2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bişey soracağım erkek infertilitesi için tüp bebek yapanlar bakabilir mi benim eşimin sperm değerleri çok düşük tane ile sperm çıkıyor. Bende şimdilik bi sorun gözükmüyor bi kere tüp bebek denedim 5.gün dondurulmuş embriyoydu fakat olmadı. Eşinde sorun olup hamile kalanlar yazabilir mi içime su serpilsin istiyorum :)

Canım evet okumuştum prospektüsü ama göbeğim çok sertleşti, iğne çok zor giriyor. Kollarım da artık çok acıyor diye bu sabah böyle bir şey denedik ama mahvoldum. Aman ha ben ettim siz etmeyin canlar

Canım benim de eşimin morfolojisi ve sperm hareketliliği oldukça düşük ama ben idrar testinde pozitifi gördüm, yarın kan testi vereceğim. Kadında problem yoksa daha kolay diye düşünüyorum, çünkü zaten erkeğin kaliteli spermini alıp direkt birleştiriyorlar.

kızlar sonucum çıktı öğleden sonra doktorun yanına gideceğim 94.6 gelmiş 9. Gün iyimi
Ayyy maşaallah kuzum gözün aydın İyi tabii, herkesin değerleri değişiyor. Dün ben sormuştum 10. gün değeriniz kaç çıktı diye, 70 li değerler söyleyen de oldu 270 li değerler söyleyen de.. Önemli olan düzenli artması

Baktır canımcım, için rahat etsin

Canım hoşgeldin Allahım emeklerini boşa çıkarmasın ve hayırla sağlıkla en kısa zamanda bebeğine kavuş inşaallah

Benim doktorumda öncelik 1)kadının yumurtası 2)kadının yaşı sonra 3)sperm bnm için dedi. Ama işte neden ilk tüp bebekte embriyo tutunmadı diye de düşünüyorum

Canımm daha önce bende çok tedirgindim hapşırma korku panik halada devam ediyor tedirginliğim fakat pozitifi görmüştüm hapşırdıktan sonra bu bizim endişemizden kaynaklanıyor aslında elimizde değil anlayabiliyorum etki derecesini bilemiyorum genede ALLAH biliyor Sağlıkla pozitifi Senin ve isteyen herkesin görmesini, Herkesin senin benim sağlıkla Devam edip sağlıkla kucamıza aldımız günleri görmeyi dilerim Çok Aminnn

İnşallah Evet artış önemli hakkımızda hayırlısı olsun teşekkürler

Doğal yolla hamile kalan bile var ilk denemende hayırlısı değilmiş öyle düşün.

İnşallah bir şey olmamıştır ayın 1 inde test vericem Rabbim hepimizin gönlüne göre versinn

Canım benimde ilk transferim kaliteli olanla yapıldı taze transfer tutmadı. Bu ay 5bb olan var son iki tane onunla yoluma devam edeceğim umarım tutar
Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah canım hiç belli olmuyor galiba bu işler benim de 3 bb tutmuştu ama sonra kaybettim işte
Merhaba canım benimde 3.gün orta ve 5.gün 3BB kalitede embriyolarım ekimde transferim
Ama candanileri59 çiçeğimin de 3bb muhtemelen ikizlerini bekliyor
Yaa çok benzer durumdayız benim de iyi kalite embriyolarımı 3.gün dondurmuş hastane 4 adet 8 hücreli 1.kalite embriyo varken kötüleri akışa bırakmışlar orta kalite 3bc ve 6.gün 3bb embriyom dondurulmuş. Şimdi embriyologla konuşucam 5.gün mü daha iyi olur yoksa 3.gün olanları çözüp 5.güne bekletseler mi daha iyi olur ben de merak içindeyim
İkizler de sağlıkla gelsin inşallah çok mutlu oldum candanileri59

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…