Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dertsiz sıkıntısız hamilelik geçir inşallah canımanladım canım sabredip beklicem artık teşekkür ederim:)
Hatırlıyorum seni canım hep aynı süreçten geçtik rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallahBen de ocak ayında transfer olanlardanım kalbi durduğu için kaybetmiştim ve ben de tekrar başlıyorum Allah'ın izniyle inşallah güzel haberler alalım sürecimiz çok güzel geçsin
Canım hoşgeldinMerhaba kızlar Ocak ayı transfer grubundaydım. Ocakta transferim oldu negatif olmuştu. Ardından doğal yolla hamilelik Mart ayında kanama başladı düşük yaptım. Allah’ın izniyle bu ay sürece tekrar başlıyorum. Güzel haberleri de gördükçe içimdeki umut artıyor. Bana da dua ederseniz çok sevinirim. Allah bu yola giren herkesin yardımcısı olsun. Zorlu uzun ama sonu güzel bir yol. Hamile olanların hamileliği sağlıklı geçsin sağlıkla kucaklarına alsınlar tebrik ediyorum. Bekleyiş içinde olanlara da sabır diliyorum ve pozitif sonuçların herkese nasip olmasını allahtan diliyorum. Bende güzel haberler vermeyi allahtan istiyorum sonra da sizden dua bekliyorum
Canım sen de hoşgeldinBen de ocak ayında transfer olanlardanım kalbi durduğu için kaybetmiştim ve ben de tekrar başlıyorum Allah'ın izniyle inşallah güzel haberler alalım sürecimiz çok güzel geçsin
Canım doktoruna danışıp test yaptırsan olur muKızlar çok kanamam war baya adet gibi oldu lütfen böyle olan warsa yazsın bu kez de olmadı galiba
Aminn canım çok teşekkür ederim hepimizin sağlıklı gebelikleri olsun inşallahCanım sen de hoşgeldinAllahım bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Cuma gunu gidicem 25 agustos doktorum oyle cagirdiKeseye gittiğim cnm kaçıncı gün gidin dedi doktorunuz keseye
Ilac kullanırken adet olamiyoz ki yaaa niye bole oldu kiKızlar çok kanamam war baya adet gibi oldu lütfen böyle olan warsa yazsın bu kez de olmadı galiba
Kuzum şükürler olsun çoğumuz pozitif haberler veriyoruz buradaAminn canım çok teşekkür ederim hepimizin sağlıklı gebelikleri olsun inşallahBenim için biraz ani bir karar oldu önceki mesajları takip edemedim ama çok fazla pozitif haber almışsınız galba bu topikte herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah İyi haber alamayanlar kayıplarından çok daha hayırlısıyla güzeliyle müjdelensinler inşallah
Amün insallah canım:)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dertsiz sıkıntısız hamilelik geçir inşallah canım
Ben ilk defa duydum geneldede hazir yedik surecte ben bi arastiriyim bakim neymis heleAminnn canımm benimm cümlemizin ama negatif olan tüm hamişlerin dikkat etmesi gerekiyor bu hastalığı atlatmamış olanlar gebeliktede geçirmemeli ALLAH korusun arkadaşım ama bu güne kadar geçmediyse de o kadar kolay değil geçmesi ama gene de dikkat etmek durumundayız arkadaşımmm RABBİM sağlıkla Bebişleri kucamıza aldığımız günleri göstersin Çok Aminnn
Ayy evet canım önce ben kaybetmiştim sonrasında senden almıştık kötü haberi bu sefer güzellikler dolu olsun bu sürecimiz inşallahHatırlıyorum seni canım hep aynı süreçten geçtik rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah
Aminnn inşallah canımm sen de hamile misin yoksa bekleme sürecinde misinKuzum şükürler olsun çoğumuz pozitif haberler veriyoruz buradaRabbim hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin
Evet duzgun ve uyumlu şükür hayırlısıyla sonu grlsin saglıklıca ınsallah cok sag olunKesesinin şekli bozuk değilse boyutuda haftasına uyumluysa önemli olan o5. Haftanın sonuna doğru git o zaman görürsün biiznillah
Yazdım haber bekliyorumCanım doktoruna danışıp test yaptırsan olur mu
Canım ben transferin 6. gününde idrar testinde pozitifi gördüm ama kan testi için 10. günü yani cuma gününü bekliyorumAminnn inşallah canımm sen de hamile misin yoksa bekleme sürecinde misin
Canlarım günde ne kadar su içiyorsunuz ben 5 litreyi geçiyor aşırı susuyorum iyi mi kötü mü ediyorum büyük abdestime çıkamaya korkuyorum neler yaptınız neler yaşadınız yazsanız bugün 2. GünümCanım hoşgeldinGeçmiş olsun, güzel dileklerin için teşekkürler Allahım seni dd bu defa sevindirsin, sağlıkla bebeğini kucağına al inşaallah
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim pozitif sonuç alan herkes adınaCanım ben transferin 6. gününde idrar testinde pozitifi gördüm ama kan testi için 10. günü yani cuma gününü bekliyorum
Hey maşallah kuzu 5 litreyi nasıl içiyorsunCanlarım günde ne kadar su içiyorsunuz ben 5 litreyi geçiyor aşırı susuyorum iyi mi kötü mü ediyorum büyük abdestime çıkamaya korkuyorum neler yaptınız neler yaşadınız yazsanız bugün 2. Günüm
Canım benim sağolasınMaşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim pozitif sonuç alan herkes adına
Umarım endişelerin yersizdir, Rabbim gönlüne ferahlık versin, korktuğundan emin eylesinYazdım haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?