2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben de ocak ayında transfer olanlardanım kalbi durduğu için kaybetmiştim ve ben de tekrar başlıyorum Allah'ın izniyle inşallah güzel haberler alalım sürecimiz çok güzel geçsin
Hatırlıyorum seni canım hep aynı süreçten geçtik rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah

Canım hoşgeldin Geçmiş olsun, güzel dileklerin için teşekkürler Allahım seni dd bu defa sevindirsin, sağlıkla bebeğini kucağına al inşaallah

Ben de ocak ayında transfer olanlardanım kalbi durduğu için kaybetmiştim ve ben de tekrar başlıyorum Allah'ın izniyle inşallah güzel haberler alalım sürecimiz çok güzel geçsin
Canım sen de hoşgeldin Allahım bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini

Canım sen de hoşgeldin Allahım bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Aminn canım çok teşekkür ederim hepimizin sağlıklı gebelikleri olsun inşallah Benim için biraz ani bir karar oldu önceki mesajları takip edemedim ama çok fazla pozitif haber almışsınız galba bu topikte herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah İyi haber alamayanlar kayıplarından çok daha hayırlısıyla güzeliyle müjdelensinler inşallah

Kuzum şükürler olsun çoğumuz pozitif haberler veriyoruz burada Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin

Ben ilk defa duydum geneldede hazir yedik surecte ben bi arastiriyim bakim neymis hele

Hatırlıyorum seni canım hep aynı süreçten geçtik rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah
Ayy evet canım önce ben kaybetmiştim sonrasında senden almıştık kötü haberi bu sefer güzellikler dolu olsun bu sürecimiz inşallah Sen nasılsın ne durumdasın görüşmeyeli
Kuzum şükürler olsun çoğumuz pozitif haberler veriyoruz burada Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin
Aminnn inşallah canımm sen de hamile misin yoksa bekleme sürecinde misin

Canım hoşgeldin Geçmiş olsun, güzel dileklerin için teşekkürler Allahım seni dd bu defa sevindirsin, sağlıkla bebeğini kucağına al inşaallah
Canlarım günde ne kadar su içiyorsunuz ben 5 litreyi geçiyor aşırı susuyorum iyi mi kötü mü ediyorum büyük abdestime çıkamaya korkuyorum neler yaptınız neler yaşadınız yazsanız bugün 2. Günüm

Canım ben transferin 6. gününde idrar testinde pozitifi gördüm ama kan testi için 10. günü yani cuma gününü bekliyorum
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim pozitif sonuç alan herkes adına

Hey maşallah kuzu 5 litreyi nasıl içiyorsun Ben 3,5 lt filan içiyorum ancak. Kahvaltıda bol bol yeşillik ve mutlaka yumurta yiyorum. Kuruyemiş kayısı tüketiyorum mutlaka ki kabızlık yaşamayayım. Fazla abarttım sanırım ki ishal olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…