Ben transferin 5.gününden beri (bugün 11.gün ) kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Henüz hiç test vermedim. Birazdan ya da yarın sabah tüm gücümü toplayıp vereceğim kanı. İnşallah mutlu bir haber almak ümidiyle. Henüz belli olmayan herkes için de tüm duam. Pozitifi görenlerinde inşallah bebekleriyle sağlıklı hamilelikler dilerimKızlar birşey sormak istiyorum. Test yapmanız gereken gün yaklaştığında adet sancısı çeken adet olacakmış hissi olupta pozitifi gören bu sıkıntıyı yaşayan var mı?
Benim de 5. Günüm şimdi sakin ol ve o testi yavaşça elinden bırak
Hepiniz sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah. Çok dua ediyorumYok ben 5. Gün yapmam zaten tek embriyo benim belki çiftlerde çıkıyordur ama teklerde olsa da çıkmaz bence .. beni şeytan cumartesi yani 7. Günümde dürtüyor tutuyorum kendimi.. artık sen hamişsin bol bol dualarını bekliyoruz
Amin amin aminYeaaa canımsınnn teşekkür ederim güzel düşüncelerin için güzel insanSizinle paylaşımda olmak benim için büyük mutluluk ve heyecan Allahım hepimizi sevindirsinn
Benim doktorum aslında 14 gün sonra test istedi.. yani 2 Eylül ama 29unda raporum bitiyor iş başı yapmam lazım o gün 11. Güne denk geliyor o gün varsa çıkar artık diye düşünüyorum 5. Gün embriyosu zaten varsa raporumu uzatmayı yoksa iş başı yapmayı düşünüyorum.. o yüzden 29 unda yaptırcamTessttt tessttt getirin bana hahahhaha tamamdır şöyle bir yokladı gitti pis . Bana dr 28 inde yap dedi sizinki 29 u demişti değil mi? Valla herkesin dr farklı ilaç farklı test tarihi farklı tedaviler ( aynı sorunlar da bile) uyguluyor .demek ki herkesin hamileliği de hastalığı da o metabolizmaya özel oluyor.
Benim de p.tesi kan vermem gerekiyor ve 5.gündeyim hiç belirti namına duygu namına bir şey yok .ama o el ayak yanması ateş basması ben de estrofem ve progestanları almaya başladıktan sonra 3 gün çok şiddetli oldu.yumurta toplama aşamasında da gonal f ve meriofert kullanırken 3 gün aynı şeyleri yaşamıştım.büyük ihtimalle hormonların etkileri.umarım güzel haberlerimizi paylaşırız buradaMerhaba kizlar, yeni pozitifleri tebrik ediyorum Allah bebsilerini saglikla kucaklarina almayi nasip etsinBenim bugun 6.gunum dun pozitiflerden erken test yapanlardan gaza geldim ama 5.gun yaptigim test negatif cikti. Evet erken cok da sonucu takmiyorum su an, pazartesi kan verecegim. O zamana kadar olumlu dusunmeye devam ama bir sey danismak istiyorum bugun avuc iclerim ve ayak tabanlarim alev aliyor resmen geciyormus gibi oluyor ama sonra yine ates basiyor ama sadece avuc iclerim ve ayak tabanlarim. Boyle bir belirti yasayan var mi acaba?Ya da bu bir belirti midir sizce
Ateş basması bende de var ama ben ilaçların yaptığını düşünüyorum açıkçasıMerhaba kizlar, yeni pozitifleri tebrik ediyorum Allah bebsilerini saglikla kucaklarina almayi nasip etsinBenim bugun 6.gunum dun pozitiflerden erken test yapanlardan gaza geldim ama 5.gun yaptigim test negatif cikti. Evet erken cok da sonucu takmiyorum su an, pazartesi kan verecegim. O zamana kadar olumlu dusunmeye devam ama bir sey danismak istiyorum bugun avuc iclerim ve ayak tabanlarim alev aliyor resmen geciyormus gibi oluyor ama sonra yine ates basiyor ama sadece avuc iclerim ve ayak tabanlarim. Boyle bir belirti yasayan var mi acaba?Ya da bu bir belirti midir sizce?
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım mutlaka buraya yaz bebeğin seninledir inşallahBen transferin 5.gününden beri (bugün 11.gün ) kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Henüz hiç test vermedim. Birazdan ya da yarın sabah tüm gücümü toplayıp vereceğim kanı. İnşallah mutlu bir haber almak ümidiyle. Henüz belli olmayan herkes için de tüm duam. Pozitifi görenlerinde inşallah bebekleriyle sağlıklı hamilelikler dilerim
Ayırt etmek zor sanırım insan kendini dinleyincede iyi olmuyorOkudugum kadariyla pozitiflerin cogu o sekilde belirti yasamis benimde kasigimda batma ve agrilar olduydu ama ben hic kendi kendime adet olmadigim icin ayirt edemedim ne sancisi nasil bi sanci diye.
Canım ateş basması oksaparı yapınca başlıyor bende ara ara gelip gidiyor. Kullandığın ilaçlardan olabilir canım. 5. gün erken birkaç gün sonra kanda beta hcg baktırırsın ve inşallah pozitifi görürsün canımMerhaba kizlar, yeni pozitifleri tebrik ediyorum Allah bebsilerini saglikla kucaklarina almayi nasip etsinBenim bugun 6.gunum dun pozitiflerden erken test yapanlardan gaza geldim ama 5.gun yaptigim test negatif cikti. Evet erken cok da sonucu takmiyorum su an, pazartesi kan verecegim. O zamana kadar olumlu dusunmeye devam ama bir sey danismak istiyorum bugun avuc iclerim ve ayak tabanlarim alev aliyor resmen geciyormus gibi oluyor ama sonra yine ates basiyor ama sadece avuc iclerim ve ayak tabanlarim. Boyle bir belirti yasayan var mi acaba?Ya da bu bir belirti midir sizce?
Sonuç sayı olarak yazmıyor mu tam olarak canım?Kızlar kanamadan sonra sağlık ocağında kan verdim ben de 1000 den büyük işareti var sadece en azından düşük yok diyebilir miyiz sizce acıbadem de 443-882-1834 tü değerlerim kanamam olunca sağlık ocağında kan vereyim dedim ama inşallah bir aksilik yoktur artık kanamam lekelenmeye döndü progestan iğne ise yariyor demekki
Kanaman yoksa stres yapma canım durması çok iyi iğne işe yaramıştır. Olumlu düşünKızlar kanamadan sonra sağlık ocağında kan verdim ben de 1000 den büyük işareti var sadece en azından düşük yok diyebilir miyiz sizce acıbadem de 443-882-1834 tü değerlerim kanamam olunca sağlık ocağında kan vereyim dedim ama inşallah bir aksilik yoktur artık kanamam lekelenmeye döndü progestan iğne ise yariyor demekki
Sonuç yazmıyor mu tam olarak canım anlamadım?
Sayilmiyor genel de canımKızlar transfer günümüzü sayıyor muyuz Salı günü oldum cumartesi olsa çıkar mı acaba çift embriyo birinin kalitesi 5 bb diğerini bilmiyorum daha düşük sanırım çok heyecanlıyım zaman geçmiyor evde tek
Daha once yumurta toplama doneminde ve ilk taze transferde yasamamistim acikcasi ondan dikkatimi cekti. Su an sadece 2 gunde 1 progestan igne ve gunde 2 kez vajinal fitil kullaniyorum. Ilk denememde daha cok ilac kullanmama ragmen olmamisti ve bu ilaclari da 6 gundur kullaniyorum bugun oglen olmaya basladi. Hicbir anlami da olmayabilir tabii ki. Umarim hormonlar hamilelikten dolayi boyle etkiler yapiyordur. Dediginiz gibi insallah pzt guzel haberlerimizi alirizzBenim de p.tesi kan vermem gerekiyor ve 5.gündeyim hiç belirti namına duygu namına bir şey yok .ama o el ayak yanması ateş basması ben de estrofem ve progestanları almaya başladıktan sonra 3 gün çok şiddetli oldu.yumurta toplama aşamasında da gonal f ve meriofert kullanırken 3 gün aynı şeyleri yaşamıştım.büyük ihtimalle hormonların etkileri.umarım güzel haberlerimizi paylaşırız burada
Demek ki sağlık ocakları bu şekilde sonuç veriyor, sonucunu gördüm canım.1000 den büyükse azalmamıştırKızlar kanamadan sonra sağlık ocağında kan verdim ben de 1000 den büyük işareti var sadece en azından düşük yok diyebilir miyiz sizce acıbadem de 443-882-1834 tü değerlerim kanamam olunca sağlık ocağında kan vereyim dedim ama inşallah bir aksilik yoktur artık kanamam lekelenmeye döndü progestan iğne ise yariyor demekki
Olabilir, hep bir belirti ariyoruz isteAteş basması bende de var ama ben ilaçların yaptığını düşünüyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?