Canım erken gebelik testiydi sabah 5 te yaptım. Sanırım 4. gün geceden itibaren yükselmeye başlamıştı. Sen kendini psikolojik olarak hazır hissetmiyorsan test yapma çünkü 5. gün çok erken çıkmazsa psikolojik olarak olumsuz etkilenme. Herkeste böyle erken çıkmaz canımSizin 5.gün yaptığınız test kaset tipmiydi erken gebelik mi? (Aynı şartlar aynı gündeyim şeytannnn dürtme beni 28 ini beklicem)
Benim de 5. Günüm şimdi sakin ol ve o testi yavaşça elinden bırakSizin 5.gün yaptığınız test kaset tipmiydi erken gebelik mi? (Aynı şartlar aynı gündeyim şeytannnn dürtme beni 28 ini beklicem)
tamam kuzum rahatlatmaya çalışıyorum kendimi bol su içip uzanmaya devam. Normal bi durum yani olabilir böyle şeyler di miAy pazar gununden beri bende oyleyim iplik iplik gibi noktaciklar gibi kahverengi lekelenmeler korkma canim
Normal canım kasık ağrısı, adet ağrısı gibi ağrılar, bel ağrıları olabiliyor çoğu kişide endişelenme.Transferden sonraki 16.günündeyim pozitif sonucumu aldım ama kasık ağrılarım başladı bu normal mi acaba?
Artık o kadar adet olmaktan korkuyorum ki kafam hemen oraya gidiyoNormal canım kasık ağrısı, adet ağrısı gibi ağrılar, bel ağrıları olabiliyor çoğu kişide endişelenme.
Kızlar iyi gaza geldiniz bakıyorum.Benim de 5. Günüm şimdi sakin ol ve o testi yavaşça elinden bırak
İnşallah ben de pozitifi görürüm kuzumBenimkisi o şekildeydi açık kahverengi kahve tortusu gibi geliyodu bazen. Bazen sadece kahve leke şeklindeydi pozitifi gördüm
Rica ederim canım benim. Benim dün akşam çok adet ağrım vardı korktum açıkçası 5 dakikada bir lavaboya gidip baktım adet mi oldum diye. Doktor adet ağrısı normal dedi. Sabah kalktığımda ağrım gitmişti. Bugün de belim ağrıyor sadeceArtık o kadar adet olmaktan korkuyorum ki kafam hemen oraya gidiyosaolasın canım
Ay yaa hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz resmen ben de sürekli tuvalete gidiyorum. Allah hepimize gönül ferahlığı versin gerçekten çok zor bir süreç. Sürekli kaygılanma haliRica ederim canım benim. Benim dün akşam çok adet ağrım vardı korktum açıkçası 5 dakikada bir lavaboya gidip baktım adet mi oldum diye. Sabah kalktığımda ağrım gitmişti. Bugün de belim ağrıyor sadece
İnşallah canımm lekelenme olanların geneli pozitifi gördü sanırım sende görürsün inşallahİnşallah ben de pozitifi görürüm kuzum
Yok ben 5. Gün yapmam zaten tek embriyo benim belki çiftlerde çıkıyordur ama teklerde olsa da çıkmaz bence .. beni şeytan cumartesi yani 7. Günümde dürtüyor tutuyorum kendimi.. artık sen hamişsin bol bol dualarını bekliyoruzKızlar iyi gaza geldiniz bakıyorum.Rabbim gönlünüzdekini kat be kat versin. Ama kendinizi hazır hissetmeden test yapmayın. 5. gün çok erken herkeste çıkmayabilir bu kadar erken.
Olabilirmis ben doktorumlada konusdum ayrica dun icim rahat etmedi gittim bidaha kan verdim cok sukur cok cok guzel cikti sonucum ama o kan cikana kadar ömrümden ömür gittitamam kuzum rahatlatmaya çalışıyorum kendimi bol su içip uzanmaya devam. Normal bi durum yani olabilir böyle şeyler di mi
Ay cok tatli yazmissin yaaaBenim de 5. Günüm şimdi sakin ol ve o testi yavaşça elinden bırak
Okudugum kadariyla pozitiflerin cogu o sekilde belirti yasamis benimde kasigimda batma ve agrilar olduydu ama ben hic kendi kendime adet olmadigim icin ayirt edemedim ne sancisi nasil bi sanci diye.Kızlar birşey sormak istiyorum. Test yapmanız gereken gün yaklaştığında adet sancısı çeken adet olacakmış hissi olupta pozitifi gören bu sıkıntıyı yaşayan var mı?
Amin canım Allah isteyen dileyen herkese nasip etsinCanım benim o kadar sevindim ki Allah size bağışlasın yavrunuzu. İçime gerçekten su döktüninşallah hepimiz için her şey çok güzel olsun yavrularımıza kavuşalım
Eşinin spermlerinin öyle olması ve a kalitelerinde embriyonuzun oluşmuş olması çok güzel haber umut oldu bana
Yeaaa canımsınnn teşekkür ederim güzel düşüncelerin için güzel insanSenin kalbin güzel çok belli canım sıcak kanlısın onu hissedebiliyorum. Özenle burada herkesin sevincine de üzüntüsüne de ortak olmaya çalışıyorsun. Rabbim sana kat kat fazlasını güzelini versin burada güzel haberlerinle sevinelim bizde
Yaaa karşılıklı oynayacağız o zaman kuzucummm cansınnnTeşekkür ederim canım senin 10. gün sonucunda da ben oynacağım inşallah
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimAmin canım Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin
Ya canım hiç sorma beni son gün aradıklarında o kadar çok sevinmiştim ki anlatamam
İnşallah siziinkide bu kez tutar da kucağınıza alırsınız bebişimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?