- 26 Aralık 2020
- 365
- 435
- 53
- 31
Yerleşme kanamasidir inşallah canımKızlar 7. Günüm erken gebelik testim kanamam hala dewam ediyor işallah kimyasal değildir
Oyyy gozun aydin Rabbim saglikla ilerlemesini nasip etsin kucagina almayida nasip etsinÇok şükür gördüm keseyi şuan 1 tane gözüküyor dedi bidaha 4 eylül de gidicez inşallah
Hic korkmayin sonsuz güvenle bu iş olucak insaAllahhhhhMerhaba canım benimde 3.gün orta ve 5.gün 3BB kalitede embriyolarım ekimde transferim
Amacandanileri59 çiçeğimin de 3bb muhtemelen ikizlerini bekliyor
Degerimden oyle tahmin ediyorum ikiz gibi ama cift embriyo koyuldu zaten ikiside 3bb kalitedeydi yarin gorucem minikleri insaAllahhhh Rabbim hepimize mujdeli haberler vermeyi nasip etsin kucaklarimizi bebelerle doldursunHayırla sağlıkla gelsinler inşallah canım hiç belli olmuyor galiba bu işler benim de 3 bb tutmuştu ama sonra kaybettim işte
Yaa çok benzer durumdayız benim de iyi kalite embriyolarımı 3.gün dondurmuş hastane 4 adet 8 hücreli 1.kalite embriyo varken kötüleri akışa bırakmışlar orta kalite 3bc ve 6.gün 3bb embriyom dondurulmuş. Şimdi embriyologla konuşucam 5.gün mü daha iyi olur yoksa 3.gün olanları çözüp 5.güne bekletseler mi daha iyi olur ben de merak içindeyim
İkizler de sağlıkla gelsin inşallah çok mutlu oldumcandanileri59
Hangi hastane benim zeynep kamil yarın transfer hakkımızda hayırlısı olsunBen de istanbula doğru yola çıktım yarın transferim var çok heycanlıyım
Şişli memoriel beninki. Pgtli 5.gün embriyosu. 4 yıldır donuyorHangi hastane benim zeynep kamil yarın transfer hakkımızda hayırlısı olsun
Seninle aynı sorunumuz var cnm eşimde tane ile çıkıyo bende sorun yok şükür 7 yaşında oğlum var tüp bebekle 2.denemede oldu şimdi oğluma kardeş deniyoruz Rabbim ol dedikten sonra bir yumurta bir sperm oldu bittiKızlar bişey soracağım erkek infertilitesi için tüp bebek yapanlar bakabilir mi benim eşimin sperm değerleri çok düşük tane ile sperm çıkıyor. Bende şimdilik bi sorun gözükmüyor bi kere tüp bebek denedim 5.gün dondurulmuş embriyoydu fakat olmadı. Eşinde sorun olup hamile kalanlar yazabilir mi içime su serpilsin istiyorum :)
Siz hangi ilaclari kullaniyorsunuz suan . Ben folic, prednol,monodoks ve progestan fitil kullaniyorum 4 gündür. Bugün yetisirse otobusüm doktorun yanina gidecegim bi son kontrol icinHangi hastane benim zeynep kamil yarın transfer hakkımızda hayırlısı olsun
Ay ne güzel benim de oğlum var bende yarın kardeşini alacam inşlhŞişli memoriel beninki. Pgtli 5.gün embriyosu. 4 yıldır donuyoroğluma kardeş olacak insallah
Insallah canım çok heycanliyim ilk bebegimde oldugu gibiAy ne güzel benim de oğlum var bende yarın kardeşini alacam inşlh
Progestan fitil Progestan dex estroferm coraspinSiz hangi ilaclari kullaniyorsunuz suan . Ben folic, prednol,monodoks ve progestan fitil kullaniyorum 4 gündür. Bugün yetisirse otobusüm doktorun yanina gidecegim bi son kontrol icin
Anldim canim folic kullanmak gerek belki uumuslardir sensor bi istrsenProgestan fitil Progestan dex estroferm coraspin
bana niyeyse folic başlatmadı
Yarın sorucam cnmAnldim canim folic kullanmak gerek belki uumuslardir sensor bi istrsen
O kadar mutlu ettin ki beni içime su serptin:) Allah ne muradın varsa versin canım benim. İnsan bazen karamsarlığa düşüyor bizde 2.denemeyi yapıcaz Allah büyük çok sevindim inşallah oğlunuza kardeş gelirSeninle aynı sorunumuz var cnm eşimde tane ile çıkıyo bende sorun yok şükür 7 yaşında oğlum var tüp bebekle 2.denemede oldu şimdi oğluma kardeş deniyoruz Rabbim ol dedikten sonra bir yumurta bir sperm oldu bitti
Yaa inşallah sağlıkla tutunsunlar büyüsünler çok güzel bir gebeliğin olsunDegerimden oyle tahmin ediyorum ikiz gibi ama cift embriyo koyuldu zaten ikiside 3bb kalitedeydi yarin gorucem minikleri insaAllahhhh Rabbim hepimize mujdeli haberler vermeyi nasip etsin kucaklarimizi bebelerle doldursun
Ne demek cnm umudunu kaybetme sen elinden geleni yap gerisi Rabbime emanetO kadar mutlu ettin ki beni içime su serptin:) Allah ne muradın varsa versin canım benim. İnsan bazen karamsarlığa düşüyor bizde 2.denemeyi yapıcaz Allah büyük çok sevindim inşallah oğlunuza kardeş gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?