2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canım ben hamileyim 15 Ağustos da aldık pozitif haberi ama iki gün önce yoğun kanamam oldu düşük tehlikem var beklemedeyim salı günü kese kontrolü var inşallah birşey olmamıştır bebeğime
Canım çok sevindim Allah bebişi sana bağışlasın inşallah her şey yolundadır tüp bebek ve kanama bir bütün zaten bunu öğrendik artık Allaha emanetler

Canımm kaybın için üzgünüm ama pes etmeden yola devam demişsin, harikasın Allahım emeklerini boşa çıkarmasın ve en kısa zamanda kucağını doldursun
Bende üzgünüm ama hayat devam ediyor Pes etmedim. Negatif görenlerde üzülecek elbet ama asla pes etmesinler. Şu kelimeyi cümle içinde bile kullanmaktan korkar olduk. Amin canım Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin sağlıkla inşallah

Canım ben hamileyim 15 Ağustos da aldık pozitif haberi ama iki gün önce yoğun kanamam oldu düşük tehlikem var beklemedeyim salı günü kese kontrolü var inşallah birşey olmamıştır bebeğime
Aklına kötü birşey getirme Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz Allah evladını sana bağışlasın. Bol bol dinlen kanaması olup bebeğini sağlıkla kucağına alan çok kişi var sende onlardan biri olacaksın

İnşallah canım benim Allah razı olsun hepimizin kucağı minislerle dolsun inşallah

Canım çok sevindim Allah bebişi sana bağışlasın inşallah her şey yolundadır tüp bebek ve kanama bir bütün zaten bunu öğrendik artık Allaha emanetler
Evet canım hayırlısı olsun senden de güzel haberler alalım inşallah

Canım hemsire bana üst kısma vurma demisti gerekirse yan taraflara yani bele doğru olan yerlere bacağına falan yap demisti

Benim doktorum hafif bi kanama bile görsen proluton depot diye bi iğne söyledi kalçadan yaptır dedi. Siz de bi doktorunuza danışın isterseniz. Allahım kötü şeylerden korusun
Dün yaptırdım canım doktor kan sulandırıcılarıda kestirdi duphaston başlattı gece kanamam olmuş baya ama suan kesildi hiç yok hebelik testi aldı eşim yapıcam birazdan

Allahım rast getirsin. Pozitif sonuçlar versin inşallah

Canım benim bildiğim göbeğin sağ ve sol tarafından 5 cm dışa vuruluyor. Alt ve üstlere vurulmuyor. İlacın prospektüsünde öyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bi göz at prospektüse istersen. Oksapar kasa değil deri altındaki yağa yapılacak çünkü canım bi oku sen

Göbeğin üstüne vurmayın yazıyor 5 cm sağ sol ve altına vurun yazıyor geçmiş olsun

Kızlar günaydın. Benim bugün transfer sonrası 16. günüm. Progestan iğnemi vurdurmaya gideceğim birazdan hastaneye gitmişken beta hcg ye de baktırayım. Ayın 28 ine randevum var kese için ama ben merak ediyorum beta hcg ne durumda diye. Bir baktırayım bugün de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…