Canım çok sevindim Allah bebişi sana bağışlasın inşallah her şey yolundadır tüp bebek ve kanama bir bütün zaten bunu öğrendik artık Allaha emanetlerCanım ben hamileyim 15 Ağustos da aldık pozitif haberi ama iki gün önce yoğun kanamam oldu düşük tehlikem var beklemedeyim salı günü kese kontrolü var inşallah birşey olmamıştır bebeğime
Bende üzgünüm ama hayat devam ediyor Pes etmedim. Negatif görenlerde üzülecek elbet ama asla pes etmesinler. Şu kelimeyi cümle içinde bile kullanmaktan korkar olduk.Canımm kaybın için üzgünüm ama pes etmeden yola devam demişsin, harikasınAllahım emeklerini boşa çıkarmasın ve en kısa zamanda kucağını doldursun
Aklına kötü birşey getirme Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz Allah evladını sana bağışlasın. Bol bol dinlen kanaması olup bebeğini sağlıkla kucağına alan çok kişi var sende onlardan biri olacaksınCanım ben hamileyim 15 Ağustos da aldık pozitif haberi ama iki gün önce yoğun kanamam oldu düşük tehlikem var beklemedeyim salı günü kese kontrolü var inşallah birşey olmamıştır bebeğime
Allah razi olsun cumlesini cumlemizi insaAllahÇok şükür Allah daim etsin korusun sizi
Benim doktorum hafif bi kanama bile görsen proluton depot diye bi iğne söyledi kalçadan yaptır dedi. Siz de bi doktorunuza danışın isterseniz. Allahım kötü şeylerden korusunAh bi bilsem
çok sağol canım ağlamaktan gözlerim şişti rabbime sığınıyorum
Aminnn canımm ALLAH sağlıkla kucana aldığın günleri göstersin cümleten hepimizinde Çok AminnnAyy inşallah canım bugün kan vermeye gideceğim hayırlısı olsun
İnşallah canım benim Allah razı olsunAklına kötü birşey getirme Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz Allah evladını sana bağışlasın. Bol bol dinlen kanaması olup bebeğini sağlıkla kucağına alan çok kişi var sende onlardan biri olacaksın
Evet canım hayırlısı olsun senden de güzel haberler alalım inşallahCanım çok sevindim Allah bebişi sana bağışlasın inşallah her şey yolundadır tüp bebek ve kanama bir bütün zaten bunu öğrendik artık Allaha emanetler
Canım hemsire bana üst kısma vurma demisti gerekirse yan taraflara yani bele doğru olan yerlere bacağına falan yap demistiCanımlar Oksaparı vuracak yer kalmadı ya, her yer mosmor ve sertGöbeğin üst kısmı yani mide kısmına doğru vurduk bu sabah ama inanılmaz acıdı. Ağladım dayanamayıp. Yanlış bişey mi yaptık acaba
Dün yaptırdım canımBenim doktorum hafif bi kanama bile görsen proluton depot diye bi iğne söyledi kalçadan yaptır dedi. Siz de bi doktorunuza danışın isterseniz. Allahım kötü şeylerden korusun
Allahım rast getirsin. Pozitif sonuçlar versin inşallahMerhabalar kızlar. Bu başlığın altındaki tüm mesajları her gün takip ettim. Pozitif haber alanların bebeklerini Allah kucaklarına da almayı nasip etsin inşallah. Süreç çok yorucu. Kimsenin emeğini ümitlerini boşa çıkarmasın rabbim. Negatif sonuç alanlar da inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla beklediklerine kavuşurlar.
Ben de bugün dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi olacağım. Dualarınızda bana da yer verir misiniz
Hayırlı haberler olsun inşallahDün yaptırdım canımdoktor kan sulandırıcılarıda kestirdi duphaston başlattı gece kanamam olmuş baya ama suan kesildi hiç yok hebelik testi aldı eşim yapıcam birazdan
Çok şükür gördüm keseyi şuan 1 tane gözüküyor dedi bidaha 4 eylül de gidicez inşallahBende 4 agustosta olmusdum o zaman ben yarin görürüm insaAllah canim
Canım benim bildiğim göbeğin sağ ve sol tarafından 5 cm dışa vuruluyor. Alt ve üstlere vurulmuyor. İlacın prospektüsünde öyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bi göz at prospektüse istersen. Oksapar kasa değil deri altındaki yağa yapılacak çünkü canım bi oku senCanımlar Oksaparı vuracak yer kalmadı ya, her yer mosmor ve sertGöbeğin üst kısmı yani mide kısmına doğru vurduk bu sabah ama inanılmaz acıdı. Ağladım dayanamayıp. Yanlış bişey mi yaptık acaba
Çok şükürÇok şükür gördüm keseyi şuan 1 tane gözüküyor dedi bidaha 4 eylül de gidicez inşallah
Göbeğin üstüne vurmayın yazıyor 5 cm sağ sol ve altına vurun yazıyor geçmiş olsunCanımlar Oksaparı vuracak yer kalmadı ya, her yer mosmor ve sertGöbeğin üst kısmı yani mide kısmına doğru vurduk bu sabah ama inanılmaz acıdı. Ağladım dayanamayıp. Yanlış bişey mi yaptık acaba
Ben karından gözükmez diye düşünmüştüm ama karından gözüktü canım. Evet çift embriyoÇok şükürGözün aydın. Senin çift embriyo transferiydi değil mi canım. Bir de karından mı baktılar keseye?
Çok sevindim karından görüşmesine. inşallah ikincisini de 4 eylülde görürsünüzBen karından gözükmez diye düşünmüştüm ama karından gözüktü canım. Evet çift embriyo
Hayırlısı olsun inşallah canımÇok sevindim karından görüşmesine. inşallah ikincisini de 4 eylülde görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?