2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar benim yarın yumurta toplama için randevu verecekler en salı günü gitti. 13 mm 3 yumurta 4 tane 9 10 11 mm vardı . Bugün bu yumurtlama akıntısını gördüm . Yumurtam çatlamış olmaz herhalde dimi siz de de oldu mu böyle akıntı

Degerimden oyle tahmin ediyorum ikiz gibi ama cift embriyo koyuldu zaten ikiside 3bb kalitedeydi yarin gorucem minikleri insaAllahhhh Rabbim hepimize mujdeli haberler vermeyi nasip etsin kucaklarimizi bebelerle doldursun

Seninle aynı sorunumuz var cnm eşimde tane ile çıkıyo bende sorun yok şükür 7 yaşında oğlum var tüp bebekle 2.denemede oldu şimdi oğluma kardeş deniyoruz Rabbim ol dedikten sonra bir yumurta bir sperm oldu bitti

Hangi hastane benim zeynep kamil yarın transfer hakkımızda hayırlısı olsun
Siz hangi ilaclari kullaniyorsunuz suan . Ben folic, prednol,monodoks ve progestan fitil kullaniyorum 4 gündür. Bugün yetisirse otobusüm doktorun yanina gidecegim bi son kontrol icin

Siz hangi ilaclari kullaniyorsunuz suan . Ben folic, prednol,monodoks ve progestan fitil kullaniyorum 4 gündür. Bugün yetisirse otobusüm doktorun yanina gidecegim bi son kontrol icin
Progestan fitil Progestan dex estroferm coraspin
bana niyeyse folic başlatmadı

O kadar mutlu ettin ki beni içime su serptin:) Allah ne muradın varsa versin canım benim. İnsan bazen karamsarlığa düşüyor bizde 2.denemeyi yapıcaz Allah büyük çok sevindim inşallah oğlunuza kardeş gelir

Degerimden oyle tahmin ediyorum ikiz gibi ama cift embriyo koyuldu zaten ikiside 3bb kalitedeydi yarin gorucem minikleri insaAllahhhh Rabbim hepimize mujdeli haberler vermeyi nasip etsin kucaklarimizi bebelerle doldursun
Yaa inşallah sağlıkla tutunsunlar büyüsünler çok güzel bir gebeliğin olsun Kaçıncı deneme iki embriyo koydular canım benim de ikinci deneme olcak olumsuz olursa 3.deneme çift koyulacakmış inşallah olumsuz olmaz ama ikiz anneleri de çok tatlı geliyo bana inşallah sefasını sürersin

Ne demek cnm umudunu kaybetme sen elinden geleni yap gerisi Rabbime emanet

Kızlar yerleşme kanaması açık pembe veya kahverengi mi oluyor? Tuvaletimden sonra peçeteye koyu sarı açık kahve tonlarında noktacıklar seklinde bi şeyler geldi. Neden olabilir bu

Merhaba kızlar benım 1800 e kadar artıslarım hep 2 2.5 kattı sımdı 1800 den 3 gunde 4400 ,4400 den 3 gun sonra 8800 oldu normal mi sizce

kızlar merhaba günlerdir yazdıklarınızı okuyup cesaret alıyorum hesabımı aktifleştiremediğim için yazamadım ben de 15 Ağustos'ta transfer oldum bugün 9. gün beta hcg:39 , sizden görüp kaset testte idrar testi yaptım silik çizgiyi de gördüm 2 gün önce bana farketmeden moral verdiğiniz için teşekkür çok teşekkür ederim, bugünkü sonucum 39 sizce iyi mi doktorum iyi pazartesi bakalım güzel artıyor mu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…