2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ah bi bilsem

çok sağol canım ağlamaktan gözlerim şişti rabbime sığınıyorum
Oyyy kuzum nolur dur yıpratma kendini, benim kuzenimim 9 ay boyunca kanaması oldu. Bildiğin regl oldu hem de her hafta.. Ama şimdi tosun gibi bir oğluşu var

Evet canım sanırım senle aynı gün transfer olduk 7. Gün bak diye şeytan dürtüyor ama tutmaya çalışçam kendimi .. sen ne durumdasın yok dimi ağrın sızın
Ben tertemiz valla hiçbir belirti duygu vs yok iyi mi kötü mü bilemedim :).sadece olduğum iğneler beni mahvetmişti kalçadan.onu da değiştirdik göbekten verdi.bir de fitil ekledi.umarım sende de herşey yolundadır. 7.gün cumartesi oluyor.kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edilmişti?

Merhaba, araniza çok yeni katildim ve biraz hikayelerinizi okudum hem duygulandim hem de benim hikayemin nasil devam edecegini düşünüyorum. Nasipse 29.08. transfer olucak içim içimi yiyor bi an önce o gün gelsin istiyorum Rabbim en umudunu kesmis kullarini mucizeleriyle sevindirsin insallah

3 en fazla 3.5 içiyorum. Hergün süzme mercimeği yapıştırın kızlar o bitti mi yapın mercimek yemeği :) ve bamyaaaaa çok rahat çıkarttırır .

Ben deli gibi su iciyorum su icmelere doyamiyorum 1.5 litrelik siseler aliriz hep eve yetistiremiyoruzz artik

Guzel hazirlan canim saglikli beslenmeye basla simdiden sabahlari yumurta ye avakado ye cig kabak cekirdegi cig badem ceviz bunlari simdiden ufakdan tuketmeye basla insaAllah hayirlisi olsun

Ah bi bilsem

çok sağol canım ağlamaktan gözlerim şişti rabbime sığınıyorum
Ben hala ilac kullanirken adet olunmayacagini dusunuyorum hatta eminim bundan hangi ilaclari kullaniyosun doktoruna haber verdinmi ?

Güzel olur herşey inşallah hakkında bir bakmışsın teste gün sayıyorsun 3 aylık tedavi süreci sonrasında dün transfer oldum Allahım tüm istiyen kullarını içinde de bizleri sevindirsin insalalh yatmak beklemekte zor :)))

Benim 5. Gün embriyosu bir adet transfer edildi Embriyolog pek umutlu konuşmadı kalitesi o kadar iyi değil falan dedi.. ben de ayrıntı sormadım bb kalite mi neyse önemli değil dedim sonuçta 5. Güne gitmiş nasip kısmet ben moralimi hiç bozmadım duamı ediyorum Allah’a tevekkül ediyorum ben göbekten oksapar kan sulandırıcı oluyorum progestanı da fitil kullanıyorum o kadar çok ilaç var ki alarm kurdum artık senin kaç adet kaçıncı gün embriyosu idrar yapacak mısın

Ben ilk defa duydum geneldede hazir yedik surecte ben bi arastiriyim bakim neymis hele
Canımm benimm kesin geççek die bişey yok aslında bu zamana kadar geçmediyse aynı sayılır Geçmez ALLAH IN izniyle ALLAH sadece gripte olmamalıyız ya onun gibi düşün bu biraz daha dikkat gerektiriyor canımm gebelikte enfeksiyonda riskli ama dikkat edicez bol su içicez sen genede dışardan yersen de az pişmiş değil çok pişmiş die söle ve salata yememeye çalış arkadaşım amaaa kesin bişey olur die bişey yok Tedbir bİZden Takdir ALLAH tan arkadaşımmm Tevekkül edicez İyi sonuçlarla karşılaşıcaz Çok Aminnn

Kalitesine hiç takılma geçen sağlık ocağındaki hemşire ile konuştuk o da tüp bebekle 7 .haftada 5aa embriyoları tutmamış daha kalitesiz embriyolarına ikiz gebe.nasip işi.bana 2 embriyo transfer oldu 5aa dendi ama dediğim giib nasip.ben de alarm kurdum valla.günde 3 kere estrofem 1 coraspin 3 progestan fitil 2 progestan göbekten iğne 1 oksapar folik asit probiyotik takviye....hayır derim de o kadar hassas ki göbek iğnelerim başlayalı 2.gün her taraf mosmor (herşeyi kuralına uygun yapmaya çalıştığım halde) .dayanacağız yapacak bir şey yok. İdrar testi yapmayacağım .test günü kan vereceğim.teyzem hekim onun çalıştığı hastanede yaptıracağım.iyi ya da kötü haberi o versin istiyorum

Bende tetra antibiyotik (4 gün verdi) dekort kortizon(7 günlük) estrofem,progestan fitil, oksapar iğne ve coraspin kullanıyorum alarmımı kurdum herşeye saati saatine uyuyorum beslenmeme dikkat ediyorum gerisini Allah bıraktık kan testi Salı günü yapçam inşallah pozitif sonuçları alır kutlarız burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…