2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ayy ama sen ağlattın beni güzel yüreklim Allahım o heyecanlı yüreğine hiç endişeler sokmasın bundan sonra, pamuk yavrularını kucaklamak nasip olsun, kolayca ve sağlıkla. Canım benimm

Ayy ama sen ağlattın beni güzel yüreklim Allahım o heyecanlı yüreğine hiç endişeler sokmasın bundan sonra, pamuk yavrularını kucaklamak nasip olsun, kolayca ve sağlıkla. Canım benimm
Senin kalbin ne guzel ya Aminnnn canimm aminnnn cumlemiz icin hepimize nasip olsun insaAllah

Valla bişeylerin arttığı belli yerimde duramıyorum, kaşık çatal elimden düşüyor ellerim titrediği için filan Nefes nefeseyim kuzu yaa bildiğin gibi değil
Ay ya senin beta değerini çok merak ediyorum gerçekten Rabbim sevindirsin seni canım ya

Rahim kasılması yapıyor

Kızlar merhaba farklı bir konuyla geldim bugün de pozitifi gören arkadaşlar ailelere hemen söylediniz mi kalp atışını beklediniz mi bizim tedavi gördüğümüzden ailelerimizin haberi yok zaten ikisi de farklı şehirde yaşıyorlar merak ettim siz neler yaptınız

Allah nasip ederde pozitifi görürsem belli bir süre söylemeyi düşünmüyorum. Düşük yaptığım hamileliğimde aile eş dost herkese söylemiştim. Herşey allahtan kucağıma alamadım ama herkese bi açıklama yapmak zorunda kaldık bu da acımızı hep katladı. Neden niye ne yedin acaba işe gittin ondan mı oldu bunlarla karşılaştım daha vs. Şeyler belli süre kendi alanında anne baba bilse yeter bence tabi bu yaşadıklarımı allah bana bir daha yaşatmasın ve sizlerede yaşatmasın sadece bir tecrübeyi paylaşmak istedim sen içinden geleni yap

Bemmde aynı ailelerden uzağız
Bizim eşimin de benm de ailemizden ablalar kardeşler ve anne babamız dışında kimse bilmiyor
Onlara bu durumu anlatırken biraz daha rahatlıyorum ben o yüzden söylemeyi tercih ettim.
Şuan da 10. Günümdeyim
7. Günde değerim 29.97 idi hepsinin haberi var ve değerimin katlanarak artmasını dört gözle bekliyorlar
siz neden söylememeyi tercih ettiniz acaba

Acıbadem Hastanesi'nde

Dilek hanımı hiç duymamiştim ama
Ben şahin bey ile Betül Dündar(bahçeci) arasında çok gelip gitmiştim
PembeMavide işlemlerim gerçekleşti ama Dilek Hanım dünya tatlısıdır çok içten birisi
Özel Sağlık Sigortam olduğu için doğumu özel hastanede yapmam lazım benim de hastanede bi doktor bulmam gerek

Kendi annemlere zaten söyledim sonuç günümden 1 gün önce
Kayınvalideme keseyi görünce söyledim
eltimin haberi yok telefonda söylemek istemedim müsait olunca bir gün kahveye size gelmek istiyoruz dedim o da evine davet etmedi kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…