2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Günaydın canımlar

Burası gerçekten birbirimizi anlayıp hakkıyla destek olabildiğimiz bir yer. Hepimizin duaları, dilekleri ortak. Herkesin niyeti temiz kalbi güzel. İyi ki varsınız
Gunaydin kuzummm kesinlikle ayni dusunuyorum iyiki varsin iyiki varsınız

Ne ilac kullaniyodunuz ki ? Yine soyluyorum estrofem , duphaston, progestan kullanirken adet olunmaz
Estrofem ve progestan fitil kan sulandırıcı o zaman kullanmadım bir de 3 gün prednol almıştım ama sonuç olarak oldum yani doktorumu aradım sen yine de kan ver dedi verdim negatif çıktı. Adetimde devam etti normal seyrinde negatif olunca zaten ilaçları bıraktım. Kontrolde de düşük falan çıkmadı. Sanırım benim vücut yapım belki kimsenin öyle değildir yine söylüyorum olunabiliyor çünkü oldum

Merhabalar kızlar. Bu başlığın altındaki tüm mesajları her gün takip ettim. Pozitif haber alanların bebeklerini Allah kucaklarına da almayı nasip etsin inşallah. Süreç çok yorucu. Kimsenin emeğini ümitlerini boşa çıkarmasın rabbim. Negatif sonuç alanlar da inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla beklediklerine kavuşurlar.
Ben de bugün dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi olacağım. Dualarınızda bana da yer verir misiniz

Tedavin çok güzel geçsin canım pozitif sonuçları görür bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

Canımm hoşgeldinn Duaların iyi dileklerin için teşekkürler Transferin kolayca geçsin ve sende bebeğine sağlıkla kavuş inşaallah

Canımlar Oksaparı vuracak yer kalmadı ya, her yer mosmor ve sert Göbeğin üst kısmı yani mide kısmına doğru vurduk bu sabah ama inanılmaz acıdı. Ağladım dayanamayıp. Yanlış bişey mi yaptık acaba

Göbek deliğinin sağı veya solu biraz daha alt kısımlarında yer yok mu canım üst kısımlar bıraz kaslı acır baya

Ay gercekten cok ilginc benim doktorum onceki transferimde demisti estrofem ictigin surece adet olamazsin demisti demekki bunda bile bunyeden bünyeye farkedebiliyo daha neler ogrencez kim bilir sizin sorununuz neydi ?

Kiyamam yaa bunlarin koldan vurulani yokmu

Ay gercekten cok ilginc benim doktorum onceki transferimde demisti estrofem ictigin surece adet olamazsin demisti demekki bunda bile bunyeden bünyeye farkedebiliyo daha neler ogrencez kim bilir sizin sorununuz neydi ?
Aynen kuzum ya zaten büyük bir şok yaşamıştım. Aslında bende sorun yok sebepsiz infertilite (umarım doğru yazdım) denildi. Eşimde ileri hareketlilikte biraz sıkıntı vardı tüp bebek sonrası doğal yolla hamile kaldım ben şok kalp atışı şu bu herşey yolunda ama Allah onu benden aldı. Yeni yeni toparladım bu grubuda görünce gaza geldim başladım bende

InsaAllah hayirliisi olsun kaybin icin cok uzuldum ama düşünce kalkmak lazim Allah yeniden baslayanlarin yardımcısıdır. Dua ve sabir ile olucak insaAllah

Canımm kaybın için üzgünüm ama pes etmeden yola devam demişsin, harikasın Allahım emeklerini boşa çıkarmasın ve en kısa zamanda kucağını doldursun

Yok kuzum henüz vermedim, 8. gün bugün. Bu sabah yine kaset test yaptım, çizgi daha da belirginleşmişti Beta düşük çıkar endişelenirim filan diye bekliyorum 10. günü
Ben evde test bile yapamadım o korkuyu yaşarım diye. Yarın kan vereceğim inşallah hepimizinki de pozitif olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…