2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kuzu ben 6. gün idrar testiyle pozitifi gördüm, henüz kan testi vermedim. Cuma yani 10. gün kan tasti yaptıracağım
Hadi insallah cnm şenin de haberini bekliyoruz insallah tüp bebekle ağustosta hamile kalanlar sayfası kurarız hep birlikte

Dün parol içtim ama baş ağrısı hala devam edıyor ya nane yağı, buz koyma ne varsa yaptım. Bu agrıdan Gece uyuyamıyorum da. Hormonlardan dolayı mı acaba bu baş agrısı?
Benimde ilk zMNlar çok ağrıdı canım buzu göz kürelerine koy inan daha rahat ben de parol içmemek için yırtındım resmen

Benimde ilk zMNlar çok ağrıdı canım buzu göz kürelerine koy inan daha rahat ben de parol içmemek için yırtındım resmen
Göz altlarım için kullandıgım bir buz bandım vardı iki gundur onunlayım. Buz koyarken iyi buzu kaldırınca geri başlıyor. Dun doktoruma sordum içtim parolu mecburen ama artık içmek ıstemıyorum

Ben yarın(Perşembe) tekrar sağlık ocağında kan vermeyi düşünüyorum zaten kuzum artışı merak ediyorum
2 gün sonrası da cumartesi 12. Günüm oluyor o yüzden yarın yaptırcam tekrar
Aa tamam o zaman Peşpeşe güzel haberler verelim inşaallah kuzum

Merhaba kızlar Ocak ayı transfer grubundaydım. Ocakta transferim oldu negatif olmuştu. Ardından doğal yolla hamilelik Mart ayında kanama başladı düşük yaptım. Allah’ın izniyle bu ay sürece tekrar başlıyorum. Güzel haberleri de gördükçe içimdeki umut artıyor. Bana da dua ederseniz çok sevinirim. Allah bu yola giren herkesin yardımcısı olsun. Zorlu uzun ama sonu güzel bir yol. Hamile olanların hamileliği sağlıklı geçsin sağlıkla kucaklarına alsınlar tebrik ediyorum. Bekleyiş içinde olanlara da sabır diliyorum ve pozitif sonuçların herkese nasip olmasını allahtan diliyorum. Bende güzel haberler vermeyi allahtan istiyorum sonra da sizden dua bekliyorum

Ben de ocak ayında transfer olanlardanım kalbi durduğu için kaybetmiştim ve ben de tekrar başlıyorum Allah'ın izniyle inşallah güzel haberler alalım sürecimiz çok güzel geçsin

Kızlar merhaba krse goren arkadaslar yardımcı olabılır mısınız?

Ben 5+1 de karından kese gördüm ama yolk kesesı dıye bir sey varmıs yeni ogrendim.
kendı doktoruma gitmedim simdilik uzak dıye baska doktora gittim
her sey yolunda gbi davrandı bu yolk kesesinden bahsetmedi haftaya gel kese gelişiminr bakalim dedi salı gunu gıdıcem
Sizde kese de yolk kesesini gordunuz mu

Kızlar çok kanamam war baya adet gibi oldu lütfen böyle olan warsa yazsın bu kez de olmadı galiba

Evet canım ilk kese de yolk sac kesesi ile bebiş görünür, yüzük şeklindedir ve bebiş yolk sac kesesinin ucunda olur nokta kadar sonra o yolk sac kesesi küçülürken bebiş büyür. Ama 5+1 bunu görmek için erken değil mi? Alttan muayene ile anca görünür diye biliyorum Yada ultrason cihazı ve doktorun tecrübesiyle de görülenler vardır elbette 5. Haftanın sonlarına doğru net görürsün diye biliyorum yine de uzman görüşü alırsan sevinirim. İlk gebeliğimde yolk sac kesesi çok büyüktü benim baya bir araştırmıştım

canım o kadar erken zamanlardasın ki bugun olmaz yarın olmaz cuma olmaz cumartesi bir bakmıssın olmus sonra bebek yoktur bir anda o olusur sonra bir anda kalp :) daha çok erken telaş sakın yapma :) kimsenin günü anı tutmuyor her biri ayrı hikaye kıyaslamak bile hata :) erken yumurtlama var gec yumurtlama var aynı regl tarihlerimiz ama hikayeler farklı

Burdan 4+6 da gpren olmuş az once okudum banik oldum:)
Aman hayırlısı haftaya salı randevum var öecbur beklıcez:)

Canım ben önceki gebeliğimde 5+2de vajinal ultrasonda gördüm yolk kesesini. Karından kesem doğru düzgün gözükmemişti bile çok küçüktü yani erken vajinal olarak gözükebilir yolk kesesi

Burdan 4+6 da gpren olmuş az once okudum banik oldum:)
Aman hayırlısı haftaya salı randevum var öecbur beklıcez:)
Alttan muayene ile görünmüş olabilir canım herkesin kan değerleri gebeliği falan farklı sen takma kafana kesenin boyutu falan iyiyse sıkıntı yoktur biiznillah

Alttan muayene ile görünmüş olabilir canım herkesin kan değerleri gebeliği falan farklı sen takma kafana kesenin boyutu falan iyiyse sıkıntı yoktur biiznillah
Yok canım karından görmüş evet herkes farklı tabıkı dogru dıypsun sabır lazım bana:)

Rabbim anne olmayı nasip etsin

Canım ben önceki gebeliğimde 5+2de vajinal ultrasonda gördüm yolk kesesini. Karından kesem doğru düzgün gözükmemişti bile çok küçüktü yani erken vajinal olarak gözükebilir yolk kesesi
anladım canım sabredip beklicem artık teşekkür ederim:)

Yok canım karından görmüş evet herkes farklı tabıkı dogru dıypsun sabır lazım bana:)
Kesesinin şekli bozuk değilse boyutuda haftasına uyumluysa önemli olan o 5. Haftanın sonuna doğru git o zaman görürsün biiznillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…