Allah razı olsun canım benimDemek ki sağlık ocakları bu şekilde sonuç veriyor, sonucunu gördüm canım.1000 den büyükse azalmamıştırKanaman da kesilmiş çok şükür Maşallah
1000 yukarı olunca ugrasmiyorlar mı acabaSenin normal gözüküyo canım düşük olsa 1000 civarı çıkmaz zannediyorum ki ama tam değeri yazmayan ilk defa bu testi gördüm
Canımcım çok erken test yapmışsın daha beta salgılanmaya ancak başlamıştır. Benim de var böyle belirtilerim ama ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Vücut ısımda çok yüksek.. Bunlar gebelik belirtisi değildir bence..Merhaba kizlar, yeni pozitifleri tebrik ediyorum Allah bebsilerini saglikla kucaklarina almayi nasip etsinBenim bugun 6.gunum dun pozitiflerden erken test yapanlardan gaza geldim ama 5.gun yaptigim test negatif cikti. Evet erken cok da sonucu takmiyorum su an, pazartesi kan verecegim. O zamana kadar olumlu dusunmeye devam ama bir sey danismak istiyorum bugun avuc iclerim ve ayak tabanlarim alev aliyor resmen geciyormus gibi oluyor ama sonra yine ates basiyor ama sadece avuc iclerim ve ayak tabanlarim. Boyle bir belirti yasayan var mi acaba?Ya da bu bir belirti midir sizce?
InsallahhCanım ateş basması oksaparı yapınca başlıyor bende ara ara gelip gidiyor. Kullandığın ilaçlardan olabilir canım. 5. gün erken birkaç gün sonra kanda beta hcg baktırırsın ve inşallah pozitifi görürsün canım
Bursa da Dilek Doğan BaşHayırlı olsun canım benm
amin isteyen herkese inşallah
Doktorun kimdi
Olabilir tabii ki, bir umut isteCanımcım çok erken test yapmışsın daha beta salgılanmaya ancak başlamıştır. Benim de var böyle belirtilerim ama ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Vücut ısımda çok yüksek.. Bunlar gebelik belirtisi değildir bence..
Yani benim daha önceki transferde sağlık ocaklarında verdiğim kanların sonuçları negatifti. Şimdikini hastanede yaptırıyorum. Çok merak ettim gerçekten sağlık ocağı yüksek görünce tam değer yazmıyor mu hiç acaba1000 yukarı olunca ugrasmiyorlar mı acaba
İnşallah inşallahİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım mutlaka buraya yaz bebeğin seninledir inşallah
Ama dinlemedende duramiyoruz kiAyırt etmek zor sanırım insan kendini dinleyincede iyi olmuyor
Belki değer çok yüksek diye göstermiyodur neyse önemli olan hala sağlıklı bir şekilde hamilesin çok şükür :) bir daha öyle bir korku yaşatmasın Allah benim kasıklarımda ağrı başladı diye korkuyorum 2 gündür seni düşünemiyorum1000 yukarı olunca ugrasmiyorlar mı acaba
Amin çokça aminAma dinlemedende duramiyoruz kihepsi bambaska heyecanlar umutlar Rabbim kimsenin emegini boşa cikarmasin
Oyy insaAllah tamamen kesilir saglikla ilerler gebeligin canim saglik ocagina 2 dakka sorsaydin keske binden yukari olunca degerlendirilmiyomu diyeKızlar kanamadan sonra sağlık ocağında kan verdim ben de 1000 den büyük işareti var sadece en azından düşük yok diyebilir miyiz sizce acıbadem de 443-882-1834 tü değerlerim kanamam olunca sağlık ocağında kan vereyim dedim ama inşallah bir aksilik yoktur artık kanamam lekelenmeye döndü progestan iğne ise yariyor demekki
benim ozellikle goguslerim gogus cevrem cok sicak atesimi olcuyom 36.8 goguslerimi olcuyom 38 cikiyoCanımcım çok erken test yapmışsın daha beta salgılanmaya ancak başlamıştır. Benim de var böyle belirtilerim ama ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Vücut ısımda çok yüksek.. Bunlar gebelik belirtisi değildir bence..
Aaa öyle miBursa da Dilek Doğan Baş
Amin canım Allah korusun zaten keseyi de görmüştünüz demi bişey sorcam belki kaçırmışımdır tek mi çift mi embriyo transfer edilmişti. Aklıma acaba ikisi de tuttu da birinde mi sıkıntı çıktı dedim.Allah razı olsun canım beniminşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi
benim ozellikle goguslerim gogus cevrem cok sicak atesimi olcuyom 36.8 goguslerimi olcuyom 38 cikiyo
Ah periskom yaniyom zaten su icinde kaliyom ama ben hep sicagimdir arabada benim oturdugum taraf hep buhar olur camlarnormalde benim vucut isim dusuktur 34.5-35 derecedir. 37yi gectiginde acillik olurum serum takilir.
Hastaneye mi bağlı muayenehanemi sizinAaa öyle mibende Bursa'da yaşıyorum.
Benm doktorum da şahin zeteroğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?