Yaaa amanın bir daha oraya iğne sokturmam zaten öyle fena acıdı. Söylediğin iyi oldu sağol kuzumCanım hemsire bana üst kısma vurma demisti gerekirse yan taraflara yani bele doğru olan yerlere bacağına falan yap demisti
Canım evet okumuştum prospektüsü ama göbeğim çok sertleşti, iğne çok zor giriyor. Kollarım da artık çok acıyor diye bu sabah böyle bir şey denedik ama mahvoldum. Aman ha ben ettim siz etmeyin canlarCanım benim bildiğim göbeğin sağ ve sol tarafından 5 cm dışa vuruluyor. Alt ve üstlere vurulmuyor. İlacın prospektüsünde öyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bi göz at prospektüse istersen. Oksapar kasa değil deri altındaki yağa yapılacak çünkü canım bi oku sen
Canım benim de eşimin morfolojisi ve sperm hareketliliği oldukça düşük ama ben idrar testinde pozitifi gördüm, yarın kan testi vereceğim. Kadında problem yoksa daha kolay diye düşünüyorum, çünkü zaten erkeğin kaliteli spermini alıp direkt birleştiriyorlar.Kızlar bişey soracağım erkek infertilitesi için tüp bebek yapanlar bakabilir mi benim eşimin sperm değerleri çok düşük tane ile sperm çıkıyor. Bende şimdilik bi sorun gözükmüyor bi kere tüp bebek denedim 5.gün dondurulmuş embriyoydu fakat olmadı. Eşinde sorun olup hamile kalanlar yazabilir mi içime su serpilsin istiyorum :)
Ayyy maşaallah kuzum gözün aydınkızlar sonucum çıktı öğleden sonra doktorun yanına gideceğim 94.6 gelmiş 9. Gün iyimi
Baktır canımcım, için rahat etsinKızlar günaydın. Benim bugün transfer sonrası 16. günüm. Progestan iğnemi vurdurmaya gideceğim birazdan hastaneye gitmişken beta hcg ye de baktırayım. Ayın 28 ine randevum var kese için ama ben merak ediyorum beta hcg ne durumda diye. Bir baktırayım bugün de
Canım hoşgeldinKızlar bende tüp Bebek yolculuğuna başlamış bulunmaktayım bugün 4. Gün iğne vuruluyorum biri gonalf diğeri de pergoveris . Birde hap verdi duphaston hayırla sonuçlansın inşaAllah.Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın doktor cumartesi kontrol verdi bakalım ne dicek Güzel haberler ile gelelim hepimiz inşallah
Benim doktorumda öncelik 1)kadının yumurtası 2)kadının yaşı sonra 3)sperm bnm için dedi. Ama işte neden ilk tüp bebekte embriyo tutunmadı diye de düşünüyorumCanım benim de eşimin morfolojisi ve sperm hareketliliği oldukça düşük ama ben idrar testinde pozitifi gördüm, yarın kan testi vereceğim. Kadında problem yoksa daha kolay diye düşünüyorum, çünkü zaten erkeğin kaliteli spermini alıp direkt birleştiriyorlar.
Değildir inşaallah canım sen gönlünü ferah tut ve dua etKızlar 7. Günüm erken gebelik testim kanamam hala dewam ediyor işallah kimyasal değildir
Henüz doğru zaman değilmiş demekki kuzucumBenim doktorumda öncelik 1)kadının yumurtası 2)kadının yaşı sonra 3)sperm bnm için dedi. Ama işte neden ilk tüp bebekte embriyo tutunmadı diye de düşünüyorum
Doğru canım inşallah Allah hepimizi geç olmadan evladıyla kavuştursunHenüz doğru zaman değilmiş demekki kuzucum
Canımm daha önce bende çok tedirgindim hapşırma korku panik halada devam ediyor tedirginliğim fakat pozitifi görmüştüm hapşırdıktan sonra bu bizim endişemizden kaynaklanıyor aslında elimizde değil anlayabiliyorum etki derecesini bilemiyorum genede ALLAH biliyor Sağlıkla pozitifi Senin ve isteyen herkesin görmesini, Herkesin senin benim sağlıkla Devam edip sağlıkla kucamıza aldımız günleri görmeyi dilerim Çok AminnnArkadaşlar merhaba transferimin 3. Günü biraz önce yatar pozisyondayken hapşırdım ve hapşırmamla birlikte sağ yumurtalığımın olduğu kısımda sağ kasığımda çok şiddetli bir sancı kramp şeklinde anlık olark geldi
Morelim çok bozuldu sanki içimde tutunmaya çalışan her şeyi aldı gibi çok korkuyorum .. daha önce böyle bir şey yaşamış ama bir etkisi olmamış pozitifi görmüş olan var mı
İnşallahAyyy maşaallah kuzum gözün aydınİyi tabii, herkesin değerleri değişiyor. Dün ben sormuştum 10. gün değeriniz kaç çıktı diye, 70 li değerler söyleyen de oldu 270 li değerler söyleyen de.. Önemli olan düzenli artması
Doğal yolla hamile kalan bile varKızlar bişey soracağım erkek infertilitesi için tüp bebek yapanlar bakabilir mi benim eşimin sperm değerleri çok düşük tane ile sperm çıkıyor. Bende şimdilik bi sorun gözükmüyor bi kere tüp bebek denedim 5.gün dondurulmuş embriyoydu fakat olmadı. Eşinde sorun olup hamile kalanlar yazabilir mi içime su serpilsin istiyorum :)
Maşallahkızlar sonucum çıktı öğleden sonra doktorun yanına gideceğim 94.6 gelmiş 9. Gün iyimi
İnşallah bir şey olmamıştır ayın 1 inde test vericemCanımm daha önce bende çok tedirgindim hapşırma korku panik halada devam ediyor tedirginliğim fakat pozitifi görmüştüm hapşırdıktan sonra bu bizim endişemizden kaynaklanıyor aslında elimizde değil anlayabiliyorum etki derecesini bilemiyorum genede ALLAH biliyor Sağlıkla pozitifi Senin ve isteyen herkesin görmesini, Herkesin senin benim sağlıkla Devam edip sağlıkla kucamıza aldımız günleri görmeyi dilerim Çok Aminnn
Sağol canım benim dualarımız heDeğildir inşaallah canım sen gönlünü ferah tut ve dua et
sagol canım benim dualarımız hep aynı sağlıklıysa bizim için doğru zamanda gelsinDeğildir inşaallah canım sen gönlünü ferah tut ve dua et
Aminnn inşaallah canımDoğru canım inşallah Allah hepimizi geç olmadan evladıyla kavuştursun
Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah canım hiç belli olmuyor galiba bu işler benim de 3 bb tutmuştu ama sonra kaybettim işteCanım benimde ilk transferim kaliteli olanla yapıldı taze transfer tutmadı. Bu ay 5bb olan var son iki tane onunla yoluma devam edeceğim umarım tutar
Yaa çok benzer durumdayız benim de iyi kalite embriyolarımı 3.gün dondurmuş hastane 4 adet 8 hücreli 1.kalite embriyo varken kötüleri akışa bırakmışlar orta kalite 3bc ve 6.gün 3bb embriyom dondurulmuş. Şimdi embriyologla konuşucam 5.gün mü daha iyi olur yoksa 3.gün olanları çözüp 5.güne bekletseler mi daha iyi olur ben de merak içindeyimMerhaba canım benimde 3.gün orta ve 5.gün 3BB kalitede embriyolarım ekimde transferim
Amacandanileri59 çiçeğimin de 3bb muhtemelen ikizlerini bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?