- 7 Haziran 2023
- 208
- 278
- 18
- 26
İnşallah canımEvet canım hayırlısı olsun senden de güzel haberler alalım inşallah
Gözün Aydın canım çok sevindimÇok şükür gördüm keseyi şuan 1 tane gözüküyor dedi bidaha 4 eylül de gidicez inşallah
Canım hayırlı olsun. Olumsuzu düşünme hamilesin Allah’ın izniyleBenimde 9. Gün bu şekilde çıkıyor inşallah yalancı pozitif değildir 5. Gün embriyo taze transferdi çatlatma iğnesi etkisi kalmamıştır heralde 8 ağustosta vurulmuştum kan testi verdim bakalım öğleden sonra çıkacak heralde
Eki Görüntüle 3290757
Kanaman nasıl oluyor rengi nasılKızlar 7. Günüm erken gebelik testim kanamam hala dewam ediyor işallah kimyasal değildir
İnşallah kan sonucunda netleşirse Allah razı olsunCanım hayırlı olsun. Olumsuzu düşünme hamilesin Allah’ın izniyle
Kahverengi azaldı baya peceteye geliyor doktor sadece tuvalete kalk dinlen dedi artık dua etmekten başka çarem kalmadıKanaman nasıl oluyor rengi nasıl
Hayırlı olsun canım kanama çok yoğun değilse korkma herkesin başına gelebiliyor sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar 7. Günüm erken gebelik testim kanamam hala dewam ediyor işallah kimyasal değildir
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesinBenimde 9. Gün bu şekilde çıkıyor inşallah yalancı pozitif değildir 5. Gün embriyo taze transferdi çatlatma iğnesi etkisi kalmamıştır heralde 8 ağustosta vurulmuştum kan testi verdim bakalım öğleden sonra çıkacak heralde
Eki Görüntüle 3290757
Merhaba canım benimde 3.gün orta ve 5.gün 3BB kalitede embriyolarım ekimde transferimKızlar embriyoları orta kalite olan varmıydı aranızda? Özellikle b ve c olanlar nasıl sonuç aldınız? Benim geçen transferim 3bb olmuştu ve tutmuştu diğerleri de o civarda kaliteleri ama biraz endişeliyim
Merhaba tüp bebek ile hamile kalan biri olarak söylüyorum bende yaşadım şimdi 3 aylık hamileyim öksürme hapşırma ile birşey olmaz kendinizi sıkmayın hiç :)Arkadaşlar merhaba transferimin 3. Günü biraz önce yatar pozisyondayken hapşırdım ve hapşırmamla birlikte sağ yumurtalığımın olduğu kısımda sağ kasığımda çok şiddetli bir sancı kramp şeklinde anlık olark geldi
Morelim çok bozuldu sanki içimde tutunmaya çalışan her şeyi aldı gibi çok korkuyorum .. daha önce böyle bir şey yaşamış ama bir etkisi olmamış pozitifi görmüş olan var mı
Rabbim yardımcınız olsun inşAllah sorunsuz ilerlesin işlerinizKızlar bende tüp Bebek yolculuğuna başlamış bulunmaktayım bugün 4. Gün iğne vuruluyorum biri gonalf diğeri de pergoveris . Birde hap verdi duphaston hayırla sonuçlansın inşaAllah.Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın doktor cumartesi kontrol verdi bakalım ne dicek Güzel haberler ile gelelim hepimiz inşallah
Kahverengi çok şükürKahverengi azaldı baya peceteye geliyor doktor sadece tuvalete kalk dinlen dedi artık dua etmekten başka çarem kalmadı
İnşaAllah güzel bir şekilde (ikiz ikizKızlar günaydın. Benim bugün transfer sonrası 16. günüm. Progestan iğnemi vurdurmaya gideceğim birazdan hastaneye gitmişken beta hcg ye de baktırayım. Ayın 28 ine randevum var kese için ama ben merak ediyorum beta hcg ne durumda diye. Bir baktırayım bugün de
Canım benimde ilk transferim kaliteli olanla yapıldı taze transfer tutmadı. Bu ay 5bb olan var son iki tane onunla yoluma devam edeceğim umarım tutarKızlar embriyoları orta kalite olan varmıydı aranızda? Özellikle b ve c olanlar nasıl sonuç aldınız? Benim geçen transferim 3bb olmuştu ve tutmuştu diğerleri de o civarda kaliteleri ama biraz endişeliyim
Dualarımız seninle , seninde pozitif haberini listeye almak nasip olsunMerhabalar kızlar. Bu başlığın altındaki tüm mesajları her gün takip ettim. Pozitif haber alanların bebeklerini Allah kucaklarına da almayı nasip etsin inşallah. Süreç çok yorucu. Kimsenin emeğini ümitlerini boşa çıkarmasın rabbim. Negatif sonuç alanlar da inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla beklediklerine kavuşurlar.
Ben de bugün dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi olacağım. Dualarınızda bana da yer verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?