Ayyy yarın hemen gidericem merakınızı inşaallah bebeğimmmSenin sonucunu çok merak ediyorum kuzum pozitif çıkıcak o belli de kaç çıkıcak bakalım
BekliyoruuuummmAyyy yarın hemen gidericem merakınızı inşaallah bebeğimmm
Ayy ama sen ağlattın beni güzel yüreklimGercekten oyle ben 14 senedir evliyim daha oncede hsg cekilmistim gecen sene cekildigimde rahmimin T seklinde oldugunu ve zaten gebe kalamayacagimi ogrendim Ey guzel Allahim dedim 13 yildir bunu gostermeyen sensin 13 yil sonra bunu gösterende sensin gosterdiysen var bi caresi dedim. Gercektende varmis Rabbime binlerce şükürler olsun gercekten nasil şükür edicem bilemiyorum cocuksuda bi mahcubiyet var cunku soylendigim zamanlarda oldu Allah affetsin neden ben dedigim zamanlarda oldu. 13 senedir buyumeyen yumurtalarim buyudu Allahim dedim sensin dermanda sensin derdi verende sensin vakti gelmistir demekki dedim umudumun kırıldığı zamanlarda oldu negatif aldığımda hayal kırıklığı yasadigimda oldu. Varsın olsun sonu guzel olsun Allah sabredenlerle beraberdir. Dedik sabrettik Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir dedik yeniden yeniden basladik. Cok sukur bunca zaman sonra gelince herşeyi hoş oluyomuş ne olursa guzel oluyomuş. Yarin benim dogum gunum tesadufen ilk doktor randevumu o güne verdiler Buda Rabbimin bi armagani çok şükür bin şükür. O herseyin hayirlisini bilir zamanini bilir kudret kalemi yazan kalem onun elinde o ne yazdiysa o. InsaAllah cumlemizin duasini kabul olan dualardan eylesin Rabbim. Tamamina erdirsin insaAllahhh
Yaşasın savaşçı anneler dayanışmasıııııHer duygusu cok iyi bizler gonulden anneyiz aslında kalbimiz anne bizim savaşçı anneleriz biz
Senin kalbin ne guzel ya Aminnnn canimm aminnnn cumlemiz icin hepimize nasip olsun insaAllahAyy ama sen ağlattın beni güzel yüreklimAllahım o heyecanlı yüreğine hiç endişeler sokmasın bundan sonra, pamuk yavrularını kucaklamak nasip olsun, kolayca ve sağlıkla. Canım benimm
Ay ya senin beta değerini çok merak ediyorum gerçekten Rabbim sevindirsin seni canım yaValla bişeylerin arttığı belli yerimde duramıyorum, kaşık çatal elimden düşüyor ellerim titrediği için filanNefes nefeseyim kuzu yaa bildiğin gibi değil
Progestan kalçadan bana hayatı sorgulattı yemin ediyorumPenisilinden sonra unutamayacağım 2. İğne: oksapar net
Ben sizlerden aldığım enerjiyi sizlere yansıtıyorum canım benimSenin kalbin ne guzel ya Aminnnn canimm aminnnn cumlemiz icin hepimize nasip olsun insaAllah
Amiiiinnnn hepimizi sevindirsin kuzummAy ya senin beta değerini çok merak ediyorum gerçekten Rabbim sevindirsin seni canım ya
YaaaaProgestan kalçadan bana hayatı sorgulattı yemin ediyorum
Oksapar benım canım bence proluton depot ıgrencPenisilinden sonra unutamayacağım 2. İğne: oksapar net
Kız ne saman verdınki saat kac olmuşAmiiiinnnn hepimizi sevindirsin kuzumm
Rahim kasılması yapıyorKızlar ya bısey sorcam . Ben ınternette ananasın tutunmaya yardımcı oldugunu okumustum 10 gundur ananas yiyorum. Bugun tesadufen bi sayfada gordum hamilelikte ananas kesınlıkle yenmemeli yazıyor. Ay ben napıcam sımdı
Allah nasip ederde pozitifi görürsem belli bir süre söylemeyi düşünmüyorum. Düşük yaptığım hamileliğimde aile eş dost herkese söylemiştim. Herşey allahtan kucağıma alamadım ama herkese bi açıklama yapmak zorunda kaldık bu da acımızı hep katladı. Neden niye ne yedin acaba işe gittin ondan mı oldu bunlarla karşılaştım daha vs. Şeyler belli süre kendi alanında anne baba bilse yeter bence tabi bu yaşadıklarımı allah bana bir daha yaşatmasın ve sizlerede yaşatmasın sadece bir tecrübeyi paylaşmak istedim sen içinden geleni yapKızlar merhaba farklı bir konuyla geldim bugün de pozitifi gören arkadaşlar ailelere hemen söylediniz mi kalp atışını beklediniz mibizim tedavi gördüğümüzden ailelerimizin haberi yok zaten ikisi de farklı şehirde yaşıyorlar merak ettim siz neler yaptınız
Bemmde aynı ailelerden uzağızKızlar merhaba farklı bir konuyla geldim bugün de pozitifi gören arkadaşlar ailelere hemen söylediniz mi kalp atışını beklediniz mibizim tedavi gördüğümüzden ailelerimizin haberi yok zaten ikisi de farklı şehirde yaşıyorlar merak ettim siz neler yaptınız
PembeMavide işlemlerim gerçekleşti ama Dilek Hanım dünya tatlısıdır çok içten birisiAcıbadem Hastanesi'nde
Dilek hanımı hiç duymamiştim ama
Ben şahin bey ile Betül Dündar(bahçeci) arasında çok gelip gitmiştim
Bende bursadayım bahceciye gidiyorum selam bursa tayfaAaa öyle mibende Bursa'da yaşıyorum.
Benm doktorum da şahin zeteroğlu
Kendi annemlere zaten söyledim sonuç günümden 1 gün önceKızlar merhaba farklı bir konuyla geldim bugün de pozitifi gören arkadaşlar ailelere hemen söylediniz mi kalp atışını beklediniz mibizim tedavi gördüğümüzden ailelerimizin haberi yok zaten ikisi de farklı şehirde yaşıyorlar merak ettim siz neler yaptınız1
HiçOksapar benım canım bence proluton depot ıgrenc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?