2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Senin normal gözüküyo canım düşük olsa 1000 civarı çıkmaz zannediyorum ki ama tam değeri yazmayan ilk defa bu testi gördüm

Canımcım çok erken test yapmışsın daha beta salgılanmaya ancak başlamıştır. Benim de var böyle belirtilerim ama ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Vücut ısımda çok yüksek.. Bunlar gebelik belirtisi değildir bence..

Olabilir tabii ki, bir umut iste

1000 yukarı olunca ugrasmiyorlar mı acaba
Yani benim daha önceki transferde sağlık ocaklarında verdiğim kanların sonuçları negatifti. Şimdikini hastanede yaptırıyorum. Çok merak ettim gerçekten sağlık ocağı yüksek görünce tam değer yazmıyor mu hiç acaba Kızlar aramızda sağlık ocaklarında kan verip sonucu 1000 den yukarı olan var mı?Sağlık ocağında verdiğiniz kanda beta hcg sonucunda rakamsal bir değer yazıyor mu?

1000 yukarı olunca ugrasmiyorlar mı acaba
Belki değer çok yüksek diye göstermiyodur neyse önemli olan hala sağlıklı bir şekilde hamilesin çok şükür :) bir daha öyle bir korku yaşatmasın Allah benim kasıklarımda ağrı başladı diye korkuyorum 2 gündür seni düşünemiyorum

Oyy insaAllah tamamen kesilir saglikla ilerler gebeligin canim saglik ocagina 2 dakka sorsaydin keske binden yukari olunca degerlendirilmiyomu diye

benim ozellikle goguslerim gogus cevrem cok sicak atesimi olcuyom 36.8 goguslerimi olcuyom 38 cikiyo

Allah razı olsun canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi
Amin canım Allah korusun zaten keseyi de görmüştünüz demi bişey sorcam belki kaçırmışımdır tek mi çift mi embriyo transfer edilmişti. Aklıma acaba ikisi de tuttu da birinde mi sıkıntı çıktı dedim.

normalde benim vucut isim dusuktur 34.5-35 derecedir. 37yi gectiginde acillik olurum serum takilir.
Ah periskom yaniyom zaten su icinde kaliyom ama ben hep sicagimdir arabada benim oturdugum taraf hep buhar olur camlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…