2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar yerleşme kanaması açık pembe veya kahverengi mi oluyor? Tuvaletimden sonra peçeteye koyu sarı açık kahve tonlarında noktacıklar seklinde bi şeyler geldi. Neden olabilir bu
Canım seninki lekelenme olmuş gibi.. Kullandığın ilaçlardan kaynaklanabilir ya da yerleşme kanaması olabilir ama hiç endişelenecek bir şey değil, rahat ol

Canımm gözün aydın Allahım sağlıkla ilerlemesini ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin Değerler herkeste değişken hiç takılma, önemli olan düzenli artması. Bu arada seninle aynı gün olmuş transferimiz Ben idrar testinde pozitifi gördüm yarın kan testi yaptıracağım, çok heyecanlıyım

Canım seninki lekelenme olmuş gibi.. Kullandığın ilaçlardan kaynaklanabilir ya da yerleşme kanaması olabilir ama hiç endişelenecek bir şey değil, rahat ol
İnşallah kuzum ben de panik oldum öyle görünce çünkü yerleşme kanaması pembe ya da kahve olur diye biliyorum inşallah tekrarlamaz bugun de biraz dışarda yürüsem mi diyordum daha hareket etmem bu korkuyla sanırım

Kızlar ya bısey sorcam . Ben ınternette ananasın tutunmaya yardımcı oldugunu okumustum 10 gundur ananas yiyorum. Bugun tesadufen bi sayfada gordum hamilelikte ananas kesınlıkle yenmemeli yazıyor. Ay ben napıcam sımdı

Hiç panikleme kuzum normal bir lekelenme sadece ama dinlen yorma kendini hiç..

Aa bende ananas yiyenleri duymuştum bu süreçte, iyice araştırdın mı kuzum O sıkı sıkı tutunduysa ananas da kimmiş sen rahat ol

Kızlar yerleşme kanaması açık pembe veya kahverengi mi oluyor? Tuvaletimden sonra peçeteye koyu sarı açık kahve tonlarında noktacıklar seklinde bi şeyler geldi. Neden olabilir bu
Ay pazar gununden beri bende oyleyim iplik iplik gibi noktaciklar gibi kahverengi lekelenmeler korkma canim

Bende ananas yedim gerci ilk hafta yedim ama korkma canim ananas yenmemesi gerekseydi tutmazdi

hadi inşallah güzel bir artış olmuştur yarın yazarsın olur mu bir kıyaslayalım bakalım, hayırlısıyla sonuçlansın inşallah herkes çok güzel haberler alır

Hayırlı olsun canım benm
amin isteyen herkese inşallah
Doktorun kimdi

Kızlar 16. gün beta hcg değerim 3000 çıktı. Sonuçlara göre her şey yolunda gidiyor çok şükür 28’inde doktorum tatilden dönünce keseyi görebilmek için çok heyecanlanıyorum. Doktorum artık kanda beta baktırmama gerek yok diyor ama ben ne olur ne olmaz diye baktırıyorum defalarca değerim düşerek düşük yaptığım için ister istemez endişeleniyorum. Ama bu endişe de azalmaya başladı gittikçe çok şükür. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
8. gün beta hcg 110
10. gün beta hcg 227
12. gün beta hcg 478
14. gün beta hcg 1300
16. gün beta hcg 3000

Ben senin içine su serpebilirim galiba kuzum benm eşimin derğerleri o kadar kötüydü ki anlatamam
hızlı hareketli sıfır
İleri hareketli sıfır
Yerinde hareketli de çok çok azdı
Bu sürece başladık işte
Benden 25 yumurta toplandı
11 i döllendi
o gün embriyoloğumuz bizi aradığında bugüne kadar gördüğüm en morfolojisi bozuk spermlrrdi seçmekte çok zorlandım dedi.
Doktorumuzun da ekranında bizim için Özgenin (yani embriyoloğumuzun)gördüğü en kötü sperm diye not düşmüştabi biz bu notu doktorrumuz odada yokken ekranında gördük

5. Güne 4 tane bebişimiz kaldı.
5 ab kalite de bebişim transfer edildi

Bugün transferimin 10. Günündeyim

7. Gün test yaptırdığımda 29.97 çıktı sonucum.

Eğer düzenli artarsa ki artacak inşallah

hamişim yani

İşin başı inanmak ben en başından beri bu sürece inanarak başladım
İğnelerimi zevk alarak vuruyordum ki hala da öle
Hele bu süreç o kadar değişik ki normal yolla gebe kalsam hangi gün vücudumdaydı o susamım bilemezken bu süreçte a dan Z sine her adım planlı ve en önemlisi transfer günü o miniğin vücunda olduğunu bilgidiğin an paha biçilemez

Canım çift embriyo mu

MaşaAllah İkiz olma ihtimali varmıymış doktor bu değerlere ne diyor şuan canım. ?

Hangi ilaçları kullanıyosunuz, çatlama iğnesi yaptınız mı? Evet bende de olmuştu ama geçti sonra, yumurtalar toplandı sorun olmadı, yinede doktora yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…