Canım seninki lekelenme olmuş gibi.. Kullandığın ilaçlardan kaynaklanabilir ya da yerleşme kanaması olabilir ama hiç endişelenecek bir şey değil, rahat olKızlar yerleşme kanaması açık pembe veya kahverengi mi oluyor? Tuvaletimden sonra peçeteye koyu sarı açık kahve tonlarında noktacıklar seklinde bi şeyler geldi. Neden olabilir bu
Kuzu bence gayet normal endişelenecek bir durum yokMerhaba kızlar benım 1800 e kadar artıslarım hep 2 2.5 kattı sımdı 1800 den 3 gunde 4400 ,4400 den 3 gun sonra 8800 oldu normal mi sizce
Insallah canımsKuzu bence gayet normal endişelenecek bir durum yok
Canımm gözün aydınkızlar merhaba günlerdir yazdıklarınızı okuyup cesaret alıyorum hesabımı aktifleştiremediğim için yazamadım ben de 15 Ağustos'ta transfer oldum bugün 9. gün beta hcg:39 , sizden görüp kaset testte idrar testi yaptım silik çizgiyi de gördüm 2 gün önce bana farketmeden moral verdiğiniz için teşekkür çok teşekkür ederim, bugünkü sonucum 39 sizce iyi mi doktorum iyi pazartesi bakalım güzel artıyor mu dedi
İnşallah kuzum ben de panik oldum öyle görünce çünkü yerleşme kanaması pembe ya da kahve olur diye biliyorumCanım seninki lekelenme olmuş gibi.. Kullandığın ilaçlardan kaynaklanabilir ya da yerleşme kanaması olabilir ama hiç endişelenecek bir şey değil, rahat ol
Hiç panikleme kuzum normal bir lekelenme sadece ama dinlen yorma kendini hiç..İnşallah kuzum ben de panik oldum öyle görünce çünkü yerleşme kanaması pembe ya da kahve olur diye biliyoruminşallah tekrarlamaz bugun de biraz dışarda yürüsem mi diyordum daha hareket etmem bu korkuyla sanırım
Aa bende ananas yiyenleri duymuştum bu süreçte, iyice araştırdın mı kuzumKızlar ya bısey sorcam . Ben ınternette ananasın tutunmaya yardımcı oldugunu okumustum 10 gundur ananas yiyorum. Bugun tesadufen bi sayfada gordum hamilelikte ananas kesınlıkle yenmemeli yazıyor. Ay ben napıcam sımdı
Mesela Dr selcuk selcuk yemeyin yazmıs tesadufen gordum. Ama baska sayfalarda cogunlukla yenilebilir yazıyor ay kafam karıstıAa bende ananas yiyenleri duymuştum bu süreçte, iyice araştırdın mı kuzumO sıkı sıkı tutunduysa ananas da kimmiş sen rahat ol
Ay pazar gununden beri bende oyleyim iplik iplik gibi noktaciklar gibi kahverengi lekelenmeler korkma canimKızlar yerleşme kanaması açık pembe veya kahverengi mi oluyor? Tuvaletimden sonra peçeteye koyu sarı açık kahve tonlarında noktacıklar seklinde bi şeyler geldi. Neden olabilir bu
İşallah canım benimYerleşme kanamasidir inşallah canım
Bende ananas yedimKızlar ya bısey sorcam . Ben ınternette ananasın tutunmaya yardımcı oldugunu okumustum 10 gundur ananas yiyorum. Bugun tesadufen bi sayfada gordum hamilelikte ananas kesınlıkle yenmemeli yazıyor. Ay ben napıcam sımdı
hadi inşallah güzel bir artış olmuştur yarın yazarsın olur mu bir kıyaslayalım bakalım, hayırlısıyla sonuçlansın inşallah herkes çok güzel haberler alırCanımm gözün aydınAllahım sağlıkla ilerlemesini ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin Değerler herkeste değişken hiç takılma, önemli olan düzenli artması. Bu arada seninle aynı gün olmuş transferimiz Ben idrar testinde pozitifi gördüm yarın kan testi yaptıracağım, çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun canım benmHerkese hayırlı günler
Biz salı günü kalp atışımızı duyduk ama o kadar az duydum ki çok minik olduğu için doktor zor duyuluyor dedi
Allahımın bir mucizesi bir hediyesi
Rabbim kim gönülden isterse ona da nasip etsin tez vakitte
Bu aralar felakett duygulasımmm ya
Ben senin içine su serpebilirim galiba kuzumKızlar bişey soracağım erkek infertilitesi için tüp bebek yapanlar bakabilir mi benim eşimin sperm değerleri çok düşük tane ile sperm çıkıyor. Bende şimdilik bi sorun gözükmüyor bi kere tüp bebek denedim 5.gün dondurulmuş embriyoydu fakat olmadı. Eşinde sorun olup hamile kalanlar yazabilir mi içime su serpilsin istiyorum :)
Canım çift embriyo muKızlar 16. gün beta hcg değerim 3000 çıktı. Sonuçlara göre her şey yolunda gidiyor çok şükür 28’inde doktorum tatilden dönünce keseyi görebilmek için çok heyecanlanıyorum. Doktorum artık kanda beta baktırmama gerek yok diyor ama ben ne olur ne olmaz diye baktırıyorum defalarca değerim düşerek düşük yaptığım için ister istemez endişeleniyorum. Ama bu endişe de azalmaya başladı gittikçe çok şükür. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
8. gün beta hcg 110
10. gün beta hcg 227
12. gün beta hcg 478
14. gün beta hcg 1300
16. gün beta hcg 3000
MaşaAllahKızlar 16. gün beta hcg değerim 3000 çıktı. Sonuçlara göre her şey yolunda gidiyor çok şükür 28’inde doktorum tatilden dönünce keseyi görebilmek için çok heyecanlanıyorum. Doktorum artık kanda beta baktırmama gerek yok diyor ama ben ne olur ne olmaz diye baktırıyorum defalarca değerim düşerek düşük yaptığım için ister istemez endişeleniyorum. Ama bu endişe de azalmaya başladı gittikçe çok şükür. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
8. gün beta hcg 110
10. gün beta hcg 227
12. gün beta hcg 478
14. gün beta hcg 1300
16. gün beta hcg 3000
Evet canım 5. gün çift embriyo transfer edildi 8 ağustosta.Canım çift embriyo mu
Hangi ilaçları kullanıyosunuz, çatlama iğnesi yaptınız mı? Evet bende de olmuştu ama geçti sonra, yumurtalar toplandı sorun olmadı, yinede doktora yazınKızlar benim yarın yumurta toplama için randevu verecekler en salı günü gitti. 13 mm 3 yumurta 4 tane 9 10 11 mm vardı . Bugün bu yumurtlama akıntısını gördüm . Yumurtam çatlamış olmaz herhalde dimi siz de de oldu mu böyle akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?