2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benim kayınvalidem ve eşimin teyzesi bi sorguya çekiyorlar yani mitte olsalar kaç tane suçluyu çapraz sorguyla yakalarlar sıkıyorsa söyleme kayınvalidemin bilmesi demek de herkesin bilmesi demek.

Son düzenleme:
Ayyy boşver ya ben eltime doğana kadar söylememe şansım olsa inan söylemem tedaviyle olduğunu da biliyorlar mı ya benim annem biraz evhamlı bi negatif aşılamam var o zaman da negatifi görünce böyle böyle oldu diye anlatmıştım o zaman dedi boşver tüpe baslama hemen gençsin olur falan diye işte anne kafası o yüzden bu tedavi sürecini söylemedim

Cok yavas ver ilacı o zaman hic acımıyor bir de basta buz koy bitti gitti
Tamam canım bir dahaki sefere öyle yapayım teşekkür ediyorum heryerim morardı 3 ay devam edeceksin dedi. Milim milim vuruyorum ki yer kalsın diye artık Allah razı olsun

PembeMavide işlemlerim gerçekleşti ama Dilek Hanım dünya tatlısıdır çok içten birisi
Özel Sağlık Sigortam olduğu için doğumu özel hastanede yapmam lazım benim de hastanede bi doktor bulmam gerek
Bende özel hastanede doğum için farklı bir doktor istiyorum ama daha hiç araştırmadım bu konu içinde ilerde ayrı bi başlık at kuzum birlikte değerlendirelim bursa doktorlarını

Kayınvalidem bilmiyor tedavi ile olduğunu söylemeyeceğimde karşı çünkü tüp bebeğe kırmak istemiyorum kalbini
annemler biliyor tüp bebek olduğunu
ama kayınvalidem tarafına ve çevreme söylemeyeceğim gerek yok

Bende özel hastanede doğum için farklı bir doktor istiyorum ama daha hiç araştırmadım bu konu içinde ilerde ayrı bi başlık at kuzum birlikte değerlendirelim bursa doktorlarını
Ay doğru söylüyorsunnn lazım böyle bi Başlık
bende doktor araştırmalarındayım biraz daha büyüsün minişim de :)

Ay volkan beyi çok duydum medicanada ona da randevu falan yok kizlar ben bulamadım devlete de hiç bakmadım

Bende aynısını düşünüyorum canım gerek yok bence de kayınvalide ve tarafı bilmesin

Tamam canım bir dahaki sefere öyle yapayım teşekkür ediyorum heryerim morardı 3 ay devam edeceksin dedi. Milim milim vuruyorum ki yer kalsın diye artık Allah razı olsun
Bir de derıne dimdik olsun enjektor derıne dogru dık ama 90 dereceyle

Bunlara dikkat edince hic morartmıyor hepsını dene gorcen canım ınsallah alıscaksın sen de:)

Ayy benim de kayınvalidemin bilmesi demek herkesin bilmesi demek; ama söylemezsek de çok üzülür çok kırılır kıyamamm Sıkı sıkı tembihleyeceğim anneciğim duasını yaptık 3 ay kimseye söylememeliyiz ki bebek tehlikeye düşmesin vs diye, umarım söylemez Kendisi benden daha heyecanlı bir mizaca sahip çünkü Benim kendi taraf çekirdek ailem de biliyor ve maalesef okula da bildirmek durumunda kaldım ki bana kolay bir ders programı versinler diye En yakın arkadaşlarımdan dan 3-4 kişi var bilen.. E kızlar ben herkese duyurmuşum yaa

Kesinlikle çok çok yavaş yapın. Ben de ilk zamanlar gonal f gibi hızla yapıyordum fena ağrıyor ve morardı benim de şimdi çok şükür sıkıntı yok morarma gibi

Benim de iş yeri biliyor canım mecburen zaten bi de dediğin gibi yakın bi kaç arkadaşa da söyledim ya ben sağlıkçıyim çevrede sağlıkci tüp bebek= öcüü gözüyle bakmıyorlar ama annelere kayınvalidelere gel de bunu anlat yani annem tabiki öyle bakmaz da işte ne bileyim çektiğim bu kadar acıyı bilmesin gerek yok diye düşünüyorum bazen de ama sonra da kendi çocuğum benden bişey saklasın hiç istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…