2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

benim ozellikle goguslerim gogus cevrem cok sicak atesimi olcuyom 36.8 goguslerimi olcuyom 38 cikiyo
Benimde göğüslerim bi şişmişti indi sonra 2 gündür yanıyiiiii aynı durumdayız belirti arayanlara şunu diyeyim belirtiler bi geliyor bi gidiyor bi geliyor bi gidiyor tam şimdi aha diyorsun hooop gidiyor. O nedenle çok fazla şey yapmayın derim tabi kişiden kişiye göre değişir

Kuzum ben dun belirtiler kayboldu lekelenmem var diye gittim kan verdim ya nasi bi panik yasadim anlatamam esimde kizdi her seferinde kanmi vercez yapma sakin ol dedi goguslerimin ucundaki sızı kaybolmuştu dün bugun 2 tane gulle tasiyomus gibi bi his var günüm günümü tutmuyo gercekten dedigin gibi belirti aramamak lazim cunku bi gidip bi gelince insan bosluga dusuyo biseymi oldu diye panik oluyo

Rabbim bebişlerimizi korusun gerçekten hormon dalgalanmaları çok fazla birde sadece beta ile ilgili olmadığını öğrendikten sonra ben çok rahatladım. Mesela ağzın tadının bozulması tamamen östrojen ve progesteron hormonuyla alakalıymış. Beta sanıyoruz genelde biz ama alakası yok çok durumla

Benim agzimin tadi bozulmadı ya midemde yanmalar oluyodu oda gecti cok sukur ama hersey hosuma gidiyo biliyomusun bisey oluyo mesela basim dönüyor yada öğürüyorum falan ooo bu cok iyiymis falan diyorum ne guzel hisler Rabbim kucagimiza almayida nasip etsin insaAllaaahhh cumlemizin saglikla huzurla hayirla

Ayy kızlar benim de ağzımın tadı yok 3 gündür, ne yesem tam tadını alamıyorum. Bir de hani böyle çok heyecanlanınca elinizi ayağınızı nereye koyacağınızı bilemezsiniz elleriniz titrer kalbiniz çarpar ya, heh işte o durumdayım. Sanki bana adrenalin iğnesi vurmuşlar gibiyim

Yaa sen ne tatlısınnn, bu çok iyiymiş heee

Zorlu yollardan geçince aslında canımızı yakan şeyler bile güzel geliyor demi bunu çeken anlar gerçekten katılıyorum sana canım amin amin amin Allah’ın izniyle

Benimde 7. Gün başlamıştı canım o tat şeyleri sonra bi geçti yine geldi şimdi yine gitti. Sonra ben bir araştırdım progestron ve östrojen hormonları artınca oluyormuş.

Kızlar bir şey soracağım gebelik haftası ile ilgili. 4+5 günlük gebe olan birisi 4 haftalık mı 5 haftalık mı gebe oluyor? İnternetten bakıyorum biri 4 haftalık diyor biri 5 haftalık Özellikle keseyi gören arkadaşlar daha net bilgi sahibidir sanırım bu konuda

Son düzenleme:
Gebeliğin 5.haftasında oluyor

Senin sonucunu çok merak ediyorum kuzum pozitif çıkıcak o belli de kaç çıkıcak bakalım

Penisilinden sonra unutamayacağım 2. İğne: oksapar net

Zorlu yollardan geçince aslında canımızı yakan şeyler bile güzel geliyor demi bunu çeken anlar gerçekten katılıyorum sana canım amin amin amin Allah’ın izniyle
Gercekten oyle ben 14 senedir evliyim daha oncede hsg cekilmistim gecen sene cekildigimde rahmimin T seklinde oldugunu ve zaten gebe kalamayacagimi ogrendim Ey guzel Allahim dedim 13 yildir bunu gostermeyen sensin 13 yil sonra bunu gösterende sensin gosterdiysen var bi caresi dedim. Gercektende varmis Rabbime binlerce şükürler olsun gercekten nasil şükür edicem bilemiyorum cocuksuda bi mahcubiyet var cunku soylendigim zamanlarda oldu Allah affetsin neden ben dedigim zamanlarda oldu. 13 senedir buyumeyen yumurtalarim buyudu Allahim dedim sensin dermanda sensin derdi verende sensin vakti gelmistir demekki dedim umudumun kırıldığı zamanlarda oldu negatif aldığımda hayal kırıklığı yasadigimda oldu. Varsın olsun sonu guzel olsun Allah sabredenlerle beraberdir. Dedik sabrettik Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir dedik yeniden yeniden basladik. Cok sukur bunca zaman sonra gelince herşeyi hoş oluyomuş ne olursa guzel oluyomuş. Yarin benim dogum gunum tesadufen ilk doktor randevumu o güne verdiler Buda Rabbimin bi armagani çok şükür bin şükür. O herseyin hayirlisini bilir zamanini bilir kudret kalemi yazan kalem onun elinde o ne yazdiysa o. InsaAllah cumlemizin duasini kabul olan dualardan eylesin Rabbim. Tamamina erdirsin insaAllahhh

Yaaa elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah Rabbim plan yapanların en hayırlısı biz bilemiyoruz ki neyi neden veriyor neyi neden vermiyor. Ama şunu biliyorum ki o neyi veriyorsa güzeldir neyi vermiyorsa da bizim için hayırdır. Duygulandım yine gerçekten Rabbim önce kalp atışlarını duymayı sonra da sağlıkla kolaylıkla afiyetle 9 ayı tadını çıkartarak yasamayı sonra da Allah’ın mucizelerini kucağımıza almamızı nasip etsin

Amin canimm aminnnnn insaAlllahhh dua eder dua beklerim

Benimde 7. Gün başlamıştı canım o tat şeyleri sonra bi geçti yine geldi şimdi yine gitti. Sonra ben bir araştırdım progestron ve östrojen hormonları artınca oluyormuş.
Valla bişeylerin arttığı belli yerimde duramıyorum, kaşık çatal elimden düşüyor ellerim titrediği için filan Nefes nefeseyim kuzu yaa bildiğin gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…