- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Canım benim kaynanam da çok iyidir ama benim tüp Bebek olayını köyde üstelik cenazede bağıra çağıra anlatmış bir güzelAyy benim de kayınvalidemin bilmesi demek herkesin bilmesi demek; ama söylemezsek de çok üzülür çok kırılır kıyamammSıkı sıkı tembihleyeceğim anneciğim duasını yaptık 3 ay kimseye söylememeliyiz ki bebek tehlikeye düşmesin vs diye, umarım söylemez Kendisi benden daha heyecanlı bir mizaca sahip çünkü Benim kendi taraf çekirdek ailem de biliyor ve maalesef okula da bildirmek durumunda kaldım ki bana kolay bir ders programı versinler diye En yakın arkadaşlarımdan dan 3-4 kişi var bilen.. E kızlar ben herkese duyurmuşum yaa
Yaaa çok güzel değerler masşallahBugün transfer sonrasi 12. Günüm canım 6. Günde idrarda pozitifi gördüm iki kez de beta verdim 260-648 sonuçlarım dasiz hangi aşamadasiniz
Yarın bende tekrar sağlık ocağında vereyim diyorum aynı gün çıkıyor mu diğerlerini hastanede vermiştimYaaa çok güzel değerler masşallah
Ben 6 7 ve8. Gün idrarda hep pozitif gördüm
7. Gün ayriyeten kanda 29.97 çıktı değerim
Bugün 10. Günüm sağlık ocağında tekrar test verdim ama daha çıkmadı sonucu
Sabah erken mi vermiştin canimYarın bende tekrar sağlık ocağında vereyim diyorum aynı gün çıkıyor mu diğerlerini hastanede vermiştim
bende duydum o doktoru çok samimi diyorlardı medicana da iyi bir hastane koşulları şartlarıAy volkan beyi çok duydum medicanada ona da randevu falan yok kizlar ben bulamadımdevlete de hiç bakmadım
sağlık ocağında ertesi gün çıkıyorYarın bende tekrar sağlık ocağında vereyim diyorum aynı gün çıkıyor mu diğerlerini hastanede vermiştim
Maalesef aynı gün çıkmıyor, ertesi günü çıkıyor. Hatta bildiğim kadarıyla cuma alımına kan pazartesiye kalıyormuş galibaYarın bende tekrar sağlık ocağında vereyim diyorum aynı gün çıkıyor mu diğerlerini hastanede vermiştim
Hadi ya kötüymüşsağlık ocağında ertesi gün çıkıyor
hele yarın cuma
kalır pazartesiye canım
Benimde doktor tekrar istemedi de ben merak ediyorum tabiMaalesef aynı gün çıkmıyor, ertesi günü çıkıyor. Hatta bildiğim kadarıyla cuma alımına kan pazartesiye kalıyormuş galiba
Ben doktorumuzun yanında gittiğimde artışı birlikte değerlendirelim diye sağlık ocağında yaptırdım
Tamam canım deneyeceğim inşaAllah Allah razı olsunBir de derıne dimdik olsun enjektor derıne dogru dık ama 90 dereceyle
Bunlara dikkat edince hic morartmıyor hepsını dene gorcen canım ınsallah alıscaksın sen de:)
Ben ilk anneme soyledim telefonu firlatti krizlere girmis aglamakdan o gun gece bile tansiyonunu dusurememis ben hemen soledim ya dua eder anam babam kardeslerim. Esimin ailesindede eltim gorumcemin biri ve kayinvalidem biliyo ucude tembihli.Kızlar merhaba farklı bir konuyla geldim bugün de pozitifi gören arkadaşlar ailelere hemen söylediniz mi kalp atışını beklediniz mibizim tedavi gördüğümüzden ailelerimizin haberi yok zaten ikisi de farklı şehirde yaşıyorlar merak ettim siz neler yaptınız
Evet bende hızlı vuruyordum ama teşekkür ediyorum iyiki yazmışım ya Allah razı olsun sizden deneyeceğim hepsiniKesinlikle çok çok yavaş yapın. Ben de ilk zamanlar gonal f gibi hızla yapıyordum fena ağrıyor ve morardı benim de şimdi çok şükür sıkıntı yok morarma gibi
İlk vurulduğumda inanamadım nasıl bişey vuruldum ben diyeProgestan kalçadan bana hayatı sorgulattı yemin ediyorum
Amin inşallahHepiniz sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah. Çok dua ediyorumRabbim hepimizin yüzünü güldürsün o cennet kokulu meleklerden bizlere de sağlıcakla nasip etsin
Ya niye bu babalar böyleBen ilk anneme soyledim telefonu firlatti krizlere girmis aglamakdan o gun gece bile tansiyonunu dusurememis ben hemen soledim ya dua eder anam babam kardeslerim. Esimin ailesindede eltim gorumcemin biri ve kayinvalidem biliyo ucude tembihli.benimde tam tersi kayinbaba duyarsa tekirdagdan adanaya kadar herkes duyar
Ay heycanlandım:)Bebeğim yarın vereceğim
Söyleyecek ne ana ne baba var ..göçtüler gittiler erkenden gerçi ben de geç evlendim Allah için geçte giriştik bu işlereKızlar merhaba farklı bir konuyla geldim bugün de pozitifi gören arkadaşlar ailelere hemen söylediniz mi kalp atışını beklediniz mibizim tedavi gördüğümüzden ailelerimizin haberi yok zaten ikisi de farklı şehirde yaşıyorlar merak ettim siz neler yaptınız
Ben kendi babama soyledim canim mutluluktan havalara uçmuş kardeslerimi falan surekli tembihliyomus aman haaa 3 ay olsun duyurmayin diyeYa niye bu babalar böylebenim babam da öyle ya inan kimseye söylemesin diye bir önceki gebeliğimi üç ay sakladım babamdan sonra kendisine söyledik annemle ama aynı hafta ben bebeğimi kaybettim Allah'ım babam yedi sülaleme anlatmış durumu millet ah vah ah vah ede ede o hafta beni aramıştı çok sinir olmuştum babama zaten acılısın bide millet üzüyor şimdi yine hamileyim elimde olsa doğumda söylerim gel torununu sev diye haberi yok daha ....
Canım ben eskiden saklardım herkesten. Hatta kimsenin bilmesini dahi istemezdim. Hem insanlar bana üzülerek bakmasın diye hem de soru sormasınlar sürekli diye. Ama zamanla fark ettim ki benim süreç uzadıkça uzadı ve bı süreçte hem çok yoruldum hem de kimseye söylemediğim için üzerimdeki bazı yüklerden ezildim. Mesela iş yerinde bir iş bana kalıyordu ekstra ben rapor alamıyordum kimse tedavi gördüğümü bilmesin diye. Ama yaşım ilerledikçe artık kimseyi umursamamayı öğrendim. Ben söylemeyi tercih ettim bir süre sonra. Zaten bir sürü düşüğüm var dış gebeliğim var o nedenle birilerinin bilip bilmemesini ben takmıyorum artık. Sorana söylüyorum.Şimdi herkes biliyor pozitif olduğunu da sorana söylüyorum. İş yerinde de eylülün ortasına kadar izin aldım araya soran yok iş için gelen giden de yok rahatım… Annem biliyor zaten tüm süreçleri eşim de kaynanama söylüyor zaten. Onlar da merak ediyorlar yıllardır takipteler zaten bebek gelecek mi diyeBenim kayınvalidem ve eşimin teyzesi bi sorguya çekiyorlar yani mitte olsalar kaç tane suçluyu çapraz sorguyla yakalarlar sıkıyorsa söylemekayınvalidemin bilmesi demek de herkesin bilmesi demek.
Başınız sağolsun mekanları cennet olsun inşallah. Kk ailesi de bekliyor pozitif haberini alacaksınız buraya da duyuracaksınız inşallahSöyleyecek ne ana ne baba var ..göçtüler gittiler erkenden gerçi ben de geç evlendim Allah için geçte giriştik bu işlere(üzülmeyin bebikleri üzmeyin ) ama kanıma teyzem bakacak benden önce öğrenecek eğer pozitif olursa . Dostlarım var ablalarım var herkes çok heyecanlı muhakkak haber ver diyorlar.herkes benim anne olmamı canı gönülden istiyor gözlerinde, seslerinde hissediyorum sağolsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?