2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canım benim kaynanam da çok iyidir ama benim tüp Bebek olayını köyde üstelik cenazede bağıra çağıra anlatmış bir güzel eltim de ordaymis o söyledi temiz kalplidir ama ağzında bakla ıslanmaz saolsun bide herşeyi acindira acindira anlatmaya bayılır yine de severim kendisini aramız iyi çok şükür dedikoduyu sevmese tam mükemmel olacak

Bugün transfer sonrasi 12. Günüm canım 6. Günde idrarda pozitifi gördüm iki kez de beta verdim 260-648 sonuçlarım da siz hangi aşamadasiniz
Yaaa çok güzel değerler masşallah
Ben 6 7 ve8. Gün idrarda hep pozitif gördüm
7. Gün ayriyeten kanda 29.97 çıktı değerim
Bugün 10. Günüm sağlık ocağında tekrar test verdim ama daha çıkmadı sonucu

Yarın bende tekrar sağlık ocağında vereyim diyorum aynı gün çıkıyor mu diğerlerini hastanede vermiştim

Yarın bende tekrar sağlık ocağında vereyim diyorum aynı gün çıkıyor mu diğerlerini hastanede vermiştim
Maalesef aynı gün çıkmıyor, ertesi günü çıkıyor. Hatta bildiğim kadarıyla cuma alımına kan pazartesiye kalıyormuş galiba
Ben doktorumuzun yanında gittiğimde artışı birlikte değerlendirelim diye sağlık ocağında yaptırdım

Benimde doktor tekrar istemedi de ben merak ediyorum tabi

Bir de derıne dimdik olsun enjektor derıne dogru dık ama 90 dereceyle

Bunlara dikkat edince hic morartmıyor hepsını dene gorcen canım ınsallah alıscaksın sen de:)
Tamam canım deneyeceğim inşaAllah Allah razı olsun

Ben ilk anneme soyledim telefonu firlatti krizlere girmis aglamakdan o gun gece bile tansiyonunu dusurememis ben hemen soledim ya dua eder anam babam kardeslerim. Esimin ailesindede eltim gorumcemin biri ve kayinvalidem biliyo ucude tembihli. benimde tam tersi kayinbaba duyarsa tekirdagdan adanaya kadar herkes duyar

Kesinlikle çok çok yavaş yapın. Ben de ilk zamanlar gonal f gibi hızla yapıyordum fena ağrıyor ve morardı benim de şimdi çok şükür sıkıntı yok morarma gibi
Evet bende hızlı vuruyordum ama teşekkür ediyorum iyiki yazmışım ya Allah razı olsun sizden deneyeceğim hepsini

Ya niye bu babalar böyle benim babam da öyle ya inan kimseye söylemesin diye bir önceki gebeliğimi üç ay sakladım babamdan sonra kendisine söyledik annemle ama aynı hafta ben bebeğimi kaybettim Allah'ım babam yedi sülaleme anlatmış durumu millet ah vah ah vah ede ede o hafta beni aramıştı çok sinir olmuştum babamazaten acılısın bide millet üzüyor şimdi yine hamileyim elimde olsa doğumda söylerim gel torununu sev diye haberi yok daha ....

Söyleyecek ne ana ne baba var ..göçtüler gittiler erkenden gerçi ben de geç evlendim Allah için geçte giriştik bu işlere (üzülmeyin bebikleri üzmeyin ) ama kanıma teyzem bakacak benden önce öğrenecek eğer pozitif olursa . Dostlarım var ablalarım var herkes çok heyecanlı muhakkak haber ver diyorlar.herkes benim anne olmamı canı gönülden istiyor gözlerinde, seslerinde hissediyorum sağolsunlar.

Ben kendi babama soyledim canim mutluluktan havalara uçmuş kardeslerimi falan surekli tembihliyomus aman haaa 3 ay olsun duyurmayin diye ama kayinbabam eline hoparloru alir dunyaya ilan eder

Benim kayınvalidem ve eşimin teyzesi bi sorguya çekiyorlar yani mitte olsalar kaç tane suçluyu çapraz sorguyla yakalarlar sıkıyorsa söyleme kayınvalidemin bilmesi demek de herkesin bilmesi demek.
Canım ben eskiden saklardım herkesten. Hatta kimsenin bilmesini dahi istemezdim. Hem insanlar bana üzülerek bakmasın diye hem de soru sormasınlar sürekli diye. Ama zamanla fark ettim ki benim süreç uzadıkça uzadı ve bı süreçte hem çok yoruldum hem de kimseye söylemediğim için üzerimdeki bazı yüklerden ezildim. Mesela iş yerinde bir iş bana kalıyordu ekstra ben rapor alamıyordum kimse tedavi gördüğümü bilmesin diye. Ama yaşım ilerledikçe artık kimseyi umursamamayı öğrendim. Ben söylemeyi tercih ettim bir süre sonra. Zaten bir sürü düşüğüm var dış gebeliğim var o nedenle birilerinin bilip bilmemesini ben takmıyorum artık. Sorana söylüyorum.Şimdi herkes biliyor pozitif olduğunu da sorana söylüyorum. İş yerinde de eylülün ortasına kadar izin aldım araya soran yok iş için gelen giden de yok rahatım… Annem biliyor zaten tüm süreçleri eşim de kaynanama söylüyor zaten. Onlar da merak ediyorlar yıllardır takipteler zaten bebek gelecek mi diye

Başınız sağolsun mekanları cennet olsun inşallah. Kk ailesi de bekliyor pozitif haberini alacaksınız buraya da duyuracaksınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…