2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ayyyy ben kesin ağlayıp dururum bana noldu yeaaa diye çünkü daha şimdiden ağlak bişey oldum çıktım
Bugun ilaçlarımı yazdırmak için aile hekimine gittim bi tane ilacımı yazmadı bunu yazamam gebelikte kullanamazsınız dedi ben de buna cok ağladım gebe olmak ve ilaçlarımı kullanamayacak olmak o kadar tatlı ve güzel geldi ki zırıl zırıl ağladım Allahım inşallah pozitif sonuçlar göstersin hepimize. 29u test günüm, bugün transferimden sonraki 6.günüm üçüncü gün embriyosuydu. O kadar hevesle bekliyorum ki bi yandan üzülmemek için kendimi şartlamamaya çalışıyorum ama düşüncesi hissi bile öyle güzel ki Allah hiçbirimizi üzmesin inşallah hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize

Dün parol içtim ama baş ağrısı hala devam edıyor ya nane yağı, buz koyma ne varsa yaptım. Bu agrıdan Gece uyuyamıyorum da. Hormonlardan dolayı mı acaba bu baş agrısı?
Çıkıp az bi yürüsen iyi gelirmi ki acaba benim buz cok iyi gelmisdi ki benim bomba etkisi bas agrilarim olur temiz hava iyi gelir belki

Kuzu ben 6. gün idrar testiyle pozitifi gördüm, henüz kan testi vermedim. Cuma yani 10. gün kan tasti yaptıracağım
Ayy anladım hadi hayırlısı inşallah bugün senin 8. Günün kan testi versene ya değerin 10. Günde kaç artmış ona bakarsın hemde

Hemde ne heyecan ben dogurana kadar kalpten gitmezsem esim diyo ki bugun sen her evham yaptiginda biz kanmi vercez diyo adamda hakli
Burda doğurana kadar demişim ya bu ne guzel bi kelime ne guzel bi bekleyis ne guzel bi heyecan kendiliginden bu heyecani yaşayan anneler o kadar şanslı ki onlara 14 yildir o kadar imrendim ki Rabbim tamamina erdirsin insaAllah cumlemizi cumlemize guzel sonuclar almayi saglikla ANNE olmayi nasip etsin.

Amin canım

Amin

Öyle yapayım o zaman… zaten cesaretim yok hiç.. bi kez bile hayalet çizgi görmedim
Bu sefer ilk kana bırak.kanda çıkınca hatıra için idrarda yapar hem böylece moralini bozmazsın.aynı gün transferimiz olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.kendime söz verdim evde bakmayacağım ama iyi ama kötü kan sonucuyla öğrenmek istiyorum.

Yaaaa kıyamamm çok tatlısınnnn

Oyyy kuzumm o da olacak inşaallah, hepimiz sırayla doğum yapıp bebişlerimizin kokularını içimize çekip şükredeceğiz

Kızlar kanamam oldu benim 6. Günüm çok moralim bozuldu pembeye dönük halada geliyor kanaması olupda pozitif olanlar kaç gün sürmüştü sizinki

Evet canım sanırım senle aynı gün transfer olduk 7. Gün bak diye şeytan dürtüyor ama tutmaya çalışçam kendimi .. sen ne durumdasın yok dimi ağrın sızın

Sonucu güzel olmuş beklemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…