2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benimde bugün dayanamadım ve betama baktırdım 16. Gün toparladık çok şükür. MaşaAllah nazar değmesin
9. Gün 144
11. Gün 245
13. Gün 369
16. Gün 1241
Yükselmesi az oluyor diye korkmuştum. Ama bugün kan değerini gördükten sonra çok sevindim. Az yükseliyor diye düşünenlere feyz olsun diye yazıyorum. Kalp atışını duyuncaya kadar rahat edecek miyim? Hayır :) insan önceden bir sıkıntı yaşayınca sanırım rahat edemiyor. MaşaAllah diyeyim de nazarlardan korusun Rabbim

MaşaAllah İkiz olma ihtimali varmıymış doktor bu değerlere ne diyor şuan canım. ?
Canım doktor transferin 5. günü sabaha karşı pozitifi gördüğümüzde dedi ikiz olabilir diye zaten. Erken çıkan testler genelde ikiz olabiliyormuş. Değerlerde iki günde bir yüzde yüzü geçtiği için de yüzde 90 ikiz diyor. 28 Ağustosta tatilden dönecek doktorum aynı gün 17.15 te randevum var. Ben ne kadar istiyorum ikiz Allah kalbimi biliyor inşallah ikizdir sağ salim kucağıma alırım

Maşallah canım çok sevindim. Korkma hiç. Yüzde yüz artmasa da sakıncası olmuyor başlarda. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah kuzum

Amin amin buralara aylar sonra kucağımızda bebişlerimizle bunları yaşadık ama bakın kucağımızda diye yazmak da nasip olsun. Sende çok zorluk çekmişsin imtihan olmuşsun sabretmek çok önemli Rabbim verdiğinde en güzelini verecek çünkü

Maşallah canım çok sevindim. Korkma hiç. Yüzde yüz artmasa da sakıncası olmuyor başlarda. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah kuzum
İnşaAllah inşaAllah Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün pazartesi benimde sabah 10:00 kesem var hayırlı haberlerle buralarda haberleşiriz inşaAllah

Canım benim o kadar sevindim ki Allah size bağışlasın yavrunuzu. İçime gerçekten su döktün inşallah hepimiz için her şey çok güzel olsun yavrularımıza kavuşalım
Eşinin spermlerinin öyle olması ve a kalitelerinde embriyonuzun oluşmuş olması çok güzel haber umut oldu bana

Ohhh maşaallah barekallah Allahım gönlüne göre versin canımcım, iki keseyi de görmek nasip olsun

Canımm yaa ne güzel yazmışsın, okurken sana sıkı sıkı sarılasım geldi maşaallah

Oyyyy maşaallah barekallahhh kuzummm Her pozitif sonuçla ve yükselen değerle bana gelen dans etme hissi pekiii Seviyorum sizi dünyanın en tatlış anne adayları

Oyyyy maşaallah barekallahhh kuzummm Her pozitif sonuçla ve yükselen değerle bana gelen dans etme hissi pekiii Seviyorum sizi dünyanın en tatlış anne adayları
Senin kalbin güzel çok belli canım sıcak kanlısın onu hissedebiliyorum. Özenle burada herkesin sevincine de üzüntüsüne de ortak olmaya çalışıyorsun. Rabbim sana kat kat fazlasını güzelini versin burada güzel haberlerinle sevinelim bizde

İnşallah canım bir süre sonra bebeklerimizin yaramazlıkları hakkında burada yazışıyor oluruz inşallah Amin Allah razı olsun Rabbim tüm anne olmak isteyenlerin duasını kabul etsin 15 yıl içinde yaşadığım acılar bir anda silinip gitti Rabbim sabredene fazla fazla veriyor şükürler olsun ilk defa bebek(ler) için hoşuma giden mama kaşıkları aldım. Daha önce o kadar gebe kaldım ama bebek için hiçbir şey almaya elim gitmiyordu nasıl olsa bu da düşecek diyordum. Artık o psikolojiyi aştım. Pozitif olacağını bu doktorumu gördüğümde hissettim, dedim bu kadın vesilesi olacak Rabbimin. Oldu. O yüzden sizleri o kadar iyi anlıyorum ki sevincinizi de üzüntünüzü de ta derinde hissediyorum. Rabbim ol deyince olur a kalite embriyo tek yumurta bilmem ne hepsi bahane. Benim en kaliteli embriyolarım tutmadı bu orta kaliteler tuttu. O yüzden kafa yormasın kimse üzerine düşeni yapıp beklesin en doğru zamanda gelecektir meleği

Sizin 5.gün yaptığınız test kaset tipmiydi erken gebelik mi? (Aynı şartlar aynı gündeyim şeytannnn dürtme beni 28 ini beklicem )

Rabbim razı olsun kucağına (ikizleri) almayı da nasip etsin. Okurken duygulandım gerçekten Rabbim sabredenlerle beraber

Hangi ilaçları kullanıyosunuz, çatlama iğnesi yaptınız mı? Evet bende de olmuştu ama geçti sonra, yumurtalar toplandı sorun olmadı, yinede doktora yazın
Hayır daha oxotide vuruyorum . Yarın son iğnem . Yarın toplama günü için randevu verilcek. Doktora yazmak gerek mi o akıntı için .

Kızlar yerleşme kanaması açık pembe veya kahverengi mi oluyor? Tuvaletimden sonra peçeteye koyu sarı açık kahve tonlarında noktacıklar seklinde bi şeyler geldi. Neden olabilir bu
Benimkisi o şekildeydi açık kahverengi kahve tortusu gibi geliyodu bazen. Bazen sadece kahve leke şeklindeydi pozitifi gördüm

Bende tahlil gününe kadar bilmeden ananas suyu içtim her gün sonra öğrendim içilmemeli diye ama bir şey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…