2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Hanımlar benim 17 Ağustos ta 3. Gün embriyosu transfer edilmişti bugün test yaptım silik çıkmıştı kan verdim dayanamayıp 7. Günüm de değerim 8 çıktı sizce normal mi

Hanımlar benim 17 Ağustos ta 3. Gün embriyosu transfer edilmişti bugün test yaptım silik çıkmıştı kan verdim dayanamayıp 7. Günüm de değerim 8 çıktı sizce normal mi
Kuzum herkesin değeri öyle değişkenki, önemli olan değerinin düzenli olarak artması.. Çünkü erken tutundu, geç döllendi, şu gün embriyosu bilmem ne bu değişkenler değerleri etkiliyor.

Kızlar bir şey sorucam benim lekelenmelerden sonra coraspini kesmişti doktorum sonucum pozitif çıktığında başlıyım mı tekrardan dedim gerek yok dediler ben hiç kan sulandırıcı kullanmıyorum böyle olan var mı?

Merhaba kızlar bende 21 ağustos transfer oldum 3.gunüm bitti ama hiçbir ağrı belirti yok

Merhabalar bugün gündüz de yazmıştım, dayanamayıp akşam test yaptım Transfer sonrası 7.günüm, şükürler olsun ki pozitif geldi Buradan bu topicteki tüm arkadaşlara da teşekkür etmek istiyorum, bu süreçte yüz yüze tanışmasak bile sanki beni anlayan insanlarla karşılıklı konuşuyormuş gibi hissettim İnşallah hepimiz sağlıklı günler yaşayalım, sağlıklı mutlu ömrü güzel çocuklarımız olsun, bol bol pozitif haberlerimiz artarak devam etsin

Yazmak istediklerimi yazmışsın aynı derdi paylaştığımız için buraya yazınca sanki birileri seni dinliyor ve anlıyor gibi:)

Kızlar kanamam oldu benim 6. Günüm çok moralim bozuldu pembeye dönük halada geliyor kanaması olupda pozitif olanlar kaç gün sürmüştü sizinki
Valla benim 8.gün lekelenme oldu doktorum korkma ve ilaçlara devam et dedi kan testi 2 gün sonra pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…