cumartesi transfer hariç 7. Gün olacak o gün ben de idrar yapmayı planlıyorum ama cesaretim de yok gibi korkum devam ederse yapmıcam

Canım senin son durumun nedir? Allahım meleğini korusun

Merhaba arkadaşlar 15 Ağustos transfer günüm bugün kanda baktırdım beta hcg 75,45 çıktı hamileyim, tüm haber bekleyenlere hayırlı haberler alması dileğiyle, bu arada 42 yaşındayım
Canımmm gözün aydın, sağlıkla ilerlesin inşaallah Aynı gün transfer olduk seninle, ben kaset testte pozitifi gördüm ama henüz kan testi yaptırmadım. Şimdi seni görünce nedense çok pis gaza geldim

Cikti canim ay cok sukur oyle rahatladim ki 10.gun 259
12.gun 569
Bugun 19. Gun degerim 10 binlerde elhamdülillah cok sukur ay oyle korkmustum ki
Ahhh kuzum benim şükürler olsun İnan sayfayı yenileyip yenileyip senden mesaj geldi mi diye bekliyordum Bundan sonra daha sakin olacaksın tamam mı bebişini de strese sokarsın yoksa ve sonra seni uğraştırır böyle annesi

Kuzum ben dayanamayıp 6. günde yaptım. Erken gebelik testinde çıkmadı ve çok üzüldüm, sonra kaset testle tekrar yaptım pozitif çıktı. Negatifi görünce epey zor oldu, dsysnabilirsen bari yarını bekle

Evd hindistan cevizi yağı var kuzum, ben onunla saçlarıma bakım yapıyordum ama çok yağlandırıyor saçımdan arındıramıyorum. Yapış yapış olmaz mı duştan sonra sürsem
Canım o bakım için ayrı. Benim dediğim çok az miktar süreceksin. Parmak uçlarını hafif daldır şişeye çıkar onu da iki eline yedir saç uçlarına sür az olacak yani. Çok sürersen ve saç diplerine sürersen yağlandırır tabi. Az süreceksin saç uçlarına

Tamamdır kuzu hemen bugün deniycem sağolasınn

Hayırlı olsun Rabbım gonlune gore versın canım benım bır sorum olacak; bu kan degerleri iki gunde bir iki katına mı cıkmalı?

Bendeki bu evham hic kimsede yoktur deli gibi bisey oldum ben bin sukur kuzumm bin sukur cok rahatladim cokkk Rabbim hic birimizi korktuguna ugratmasin insaAllah

Canım senin son durumun nedir? Allahım meleğini korusun
Canim kan sonucum cikti cok sukur 10. Gun 259.1
12.gun 569.05
Bugun 19.gun 10 binlerde degerim elhamdülillah cok sukur

Eklentiler

• Screenshot_20230823_132926_Gallery.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…