2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bende tüp Bebek yolculuğuna başlamış bulunmaktayım bugün 4. Gün iğne vuruluyorum biri gonalf diğeri de pergoveris . Birde hap verdi duphaston hayırla sonuçlansın inşaAllah.Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın doktor cumartesi kontrol verdi bakalım ne dicek Güzel haberler ile gelelim hepimiz inşallah

Evet canım hayırlısı olsun senden de güzel haberler alalım inşallah
İnşallah canım Benim embriyoların taşınma süreci olacak bir iki hafta içinde hallolur adetimle başlarız diye planlıyorum inşallah bu sefer kucağımıza sağlıkla gelirler

Kızlar 7. Günüm erken gebelik testim kanamam hala dewam ediyor işallah kimyasal değildir

Eklentiler

• IMG_2483.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 98
Canım hayırlı olsun. Olumsuzu düşünme hamilesin Allah’ın izniyle

Kızlar 7. Günüm erken gebelik testim kanamam hala dewam ediyor işallah kimyasal değildir
Hayırlı olsun canım kanama çok yoğun değilse korkma herkesin başına gelebiliyor sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin

Kızlar embriyoları orta kalite olan varmıydı aranızda? Özellikle b ve c olanlar nasıl sonuç aldınız? Benim geçen transferim 3bb olmuştu ve tutmuştu diğerleri de o civarda kaliteleri ama biraz endişeliyim

Arkadaşlar merhaba transferimin 3. Günü biraz önce yatar pozisyondayken hapşırdım ve hapşırmamla birlikte sağ yumurtalığımın olduğu kısımda sağ kasığımda çok şiddetli bir sancı kramp şeklinde anlık olark geldi
Morelim çok bozuldu sanki içimde tutunmaya çalışan her şeyi aldı gibi çok korkuyorum .. daha önce böyle bir şey yaşamış ama bir etkisi olmamış pozitifi görmüş olan var mı

Kızlar embriyoları orta kalite olan varmıydı aranızda? Özellikle b ve c olanlar nasıl sonuç aldınız? Benim geçen transferim 3bb olmuştu ve tutmuştu diğerleri de o civarda kaliteleri ama biraz endişeliyim
Merhaba canım benimde 3.gün orta ve 5.gün 3BB kalitede embriyolarım ekimde transferim
Ama candanileri59 çiçeğimin de 3bb muhtemelen ikizlerini bekliyor

Merhaba tüp bebek ile hamile kalan biri olarak söylüyorum bende yaşadım şimdi 3 aylık hamileyim öksürme hapşırma ile birşey olmaz kendinizi sıkmayın hiç :)

Rabbim yardımcınız olsun inşAllah sorunsuz ilerlesin işleriniz

Herkese hayırlı günler
Biz salı günü kalp atışımızı duyduk ama o kadar az duydum ki çok minik olduğu için doktor zor duyuluyor dedi
Allahımın bir mucizesi bir hediyesi
Rabbim kim gönülden isterse ona da nasip etsin tez vakitte
Bu aralar felakett duygulasımmm ya

İnşaAllah güzel bir şekilde (ikiz ikiz ) artmıştır canım. bugün bende dayanamayıp tüp bebek merkezine gidip kan verdim bakalım artışı nasıl olmuş. Normalde sabırlıyımdır bu sefer ne olduysa bi sabredemedim hayırlısıyla güzel haberler alalım bugün inşaAllah

Canım benimde ilk transferim kaliteli olanla yapıldı taze transfer tutmadı. Bu ay 5bb olan var son iki tane onunla yoluma devam edeceğim umarım tutar

Dualarımız seninle , seninde pozitif haberini listeye almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…