- 17 Ocak 2023
- 703
- 416
- 33
- 36
İlaç kullanırken adet olunabiliyor şöyle ki ilk transferimde bu durumu yaşadım test vereceğim gün adet günümdü hiç şaşmadı şaşırdım kaldım. İnşallah bu sefer öyle olmaz kimsenin olmasınIlac kullanırken adet olamiyoz ki yaaa niye bole oldu ki
Kuzum herkesin değeri öyle değişkenki, önemli olan değerinin düzenli olarak artması.. Çünkü erken tutundu, geç döllendi, şu gün embriyosu bilmem ne bu değişkenler değerleri etkiliyor.Hanımlar benim 17 Ağustos ta 3. Gün embriyosu transfer edilmişti bugün test yaptım silik çıkmıştı kan verdim dayanamayıp 7. Günüm de değerim 8 çıktı sizce normal mi
Bence de iyi kuzum %60-70 lik artış yeterli..Hanımlar daha önce de yazmıştım 8 ağustos transferimiz 778 olan değerim iki gün sonra 1312 olmuş Dr iki kat değil ama iyi dedi
Canım ya Allah razı olsun insan iyi şeyler duymak istiyorBence de iyi kuzum %60-70 lik artış yeterli..
Valla sabah bi ölçer duphalac ıctım . On numara tavsıye ederımkabız olup duruyorum 5+3 teyım 4 5 gundur var
tek çarem kayısı kurusu oldu bilginize canımlar:)
Kız doğalı var ondan yazdım:)Valla sabah bi ölçer duphalac ıctım . On numara tavsıye ederım
Kanaman olsada test vermen gerekir hiç riske atma kanda bakılsın canım benimde olmuştu yine kan verdim üstüne görme olabiliyor.Kızlar çok kanamam war baya adet gibi oldu lütfen böyle olan warsa yazsın bu kez de olmadı galiba
Hayırlı olsun tebriklerMaşALLLAAAAAAH çok sevindiiiiimm en güzel güncelleme hemen yapıyorummmmmmmm
Allah senden de razı olsun kuzummCanım ya Allah razı olsun insan iyi şeyler duymak istiyor
Kan sulandırıcı iğneler kanama yapıyorKızlar az önce WC kalktım epey açık kırmızı kanamam oldu düşük yapıyorum sanırım adet sancısı da var değerlerim pozitifti ama olmadı sanırımsabah Dr arayacam
Benim 313 çıktıKızlar cuma günü 10. günüm olacak. 10. günde beta hcg değeri aşağı yukarı kaç olmalı sizce?
Yazmak istediklerimi yazmışsın aynı derdi paylaştığımız için buraya yazınca sanki birileri seni dinliyor ve anlıyor gibi:)Merhabalar bugün gündüz de yazmıştım, dayanamayıp akşam test yaptımTransfer sonrası 7.günüm, şükürler olsun ki pozitif geldi Buradan bu topicteki tüm arkadaşlara da teşekkür etmek istiyorum, bu süreçte yüz yüze tanışmasak bile sanki beni anlayan insanlarla karşılıklı konuşuyormuş gibi hissettim İnşallah hepimiz sağlıklı günler yaşayalım, sağlıklı mutlu ömrü güzel çocuklarımız olsun, bol bol pozitif haberlerimiz artarak devam etsin
İçimiz rahatlıyor yaniYazmak istediklerimi yazmışsın aynı derdi paylaştığımız için buraya yazınca sanki birileri seni dinliyor ve anlıyor gibi:)
Valla benim 8.gün lekelenme oldu doktorum korkma ve ilaçlara devam et dedi kan testi 2 gün sonra pozitifKızlar kanamam oldu benim 6. Günüm çok moralim bozuldu pembeye dönük halada geliyor kanaması olupda pozitif olanlar kaç gün sürmüştü sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?