2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Cikti canim ay cok sukur oyle rahatladim ki 10.gun 259
12.gun 569
Bugun 19. Gun degerim 10 binlerde elhamdülillah cok sukur ay oyle korkmustum ki
MAŞALLAH SUBHANALLAH canımm çok sevindim inan seni çok iyi anlıyorum herşeyi bende inceliyorum şu ara toxoplazmaya taktım etrafımdakiler manyak gibi bakıo bana çok abatrıosun diolar ama endişe etmekte haklıyım dikkat etmem gerekiyor strese girmeyi kimse istemez ALLAH sonumuzu çok iyi eylesin İsteyen herkesin senin benim bebişlerimiz sağlıkla gelsin çok Aminnn

Aminnn canimm aminnn insaAllah toxoplazma ney aha bunuda ilk duydum bana bi mevzu daha çıktı

Kuzum değerim biraz artsın da içim rahat etsin iyice diye bekliyorum
Biraz değil çok çok artsın inşallah bebişim bakalım 10. Gününde kaç çıkacak yaz buraya
Benmde 12. Günüm cumartesi heyecandan ölücem bebişimzde olursa aynı zamanlarda doğacak çok güzell yaa

Kızlar kanamam oldu benim 6. Günüm çok moralim bozuldu pembeye dönük halada geliyor kanaması olupda pozitif olanlar kaç gün sürmüştü sizinki
Benm de 6. Gün çok az kanamam oldu sadece 2 3 damla ve o gün bitti 7. Gün kan değerim de 29.97 çıktı
Şuan 9. Gündeyim bi kanama vs yok çok şükür

Benm de 6. Gün çok az kanamam oldu sadece 2 3 damla ve o gün bitti 7. Gün kan değerim de 29.97 çıktı
Şuan 9. Gündeyim bi kanama vs yok çok şükür
Maşallah canım Seninle aynı gun transfer olmustuk ben hala kan testi vs yapmadım. Korkuyorum bu arada günde bir kere ani kasık ağrısı giriyor iki büklüm oluyorum 5 sn sonra gecıyorçok ılgınc

Aminnn canimm aminnn insaAllah toxoplazma ney aha bunuda ilk duydum bana bi mevzu daha çıktı
Canımm bana başta testim yapıldı negatif o yüzden çok dikkat etmem gerekiyor parazit çiğ etten yıkanmamış sebze meyveden çiğ sütten Ve Parazit taşıyan yada onara bı virüsü taşıyan kedilerden (15 20 günde kediden gidiyormuş ) bulaşabiliyor kesin Değil her zaman değil bu mikrobu taşıması gerek ALLAH KORUSUN dışardaki salatalarsan restorantlarda iyi yıkanmış olmalı bunlar yani canımm ALLAH a emanetiz diorum ki eskiden annelerimiz de bu testler yoktu mesela nolduki ama detay öğrendikçe karmaşıklaşıo iş Tevekkül edicez ALLAH sığınıcaz sağlıkla doğurucaz arkadaşım Çok Aminnn

Maşallah canım Seninle aynı gun transfer olmustuk ben hala kan testi vs yapmadım. Korkuyorum bu arada günde bir kere ani kasık ağrısı giriyor iki büklüm oluyorum 5 sn sonra gecıyorçok ılgınc
Yaaa bende hiç korkmadım biliyo musun 6. Günden beri idrar testi yaptım hep pozitif çıktı
Hele 7. Günde kan testi verdim böyle çıktı ya o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Benmde öyle kramp falan var mı yokmu anlayamıyorum ama göğsüm aşırı şişti ve elleyince sızlıyor onun dışındaki belirtileri hissedemiyorum nedense sen nasıl sabrediyorsun be kuzum test yapta bizede mutlu haberi ver

Aynı gün transfer olmuşuz inşallah ikimizde olumlu ve hayırlı sonuçlar alırız

Zamanında o kadar çok negatif gordumki korkuyorum , cumartesı gununu bekleyecegım sanırım

Oyy Rabbim yar ve yardimcin olsun canim isin zor valla insan disari cikmayada tedirgin olur

Oyy Rabbim yar ve yardimcin olsun canim isin zor valla insan disari cikmayada tedirgin olur
Aminnn canımm benimm cümlemizin ama negatif olan tüm hamişlerin dikkat etmesi gerekiyor bu hastalığı atlatmamış olanlar gebeliktede geçirmemeli ALLAH korusun arkadaşım ama bu güne kadar geçmediyse de o kadar kolay değil geçmesi ama gene de dikkat etmek durumundayız arkadaşımmm RABBİM sağlıkla Bebişleri kucamıza aldığımız günleri göstersin Çok Aminnn

Amiiinnn kuzum inşaallahhh Yazmaz mıyım sonucu öğrenir öğrenmez haberdar edicem sizi e sen de cuma yaptır beraber öğrenelim sonucu

Amiiinnn kuzum inşaallahhh Yazmaz mıyım sonucu öğrenir öğrenmez haberdar edicem sizi e sen de cuma yaptır beraber öğrenelim sonucu
Ben yarın(Perşembe) tekrar sağlık ocağında kan vermeyi düşünüyorum zaten kuzum artışı merak ediyorum
2 gün sonrası da cumartesi 12. Günüm oluyor o yüzden yarın yaptırcam tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…