- 3 Ekim 2022
- 65
- 84
- 8
Doktor yazdı Oksapar ve Ecopirin kes dedi bakalım bekliyorum ama baya kanamam war pıhtı şeklinde elim ayam titredi ağladım çok suan kabullenme evresindeyim allahtan ümit kesilmez napalımKanaman olsada test vermen gerekir hiç riske atma kanda bakılsın canım benimde olmuştu yine kan verdim üstüne görme olabiliyor.
İşallah öyledir yarın idrar testi yapıcam benimleler mi dieKanaman olsada test vermen gerekir hiç riske atma kanda bakılsın canım benimde olmuştu yine kan verdim üstüne görme olabiliyor.
Verdim canım Ecopirin Oksapar prednol Protestan fitil bi de pruton iğne kullanıyorum doktor ecopirinle oksaparı kes dedi duphaston başla dedi tuvalet dışında ayağa kalkma dedi bakalım ama umudum yok baya kanamam war halada sürüyorBen hala ilac kullanirken adet olunmayacagini dusunuyorum hatta eminim bundan hangi ilaclari kullaniyosun doktoruna haber verdinmi ?
Ne ilac kullaniyodunuz ki ? Yine soyluyorum estrofem , duphaston, progestan kullanirken adet olunmazİlaç kullanırken adet olunabiliyor şöyle ki ilk transferimde bu durumu yaşadım test vereceğim gün adet günümdü hiç şaşmadı şaşırdım kaldım. İnşallah bu sefer öyle olmaz kimsenin olmasın
Hayirlisi neyse o olsun canim duphastonu bende kullaniyorum benimde lekelenmelerim var ama sen baya kanama diyorsun insaAllah korktugumuza ugratmasin Rabbim canimVerdim canım Ecopirin Oksapar prednol Protestan fitil bi de pruton iğne kullanıyorum doktor ecopirinle oksaparı kes dedi duphaston başla dedi tuvalet dışında ayağa kalkma dedi bakalım ama umudum yok baya kanamam war halada sürüyor
Ayni sey bendede oluyo o lekelenmeyi gorunce ayaklarimi hafif yuksekte tutup uzaniyorum geciyo ama sonra yine oluyo kese yer aciyo dediler bana korkma diyolar ama bende cok tedirgin oluyorumKızlar 6.haftaya girdik ve sabah kahverengi lekelenme ile uyandım burda aynı durumu yaşayanlar da vardı sanırım bu durum normal mi kötüye yormuyorum inşallah devamı gelmez neler önerirsiniz
Gunaydin evet orda cift cizgi var hayirlisi olsun insaAllahEki Görüntüle 3290718
Kızlar günaydın bugğn dondurulmuş 5.gün embr. transfer sonrası 8. Sabahı ve ben duramadım burada çift çizgi mi var ben mi öyle görmek istediğim için görüyorum yoksa
Ayy inşallah canım bugün kan vermeye gideceğim hayırlısı olsunGunaydin evet orda cift cizgi var hayirlisi olsun insaAllah
Canım ben hamileyim 15 Ağustos da aldık pozitif haberi ama iki gün önce yoğun kanamam oldu düşük tehlikem var beklemedeyim salı günü kese kontrolü var inşallah birşey olmamıştır bebeğimeAyy evet canım önce ben kaybetmiştim sonrasında senden almıştık kötü haberi bu sefer güzellikler dolu olsun bu sürecimiz inşallahSen nasılsın ne durumdasın görüşmeyeli
Aminnn inşallah canımm sen de hamile misin yoksa bekleme sürecinde misin
Progestan iğne ise yariyor sanırım epey azalttı kanamayı kan sulandırıcı iğneleri de kestik beş günlüğüneKan sulandırıcı iğneler kanama yapıyor
Benim Dr kan sulandırıcı iğneleri kesti Dr ile iletişime geç canım hızlıcaKızlar 6.haftaya girdik ve sabah kahverengi lekelenme ile uyandım burda aynı durumu yaşayanlar da vardı sanırım bu durum normal mi kötüye yormuyorum inşallah devamı gelmez neler önerirsiniz
Bende de çok yoğun oldu kanama canım acile gittim kese yerinde duruyor ama belli olan birşey yok henüz Rabbime siginalim veren de o alan da o canımVerdim canım Ecopirin Oksapar prednol Protestan fitil bi de pruton iğne kullanıyorum doktor ecopirinle oksaparı kes dedi duphaston başla dedi tuvalet dışında ayağa kalkma dedi bakalım ama umudum yok baya kanamam war halada sürüyor
Ne zaman transfer oldunuz ay bende yarin gidicem cok heycanliGünaydın kızlar bende bugün kese için gidiyorum doktora bakalım görebilecek miyiz
7 Ağustos canım. aslında tüp bebek doktoruma 9 ya da 10 gün sonra falan gidicem. Bu doktor daha önce ki doğum doktorum.Ne zaman transfer oldunuz ay bende yarin gidicem cok heycanli
Gözün aydınz canım hamilesinnnEki Görüntüle 3290718
Kızlar günaydın bugğn dondurulmuş 5.gün embr. transfer sonrası 8. Sabahı ve ben duramadım burada çift çizgi mi var ben mi öyle görmek istediğim için görüyorum yoksa
Bende 4 agustosta olmusdum o zaman ben yarin görürüm insaAllah canim7 Ağustos canım. aslında tüp bebek doktoruma 9 ya da 10 gün sonra falan gidicem. Bu doktor daha önce ki doğum doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?