Canım sen kaçıncı gün yaptırmıştın testKızlar cuma günü 10. günüm olacak. 10. günde beta hcg değeri aşağı yukarı kaç olmalı sizce?
Inan 14 sene bekledim o cizgiyi gormek icin seni cok iyi anliyorum gulum cok dua et kudret kalemi Rabbimin elinde dua herseyi degistirir subhanAllah -elhamdülillah - Allahuekber cek tesbih. Estağfurullah cek bol bolÖyle yapayım o zaman… zaten cesaretim yok hiç.. bi kez bile hayalet çizgi görmedim
İkiz mi sizin259du 10. Gun canim benim
Cift embriyo bugun 19. Gun 10binlerde degerim Rabbim ne nasip ederse o cumq gunu ogrenicem ikizmi tekmiiİkiz mi sizin
İkiz galibaCift embriyo bugun 19. Gun 10binlerde degerim Rabbim ne nasip ederse o cumq gunu ogrenicem ikizmi tekmii
Aminnnn Rabbim burdaki butun kardeslerime nasip etsin insaAllah hep dualarimdasiniz hep dualarimda burdaki herkes Rabbim kimseye aratmasin kimsenin kucagini bos birakmasinİkiz galibaçok güzel değeriniz rabbim kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah
Çok şükür çok sevindim. Sağlıcakla bebeğini kucağına almayı da nasip etsin RabbimCanim kan sonucum cikti cok sukur 10. Gun 259.1
12.gun 569.05
Bugun 19.gun 10 binlerde degerim elhamdülillah cok sukur
Amiiiinnn canım neyse geçti gitti ohhhhBendeki bu evham hic kimsede yoktur deli gibi bisey oldum benbin sukur kuzumm bin sukur cok rahatladim cokkk Rabbim hic birimizi korktuguna ugratmasin insaAllah
BombaaaaaKızlar 11. Gün 788
13. Gün 2220
Nasıl sizce 5. Gün embriyosu rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Aminnn cumlemizin cumlesinin Rabbim kimseye aratmasin insaAllah kimsenin kucagini bos birakmasinÇok şükür çok sevindim. Sağlıcakla bebeğini kucağına almayı da nasip etsin Rabbim
Maşaallah barekallah Rabbim sağlıkla ilerletsin canımKızlar 11. Gün 788
13. Gün 2220
Ama hayali bile o kadar güzel kiiAyyy feciiiŞu an 7-8 aylık hamile olduğumuzu hem de ikizlere hamile olduğumuzu düşündüm, küre gibi bişey oluruz biz yaa
Harika bi sonuc buKızlar 11. Gün 788
13. Gün 2220
Canım benim inşallah çabaların en kısa zamanda sonuç verir, Rabbim kalbini ferahlatsın ve en kısa zamanda seni de sevindirsinBenimde transferim 15 de üçüncü gün embriyosu verildi . Dün 7. Gün idi kanda negatifsizin adınıza sevindim sağlıcakla alın .
Oyyy kıyamam sana, kuzum o zaman bekle 10. güne kadar sonra direkt kan testi ver ve rahatlaÖyle yapayım o zaman… zaten cesaretim yok hiç.. bi kez bile hayalet çizgi görmedim
Ayyyy ben kesin ağlayıp dururum bana noldu yeaaa diye çünkü daha şimdiden ağlak bişey oldum çıktımAma hayali bile o kadar güzel kiidünyanın en güzel küresi
Kuzu ben 6. gün idrar testiyle pozitifi gördüm, henüz kan testi vermedim. Cuma yani 10. gün kan tasti yaptıracağımCanım sen kaçıncı gün yaptırmıştın test
Kaç gelmişti değerin daha önce
Heyecan doruktaaaaCift embriyo bugun 19. Gun 10binlerde degerim Rabbim ne nasip ederse o cumq gunu ogrenicem ikizmi tekmii
Hemde ne heyecan ben dogurana kadar kalpten gitmezsemHeyecan doruktaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?