Benim kayınvalidem ve eşimin teyzesi bi sorguya çekiyorlar yani mitte olsalar kaç tane suçluyu çapraz sorguyla yakalarlar sıkıyorsa söylemeKızlar merhaba farklı bir konuyla geldim bugün de pozitifi gören arkadaşlar ailelere hemen söylediniz mi kalp atışını beklediniz mibizim tedavi gördüğümüzden ailelerimizin haberi yok zaten ikisi de farklı şehirde yaşıyorlar merak ettim siz neler yaptınız
Yaa hahaBende bursadayım bahceciye gidiyorum selam bursa tayfa
Cok yavas ver ilacı o zaman hic acımıyor bir de basta buz koy bitti gittiHiç
Bilmiyorum canım onu ben eminim ama bı ilaçlar çok ağır gerçekten Rabbim emeklerimizi zayi etmez
Amin inşallah canım darısı senden gelecek güzel habereKuzum beta hala 1000 üstünde yani bebişin seninleDinlenmeye ve umutla dua etmeye devam
Kendi annemlere zaten söyledim sonuç günümden 1 gün önce
Kayınvalideme keseyi görünce söyledim
eltimin haberi yok telefonda söylemek istemedim müsait olunca bir gün kahveye size gelmek istiyoruz dedim o da evine davet etmedi kaldı
Ayyy boşver ya ben eltime doğana kadar söylememe şansım olsa inan söylememBemmde aynı ailelerden uzağız
Bizim eşimin de benm de ailemizden ablalar kardeşler ve anne babamız dışında kimse bilmiyor
Onlara bu durumu anlatırken biraz daha rahatlıyorum ben o yüzden söylemeyi tercih ettim.
Şuan da 10. Günümdeyim
7. Günde değerim 29.97 idi hepsinin haberi var ve değerimin katlanarak artmasını dört gözle bekliyorlar
siz neden söylememeyi tercih ettiniz acaba
Tamam canım bir dahaki sefere öyle yapayım teşekkür ediyorum heryerim morardı 3 ay devam edeceksin dedi. Milim milim vuruyorum ki yer kalsın diye artık Allah razı olsunCok yavas ver ilacı o zaman hic acımıyor bir de basta buz koy bitti gitti
İnşallah canım çok şükürSağlık ocağında belli bir şeyden sonra ölçmüyor benim ilk transferimde böyleydi sizin gibi büyüktür işareti olduğundan değer 1000 den büyük sıkıntı yok yani
Bende özel hastanede doğum için farklı bir doktor istiyorum ama daha hiç araştırmadımPembeMavide işlemlerim gerçekleşti ama Dilek Hanım dünya tatlısıdır çok içten birisi
Özel Sağlık Sigortam olduğu için doğumu özel hastanede yapmam lazım benim de hastanede bi doktor bulmam gerek
Ahahah çok iyiymiş yaBenim kayınvalidem ve eşimin teyzesi bi sorguya çekiyorlar yani mitte olsalar kaç tane suçluyu çapraz sorguyla yakalarlar sıkıyorsa söylemekayınvalidemin bilmesi demek de herkesin bilmesi demek. uçan kuş biliyor bizim
Kayınvalidem bilmiyor tedavi ile olduğunu söylemeyeceğimde karşı çünkü tüp bebeğe kırmak istemiyorum kalbiniAyyy boşver ya ben eltime doğana kadar söylememe şansım olsa inan söylememtedaviyle olduğunu da biliyorlar mı ya benim annem biraz evhamlı bi negatif aşılamam var o zaman da negatifi görünce böyle böyle oldu diye anlatmıştım o zaman dedi boşver tüpe baslama hemen gençsin olur falan diye işte anne kafası o yüzden bu tedavi sürecini söylemedim
Ay doğru söylüyorsunnn lazım böyle bi BaşlıkBende özel hastanede doğum için farklı bir doktor istiyorum ama daha hiç araştırmadımbu konu içinde ilerde ayrı bi başlık at kuzum birlikte değerlendirelim bursa doktorlarını
Bugün transfer sonrasi 12. Günüm canım 6. Günde idrarda pozitifi gördüm iki kez de beta verdim 260-648 sonuçlarım daYaa hahasiz şuan hangi aşamadasınız peki
Ay volkan beyi çok duydum medicanada ona da randevu falan yok kizlar ben bulamadımBende özel hastanede doğum için farklı bir doktor istiyorum ama daha hiç araştırmadımbu konu içinde ilerde ayrı bi başlık at kuzum birlikte değerlendirelim bursa doktorlarını
Bende aynısını düşünüyorum canım gerek yok bence de kayınvalide ve tarafı bilmesinKayınvalidem bilmiyor tedavi ile olduğunu söylemeyeceğimde karşı çünkü tüp bebeğe kırmak istemiyorum kalbini
annemler biliyor tüp bebek olduğunu
ama kayınvalidem tarafına ve çevreme söylemeyeceğim gerek yok
Burda progestani okuyunca bende tirsarak gittim vurulurken sorun yokta sonrasında totomun ağrısından yatakta düzgün dönemiyorumProgestan kalçadan bana hayatı sorgulattı yemin ediyorum
Bir de derıne dimdik olsun enjektor derıne dogru dık ama 90 dereceyleTamam canım bir dahaki sefere öyle yapayım teşekkür ediyorum heryerim morardı 3 ay devam edeceksin dedi. Milim milim vuruyorum ki yer kalsın diye artık Allah razı olsun
Bebeğim yarın vereceğimKız ne saman verdınki saat kac olmuş
Kesinlikle çok çok yavaş yapın. Ben de ilk zamanlar gonal f gibi hızla yapıyordum fena ağrıyor ve morardı benim de şimdi çok şükür sıkıntı yok morarma gibiTamam canım bir dahaki sefere öyle yapayım teşekkür ediyorum heryerim morardı 3 ay devam edeceksin dedi. Milim milim vuruyorum ki yer kalsın diye artık Allah razı olsun
Benim de iş yeri biliyor canım mecburen zaten bi de dediğin gibi yakın bi kaç arkadaşa da söyledim ya ben sağlıkçıyim çevrede sağlıkci tüp bebek= öcüü gözüyle bakmıyorlarAyy benim de kayınvalidemin bilmesi demek herkesin bilmesi demek; ama söylemezsek de çok üzülür çok kırılır kıyamammSıkı sıkı tembihleyeceğim anneciğim duasını yaptık 3 ay kimseye söylememeliyiz ki bebek tehlikeye düşmesin vs diye, umarım söylemez Kendisi benden daha heyecanlı bir mizaca sahip çünkü Benim kendi taraf çekirdek ailem de biliyor ve maalesef okula da bildirmek durumunda kaldım ki bana kolay bir ders programı versinler diye En yakın arkadaşlarımdan dan 3-4 kişi var bilen.. E kızlar ben herkese duyurmuşum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?